Ez a rész tetszett is meg nem is:
- nem tetszett a békák tánca. Túl gyerekesre sikeredett, pedig a Shippuu már "komolyabb" hangvételű, mint a megelőző 220 Naruto rész;
- tetszett, hogy megint itt van Ero-Senin. Az egyik kedvenc karakterem; csak leskelődni szeretne, de mindig megzavarja valami/valaki és emiatt örökké kiakad. Nagyon nagy karakter a csóka!
- tetszett, hogy végre Kistáskát is mutatták és az is megfelelő volt, ahogy a kaszabolást kivitelezték; felesleges lett volna mind a 100(?)/1000(?) ellenfelének mutatni a freccsenő beleit/vérét. Elég annyi, hogy mindet legyőzte - bár nem világos, hogy pontosan mibe törölte bele a kardját, mert az gyári újnak tűnt. Észre vettétek, hogy Kistáska nem izzadt meg ennyi fizikai meló után?
- Kakashi Sensei megint hozta a formáját. Nagyon hiányolnám, ha neki nem jutna minden egyes epizódban valami apró, bemutatásra fontos jelenet. Bárki bármit mond, kulcsfigura a tag.
- a "bogaras" srácnak az előző részben a bogarai döntő hányada kristályokban végezte. Akkor honnan van megint annyi bogara?
- Hinata szerencsére már nem az a pirulós lyányka, aki volt. Sokkal bátrabbnak tűnik, helyes, így nem kell rá sem vigyázni és már hasznos tagja a csapatna.
Jók ezek az .mkv-s konverziók, mert kikapcsolható a felirat alóluk. Így nem zavarja meg a magyar feliratot, ami megint nagyon jól sikerült - egy apró esetet kivéve, mert ugyan látszik, hogy frame pontosan időzítitek a magyar feliratot, de volt azt hiszem egy alkalom, amikor nagyon hosszú lett a magyar szöveg (nem véletlen, magyar nyelvi sajátosság) és le kellett állítani a lejátszást.
(Ugyan ez van abban a részben, amikor Tsunade - de mellbe izélném
- magyarázza Kakashi Sensei-nek és a "Fás" Sensei-nek a sejtek puszulását, nos ott, amikor az animáció szerint sok kis tű elmetszi a "csakra" vonalakat, nagyon gyorsan eltűnik a gondolat első fele. Tudom, az angolban is így van, de át lehet hidalni: kicsit módosítottam az időzítésen, h kb 1 mp-cel korábban induljon a megjelenítés, így nem kell villám-módban olvasni.)
(Hú, jó hosszúra sikeredett, de szoktam olvasni "azt" és a hasam fogom néha a röhögéstől, hogy egyesek képtelenek megérteni, hogyan kellene fórumozni. Legjobban a Déli-sarkos elküldés tetszett.)