22Geri22
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4065 Dátum: 09 júl 02, 19:20:21 » |
|
Tudtok segíteni abban , hogy hol találok az oldalon égetett felirat nélküli részeket?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4066 Dátum: 09 júl 02, 19:36:16 » |
|
Olyat sehol de ha leszeded 92-től idáig a shiput akkor kikapcsolható az angol sub egyébként meg raw(okat) a googlen találsz. De ahhoz egyébként sincs időzítés.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 02, 19:37:34 írta mates07 »
|
Naplózva
|
|
|
|
22Geri22
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4067 Dátum: 09 júl 02, 20:00:50 » |
|
Olyat sehol de ha leszeded 92-től idáig a shiput akkor kikapcsolható az angol sub egyébként meg raw(okat) a googlen találsz. De ahhoz egyébként sincs időzítés.
AZ baj. :neee:De legalább kössz a választ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
 |
« Válasz #4068 Dátum: 09 júl 02, 20:20:52 » |
|
Víí ez a rész .Jó lett Karin piros szeme Yugo hangja meg úgy minden és nekem nagyon tetszik az opening átmeneti felirata vá az nagyon cool 
|
|
|
Naplózva
|
 ♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Xiiau
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4069 Dátum: 09 júl 02, 20:22:39 » |
|
 hát a 116-os részből csak az általatok készített ED "dalszövegfordítás" tettszett, de az nagyon  ha szabad megkérdezni ezt melyikőtöknek sikerült megszülnie? remélem ez nem off
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #4070 Dátum: 09 júl 02, 21:11:29 » |
|
Öööö én voltam a tettes  A hangokkal én is elégedett vagyok  Főleg Suigetsué lett nagyon eltalálva az 'új szereplők' közül ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Xiiau
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4071 Dátum: 09 júl 02, 21:20:44 » |
|
 hát a hírezéseid után sejtettem, de kellet a bizonyosság,  nagyon mókásak a hírkiírásaid. nekem karin tettszett a legjobban. jól váltogatta a hangszíneit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ba Lee
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4072 Dátum: 09 júl 02, 22:30:55 » |
|
Hát mit is írjak erről a részről? A grafika béna lett, az előzetesben látni szerencsére, hogy a következő rész mintha jobb lenne. Az csak nekem tünt fel Zabuza kardjának a nyele minden képkockában más méretű volt?, ráadásul általában 1 maroknyi rövid, miközben sztem lenne közel fél méteresnek kéne lennie. Mindenesetre furcsa. Majd talán 2. nézésre holnap már jobb lesz. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 03, 13:18:02 írta Ba Lee »
|
Naplózva
|
Nem tudtam, nem mondták.
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
 |
« Válasz #4073 Dátum: 09 júl 02, 22:53:01 » |
|
Na Yuugo hangja tetsziik, annyira illik hozzá, legalábbis ez a kis sötét saokban kántálástól kihallgatva.. És hát khm igen Karin picit furcsa így, azért majdmegszokom, látszik, hogy javult valamit a grafika, meg az ED és végre háleluya hepi hepi joy joy nincs benne Sasuke xD am nemezért tetszik(bár.. ezért is ^^), hanem végre nem csak felvillanó képek, hanem valami mozgás is van benne és nemtudom mi bajotok van vele, a bachikoi-nál 1000× jobb grafikájú x) Azt azért bírom, hogy op-ban csak a vízesés az elején, meg a sálálá maradt meg, ráférhetne erre is egy kis újítás (igen tudom egyharminc) de akkoris, ezekhez a bevágásokhoz már nagyon nem illik a zene.  noprob kibírjuk És Kakashi interjú ömm röviden tömören x'DDDDDDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
 |
« Válasz #4074 Dátum: 09 júl 02, 23:12:24 » |
|
A Kakashi interjú zseniális volt! Az előző két résztől azthittem nem lesz több ilyen. Öööö én voltam a tettes  A hangokkal én is elégedett vagyok  Főleg Suigetsué lett nagyon eltalálva az 'új szereplők' közül ^^ Suigetsunak tökéletes a hangja. Már hónapok óta azon gondolkoztam mien lenne neki Train Heartnet hangja, és láám! ^^ 
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi 
|
|
|
Korina
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4075 Dátum: 09 júl 02, 23:18:19 » |
|
Am most így másodjára nézve gondolom nem csak nekem fura hogy legtöbb ninja ha leesik valahonnan triplaszaltókkal és csavarokkal kombinálva ér földet, természetesen talpon, erre Karin meg csak úgy szimplán esett, a naruto világához képest nem is olyan magasról. pedig aszittem, hogy itt bárki képes 30 méterről talpraesni, de úgy látszik tévedtem.. hacsak nem direkt csinálta Karin, hogy Sasuke utánaugorjon 
|
|
|
Naplózva
|
 [/url] "Don't ride faster than your guardian angel can fly!"
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4076 Dátum: 09 júl 02, 23:27:53 » |
|
Szerintem is sza khm Sasuke miatt csinálta, bár lehet, hogy megbénult pl félelem, ilyedtség, hirtelen döntések hozása ez nem csak a mi világunkban lehet nehéz, hanem ebben a teremtettben is.
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
 |
« Válasz #4077 Dátum: 09 júl 02, 23:40:58 » |
|
szerintem meg mindkettő közrejátszott annál a bravúros esésnél... megbénult Sasuke 'ellenálhatatlanul jószagú' (o.O) ... chakrájától....  ( egy kérdés... hányhatok?  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4078 Dátum: 09 júl 02, 23:44:56 » |
|
*vájá hozom a vödröt vagy inkább ki az ablakon xD szegény járókelők* Tudod vannak egyes ragadozók is, akik a húsra mennek, meg vannak olyanok akik a bűzlő dögökre, no szerintem Karin egy köztes változat, ő még a nyíltsebes haldoklóba szagolt ˘o˘
De most komolyan mindenkinek meg van a saját képessége, ezért nem kell lenézni _-_
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
 |
« Válasz #4079 Dátum: 09 júl 03, 00:16:15 » |
|
huuuu, köszi a vödröt,megmentetted a szomszédot egy éjjeli meglepetéstől jah, Karin olyan akár egy hiéna... dögevő o.O és még szerinte Suigetsu rossz szagú... biztos nem volt szerencséje még saját magát szaglászni  legnagyobb átka ha náthás mih? eltűnik a személyiségi jelképe *szipp* 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|