Sinci-kun
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3330 Dátum: 09 márc 09, 17:45:28 » |
|
Már megint szünet? Nem baj, a fillereket nem nagyon nézem, bár ez eléggé kivétel volt. Komolyan mondom, hogyha nem tudnám, hogy Tobi kemény fiú, nem is tudom miket gondolnék róla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sosi16
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3331 Dátum: 09 márc 09, 22:14:48 » |
|
Lehet hogy már volt róla szó, de a fillerek meddig tartanak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3332 Dátum: 09 márc 10, 17:05:12 » |
|
Sinci-kun: Milyen megint?? Kakuzuék óta nem is volt. Sosi16: A sztorit nézve nem sokáig. Főleg, ha már Dei'ék is felbukkantak.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Haton
Chuunin
Nem elérhető
Haton
|
|
« Válasz #3333 Dátum: 09 márc 10, 17:43:32 » |
|
Guren azért jól ellett találva! Szerintem a Shoton (Kristály Elem) kár, hogy nincs benne a mangában!
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenceim: Pein, Itachi, Kakashi, Jiraiya, Shikamaru, Yamato, Sai, Hinata, Naruto és Choji. Nem ebben a sorrendben persze, de mindegyiket másért szeretem.
Sasuke-t is szerettem, csak hát sajnos \"elk**vult\" a karaktere.
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #3334 Dátum: 09 márc 10, 21:00:22 » |
|
A filerek szerintem úgy április végéig kitartanak.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Haton
Chuunin
Nem elérhető
Haton
|
|
« Válasz #3335 Dátum: 09 márc 11, 11:14:07 » |
|
LEsz most egy rész ezen a héten, majd egy hét szünet, aztán egy special, majd szerintem 2-3 részben elintézik az egész filler részt. Kíváncsi vagyok, hogy fogják majd összekötni a filler végét Orochimaru doom-jával.
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenceim: Pein, Itachi, Kakashi, Jiraiya, Shikamaru, Yamato, Sai, Hinata, Naruto és Choji. Nem ebben a sorrendben persze, de mindegyiket másért szeretem.
Sasuke-t is szerettem, csak hát sajnos \"elk**vult\" a karaktere.
|
|
|
Sinci-kun
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3336 Dátum: 09 márc 11, 16:44:20 » |
|
A specialok általánosan 2 részesek, de április végéig nem hinném, hogy húzzák. A fillereket gyorsan lezavarják aztán adják a rendeset.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3337 Dátum: 09 márc 12, 13:32:19 » |
|
Hát ez a rész! Az egészet tekerve néztem,szal úgy 20 percből 5-öt láttam,és ebben benne van az opening+ending is,mert valahogy nem bírtam végignézni normálisan! Ez kegyetlen,rossz értelemben,és még hol a vége?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ShootingStar
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3338 Dátum: 09 márc 12, 14:18:30 » |
|
Hát ez a rész tényleg nem volt valami nagy szám Remélhetőleg a Guren vs. Naruto harcba legalább vegyül majd valami izgalom is ...a Pecsét harcba pedig remélem ott lesz Deidara és Tobi is utána már vége is lesz a fillereknek vééégre...az új openinget pedig ugyanaz a lány fogja énekelni,aki a Blue Bird-t abban már benne kell hogy legyenek Suigetsuék,meg a Dei vs. Sasuke harc,nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sylver
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3339 Dátum: 09 márc 12, 14:28:15 » |
|
Ez az eddigi legunalmasabb rész a fillerben de az előzetes alapján a következő special rész sem lesz negy dobás, vagy csak nem akartak sok poént lelőni,Naruto vs Guren aztán lehet ütök kettőt beszélgetek hármat, Guren jó útra tér, stb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3340 Dátum: 09 márc 12, 14:42:07 » |
|
Jó, hogy Ino-t is mutatták egy kicsit. Végre. Remélem azért a Guren vs. Naruto nem lesz annyira egyszerű. Bár a legjobb az lenne, ha Tobi és Deidara ellen is harcolnának.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #3341 Dátum: 09 márc 12, 14:59:01 » |
|
Persze szerkesszük át a mangát utólag. Ezt te sem gondolod komolyan, ugye?
Ez a rész is minden volt csak jó nem. Miért kell a fillerre lebutítani a karaktereket? Naruto ennél táposabb genjutsukat is felismert már, majd pont egy ilyen futurisztikus "miafranc" fogja megszívatni? Ugyan már, meg miért nem kezdte azzal, hogy Gamakichi szerint a Sanbival találkoztak, és miért kellett ilyen toporzékoló ovis szintjére letolni Narutot?
A Sorás fillerekben legalább nem mutatták teljesen hülyének.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #3342 Dátum: 09 márc 12, 15:46:30 » |
|
Szerintem egyáltalán nem volt rossz ez a rész, nem tudom mit pattog itt mindenki... Nekem tetszett. Annak nagyon örülök, hogy legalább Lee és Ten-Ten is fognak egy kicsit szerepelni. A csapat összeállítás is tetszik. Shizune-nak sokkal jobban áll a Jounin cucc mint a rendes ruhája. Meg az is jó volt, hogy mutatták, hogy Ino a kórházban tanul. A Guren/Yuukimarus részek megint nagyon jók voltak. Arra kíváncsi vagyok, hogy ki az a nő, aki Guren visszaemlékezésében meghalt. Azt a genjutsut vagy mit nem nagyon értettem. Majd a feliratból kiderül, remélem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3343 Dátum: 09 márc 12, 15:50:03 » |
|
Ez síralmas volt , zoll-sama megfogalmazta a lényeget ... nagyon debil volt. Ezt most direkt csinálják vagy ilyenkor a filler részeknél ovodásokra bizzák a sztorit ??? Hogy elkapják a 3farkút na azon röhögtem ... és mit csinálnának vele építenek konohában egy aquaparkot ? Minden szereplő ennyire hülye ? -mondogatják " nem gondoltam volna h egy bijuu ilyen erős" - banyek nem gumicukorból vannak A Genjutsut elméletileg a 3farkú idézte meg .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 12, 15:52:28 írta Banzai »
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #3344 Dátum: 09 márc 12, 16:41:21 » |
|
Annyira nem volt ez olyan rossz rész, csak hát így elég tré, hogy ezt kapjuk egy két hetes szünet előtt! De hogy Naruto-ból még mindig óvodást csinálnak az kezd idegesíteni engem is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|