Én se értem hgoy miért van az hogy mikor elöször találkoztak hidanékkal shikamaru hamar kifogyott mostmeg ... és még mindig van és van és ugy fut ahogy akar:P kakuzunak nemtudom mennyi a chackrája de sztem az akatsukiba 2. legtöbb chackrája lehet vagy 3. . Kakashit meg télleg nem értem hogy kivéd minden támadást megállás nélkül sharingant használ és nem fáradt el, pedig kakuzu eléggé sok jutsut használt hogy a sharingan szem is kifáradjon (gondolom ha látja a kézjeleket akkor megtanulja )
meg ami tetszik hidantol azért megtanulnék cigánykerekezni hátrafelé ugy hogy a kezembe van a kasza:D
Kakashi nem véd ki minden támadást, akkor nem figyelted eléggé a harcot. Egyszer kap egy jó kis hasba rúgást, illetve a tényleges harc kezdetén egy lábsöpréssel leteríti a zöld szemű - Hidan?
A kaszás csávó meg besegíthetne a parlagfű virágzása esetén hazánkban!
Nos, poén nélkül: Kakashi sensei nincs elfáradva! Pedig Zabuza ellen kiköpte a tüdejét, még az első menet végén - bár lehet, hogy az a vizes trükk sok chakra-ba került és azóta Kakashi is fejlődik. Ha a karakter fejlődik, több lesz a chakra-ja is? Ezek szerint igen...!
A kaszás srác ellen is bőven kellett használni a Sharingan-t, különben egy vérző seb és
...
Hidan - a zöld szemes motyogós - is érdekesen erős karakter, még a négy(pontosabban három) szelleme nélkül is; mivel a karjait látszólagosan tetszőleges távolságra tudja kinyújtani ez elég nagy előnyt jelent.