Nah én is megnéztem angol felirattal. Elismerem nem nagyon történt semmi, de nekem így is nagyon tetszett. Főleg a béka nótás részek. Szerintem nagyon aranyos volt és tök jó, hogy Gamatatsu is szerepel, mert elvileg
őt nem nagyon látnánk a manga szerint. Jira és Naruto jelenet tényleg nagyon szép volt és a rajzolás is páratlan. Hiei-nek igaza van a célját illetően, de nekem ennek ellenére nagyon tetszett, olyan megható volt. A filleres bagázs beszélgetése volt csalódás, mert a RAW alapján azt hittem, hogy vmi jelentősebb dolog sül ki belőle... :S
Azt sajnáltam, hogy Guren nem szerepelt, mert őt nagyon megkedveltem. Remélem még lesz olyan rész, amiben mutat olyan jeleket mintha szerelmes lenne Oroba, mert nekem ez a dolog nagyon izgatja a fantáziámat
Én Konohamaru-nak is örültem, szerintem jó hogy ott van ő is. Így hátha még lesz esély a yaoi-s Oiroke-re.
Az viszont kár, hogy Jiraiya máris elhúzott.
Jó lett volna ha még szerepel.
OFF: Azt nem is tudtam, hogy a kokoro szó lelki és testi értelemben is jelent szívet, mert csodálkoztam, hogy miért mind-nak fordították.
Ebéd közben eszembe jutott, hogy mit akartam kérdezni... Ezzel újabb bizonyítékát adom, hogy lyukas az agyam. Milyen manga borítós vagy milyen jelenetre gondoltok?