|
Sevanna
|
|
« Válasz #3031 Dátum: 09 jan 16, 14:04:51 » |
|
Na én is végignéztem az új részt angolul, némi segítséggel Szerintem jó rész volt. Ez a filler már most sokkal igényesebbnek tűnik mint a Sorás. Mondjuk annál nem lehet rosszabb. Azt sajnáltam, hogy ebben se mutatták rendesen amikor Sasuke lenyomta azokat a ninjákat. a békák viszont nagyot alakítottak megint! Az a kaeru ének nagyon nagy volt! Gamatatsu nagyon édes, de kicsit retardált szegény. Yuukimaru is aranyos és sajnálom is, de szerintem nagyon rondán és filleresen néz ki. Viszont Guren az szép és egyre jobban bírom. Tutira szerelmes Oroba. Ez nagyon tetszik. Kíváncsi vagyok Oro mit akar vele elvégeztetni. Remélem most már jobban beindul majd a story, mert ezek a részek inkább átkötő résznek tűnnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #3032 Dátum: 09 jan 16, 14:15:20 » |
|
Egyetértek Sevannával, szerintem is elég remek filler-részekkel nézünk szembe, mivel a Sorásat utáltam. És bár az első filler-részben sokan kiakadtak Gamarikin, a rúzsos békán, mert marhára idegesített a külseje. De szerintem lassan megkedvelik majd. Nekem nincs semmi bajom vele, csak a rúzs zavar Gamakichit és a kis butus öccsét, Gamatatsut jó volt viszontlátni. Nagy arcok ők Viszont tökre meglepődtem, hogy a fürdős jelenetnél kicsi méretben jelent meg Gamakichi. Először azt hittem, az Naruto képzelete volt,de közben mondta a béka, hogy a ninjutsu segítségével kicsinyítette le magát. Csak az zavar a filler-részekben, hogy összevissza követi a manga sztoriját
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #3033 Dátum: 09 jan 16, 17:11:02 » |
|
amúgy hogy is lehet kikapcsolni a feliratot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3034 Dátum: 09 jan 16, 17:24:57 » |
|
A kodekedben kiveszed a pipát a felirat szöveg előtti négyzetből... Vagy a lejátszóban jobb gomb, felirat-> none... Az első biztos működik, a második lejátszó függő, mindnél másképp van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ashenvale
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3035 Dátum: 09 jan 16, 17:31:21 » |
|
Az mkv formátumot mivel tudom lejátszani? Mplayer-t (linux-os) használok, de csúszik a felirat és a hang, és a kép is szaggat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #3036 Dátum: 09 jan 16, 17:33:26 » |
|
köszönöööm! de sajna van két nagy gondom... 1. nem veszi le a feliratot,ha fejre állok akkor sem, 2. nem rakja rá a magyart ...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 16, 17:59:05 írta Shiko »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3037 Dátum: 09 jan 16, 21:01:55 » |
|
Jaaa... Hát azért, mert neked mkvmerge GUI nevű program kell! add-ra kattintva belehelyezed a mkv-t, és a feliratot, és a angol felirat elől kiveszed a pipát, és okét nyomsz alul! És voalá! Magyar felirat van az angol helyén... MKV formátumot az is játszik elv, de a beállításokban be kell pipálni a mkv, vagy martoska felirat előtt a négyzetet... Ha meg nem megy, akkor tölts le mási lejátszót, ami tud matroska (mkv) formátumot játszani)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #3038 Dátum: 09 jan 17, 00:10:10 » |
|
VLC Player-san meg fogja oldani a problémát tessék elhinni!
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
Balent
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3039 Dátum: 09 jan 17, 12:24:24 » |
|
Ez így igaz a VLC mindent lejátszik Hogy ne legyen off: Jók ezek a filler részek de jó lenne valami áttörés végre.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Földi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Ez így nem lesz, jó lesz! ^^
|
|
« Válasz #3040 Dátum: 09 jan 17, 12:45:11 » |
|
Érdekes volt ez rész is,ahhoz képest,hogy fél filler. Gamakichi és Gamatatsu nagyon jók voltak most is. Számomra a legérdekesebb pedig Sasuke mészárlása volt. Ha jól emlékszem,akkor a Mangában csak visszaemlékezésként volt ez a mészárlós rész, az animében pedig nem visszaemlékezésként volt, ami sztem jó. Az ED-je még mindig tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
"Semmi sem kötelező,csak meghalni!" Naruto 4ever.
|
|
|
sakura1452
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3041 Dátum: 09 jan 17, 16:45:50 » |
|
naruto most mien teknikát tanul???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3042 Dátum: 09 jan 17, 16:47:40 » |
|
Hát azt az összedolgozós békás támadást,amit jiraya mutatott neki,de szentem nem tanulja meg,mert menni fog azelllen a kristályos csaj ellen harcolni(talán guren)!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 17, 16:51:01 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
datango
ANBU újonc
Nem elérhető
Firma
|
|
« Válasz #3043 Dátum: 09 jan 17, 17:07:19 » |
|
ha jol tudom akkor kombinált ninjutsut tanul, de szvsz fog tanulni vmit:)
|
|
|
Naplózva
|
-=Suiton=- "The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon." <-- c=3
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3044 Dátum: 09 jan 17, 19:13:40 » |
|
Ha jól tudum a mangám szöszke mészárlása nem visszaemlékezés volt, csak a végét mutatták, amikor már befejezte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|