24 nov 14, 18:26:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 223 224 [225] 226 227 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1766687 alkalommal)
0 Felhasználó és 37 vendég van a témában
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3360 Dátum: 09 márc 15, 14:00:57 »

Hm akkor jó... Ezekkel az évadkezdésekkel mindig bajban vagyok... Történet szinten marad meg a fejemben a sztori, és nem epizód szinten... smirksweat

De ha úgy van ahogy mondod, akkor nemsokára vége a fillereknek...  Gondolkozik Meg kéne nézni a publikálási táblázatot...  Gondolkozik
Naplózva
Pein95
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Monster

« Válasz #3361 Dátum: 09 márc 15, 15:03:31 »

Hát ez a rész elég fele-más volt és az előzetes alapján a következő se lesz nagy durranás na meg ez az ötlet hogy a háromfarkút lepecsételni na ehhez inkább nem fűzök hozzá semmit. Bár ez a filler még mindig jobb mint a sorás elmebetegség de már ez is kezd vontatottá válni és idegesítővé úgy hogy remélem még pár rész és vége aztán jöhet VÉGRE oro vs saske és a többi manga beli harc.
Naplózva
dani519
Gennin
*

« Válasz #3362 Dátum: 09 márc 15, 16:30:23 »

Már csak 1-2 év míg odaér az anime, ha úgy húzzák, mint a mostani fillereket. Nevet
4. hangja szerintem pont olyan lesz amilyen kell lennie.  Pontosan
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 15, 16:31:10 írta dani519 » Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #3363 Dátum: 09 márc 16, 19:55:11 »

már jöhetne az Oro vs Sasuke már vároma  folytatást de túllehetnénk a fillereken WTF?
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #3364 Dátum: 09 márc 17, 15:01:28 »

sztem azt nem jelentik csak úgy be mivel nem olyan fontos, nah meg lehet, h sokan várják ezért mint egy premiert csak 3 hét mulva láthatjuk Gondolkozik
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #3365 Dátum: 09 márc 17, 21:40:51 »

Mivelhogy láttam már mi van a mangában, én is inkább a mangás eseményeket várom a animében, de ez van....
Várjunk türelemmel... Attól még hogy írkáljuk hogy így unom a fillert, úgy útálom a fillert, a TVTokiónál nem kezdik a mangás részeket vetíteni...  Kúl
Naplózva
Haton
Chuunin
*

Haton

« Válasz #3366 Dátum: 09 márc 18, 18:27:19 »

Nekem egyedül a Shippuden-es fillerekben az tetszik, hogy sok új jutsu-t ismerünk meg benne.
Nekem pl Guren kristály jutsui, meg Sora szél elemű jutsui nagyon bejönnek.
Naplózva

Kedvenceim: Pein, Itachi, Kakashi, Jiraiya, Shikamaru, Yamato, Sai, Hinata, Naruto és Choji. Nem ebben a sorrendben persze, de mindegyiket másért szeretem.

Sasuke-t is szerettem, csak hát sajnos \"elk**vult\" a karaktere.
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3367 Dátum: 09 márc 24, 18:00:12 »

Egyébként most azért is olyan király a manga mert kishi nem ül le szerda este megnéznii az animét , mert akkor tuti elmenne az összes ihlet.  Amikor kezdödött ez a filler azt mondták itt a forumon h azért van ez mert köv. részekben csak sasuke szerepelne a manga szerint . Ezért kitöltik plussz történettel h  fele filler ,fele manga legyen .... erre meg sasuke szerepelt összesen 5 percet az egész filler alatt.
 Azt kicsit furcsáltam h tobi meg deidara csak úgy lofrálnak a világban és fogalmuk sincs merre van a 3 farkú,  pont az volt a manga lényege h ők mindegyiket megtalálták és tudták h merre van.
 Ennek a filernek az a előnye volt h láthattuk a 3farkút .
Naplózva
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #3368 Dátum: 09 márc 24, 18:13:56 »

Én komolyan azt is kinézem Tobi-ból hogy már ott tudta, hogy a 3 farkú megjelent, mikor Deidara-val mutatták, hogy gyalogolnak a "büfénél".Csak ugye el kell játszania a hülyét Deidara előtt, nehogy idő előtt levágja, hogy ki is ő valójában.
Naplózva
Ba Lee
Chuunin
*

« Válasz #3369 Dátum: 09 márc 25, 17:38:36 »

Én is alig bírom ki, csak attól félek hogy elhúzzák és megint nem fog történni semmi Neeem. Bemutatják illetve visszaemlékszik majd juki meg Guren a múltjára és csa a duma megy.
Persze reméljük a legjobbakat, és más is lesz.

Naplózva

Nem tudtam, nem mondták.
titi
Chuunin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #3370 Dátum: 09 márc 25, 18:44:22 »

hi. miért nem lehet letölteni a shipp 99. részét?
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3371 Dátum: 09 márc 26, 02:06:25 »

Torrent:

[HorribleSubs] Naruto Shippuuden 99 - 480p.​mkv
http://www.nyaatorrents.org/?page=download&tid=53076

[HorribleSubs] Naruto Shippuuden 99 - 720p.​mkv
http://www.nyaatorrents.org/?page=download&tid=53077
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Haton
Chuunin
*

Haton

« Válasz #3372 Dátum: 09 márc 26, 13:34:43 »

Jaj, de jó! Mosolyog
De jó, hogy kiderült, hogy még lesz kb 6-8 filler!  WTF?
Mit ne mondjak, minden álmom egy ilyen hosszú filler sorozat! >.<#

Most tényleg, miért nem lehetett volna már csak a mai 1-2 filler résszel befejezni és vissza menni az eredeti történetre. >.<#
Naplózva

Kedvenceim: Pein, Itachi, Kakashi, Jiraiya, Shikamaru, Yamato, Sai, Hinata, Naruto és Choji. Nem ebben a sorrendben persze, de mindegyiket másért szeretem.

Sasuke-t is szerettem, csak hát sajnos \"elk**vult\" a karaktere.
hemaj11
Újonc
*

« Válasz #3373 Dátum: 09 márc 26, 13:39:38 »

Sziasztok Mosolyog

Új vagyok a fórumon. Lenne egy nagy kérdésem, a honlapról csak a mai két részt tudom letölteni. Sajnos, a DB honlapján 91 részig van fent a shippuuden. Honnan tudnám letölteni a maradékot? (92-100. részig)
Naplózva
Pein95
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Monster

« Válasz #3374 Dátum: 09 márc 26, 13:56:36 »

a DB már nem foglalkozik a Narutoval egyébként a Naruto-kun honlapjáról le lehet szedni az új részeket
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 26, 13:57:07 írta Pein95 » Naplózva
Oldalak: 1 ... 223 224 [225] 226 227 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins