Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2535 Dátum: 08 nov 21, 23:18:11 » |
|
Jó volt tényleg de már nem azért de a rajzolás nagyon csúnya volt meg a fejek amiket vágtak valahogy a sima narutobol naruto sasuke harcára emlékeztetett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Preda
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2536 Dátum: 08 nov 21, 23:36:41 » |
|
Na én is megnéztem a 84, majd a 85-ös részt. Hát a mostani résznek a grafikája szerintem ezerszer jobban néz ki mint a másiknak. Ja és a harcokat és nagyon királyul megcsinálták.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #2537 Dátum: 08 nov 21, 23:41:20 » |
|
Na, ez egy baró rész volt, sok harc, kevés "nézek meredten a másikra és monologizálok". Hidan és Kakuzu párbeszédén jót röhögtem ("Mondta az, akinek levágta a fejét...")
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
naruto^^fan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2538 Dátum: 08 nov 22, 10:52:16 » |
|
Xd ez elég béna volt te meg szétdaráltál 1 kage bushint ^^ pff
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sayami
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2539 Dátum: 08 nov 22, 17:15:05 » |
|
Nekem a legjobban Hidan nevetése tetszett. Birom a csávót. Végre egy élvezetes epizód, már olyan régóta vártam egy hasonlót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2540 Dátum: 08 nov 22, 17:54:51 » |
|
Szerintem, azért jobb volt a rajzolás mint a naruto vs sasuke harcoknál...én nem igazán vettem észre, hogy annyira rossz lett volna, mondjuk amikor, Kakashi arcára ráközelítenek kicsit furcsa, meg amíg Shikamaru beszél, hogy ki menjen Hidan ellen ott is, de sztem ez még így is egy egész élvezhető rész volt.
|
|
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
Geroprog
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2541 Dátum: 08 nov 22, 18:00:26 » |
|
Szerintem ez a rajz stílus király volt , nagyon tetszett nekem! A 2 hét múlvai epizódban lesz szar ahogy láttam(újra a régi fajta style).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sosi16
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2542 Dátum: 08 nov 22, 18:32:32 » |
|
Srácok nem tudom hogy ez a helyes topic erre, de leírom. Ma voltam a Duna Plázában és láttam néhány lányt akik Akatsukis szerelésben feszítettek Az egyik még le is volt olyanra festve, mint mikor Hidan megátkoz valakit Nem tudjátok hogy kik voltak, és milyen célból volt ez az egész? érdekes...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #2543 Dátum: 08 nov 22, 18:38:44 » |
|
Srácok nem tudom hogy ez a helyes topic erre, de leírom. Ma voltam a Duna Plázában és láttam néhány lányt akik Akatsukis szerelésben feszítettek Az egyik még le is volt olyanra festve, mint mikor Hidan megátkoz valakit Nem tudjátok hogy kik voltak, és milyen célból volt ez az egész? érdekes... MA? hát ezen meglepődtem. Lehet, hogy szórakozásra vágytak Vagy vidéken tartottak anime találkozót. Kecskeméten elég sokszor szoktak rendezni ilyet. Ami az animét illeti: azt hallottam, hogy két hét múlva lesz és valami special lesz... csak nem egy újabb filler rész?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sosi16
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2544 Dátum: 08 nov 22, 18:40:19 » |
|
remélem hogy nem filler lesz... most kezd izgalmassá válni, ráadásul ha az új rajz maradna akkor lenne igazán flash.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2545 Dátum: 08 nov 22, 18:41:02 » |
|
A duplarészeket nevezik specialnak. Természetesen nem lesz filler.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #2546 Dátum: 08 nov 22, 18:42:08 » |
|
A duplarészeket nevezik specialnak. Természetesen nem lesz filler. Köszi Akkor örülhetünk előre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #2547 Dátum: 08 nov 22, 18:50:17 » |
|
Viszont ezen szál után lehet, hogy filler lesz, mert kezdi nagyon beérni a mangát. Mondjuk nem bánnám, ha a Deidara & Tobi vs. Sanbi harcot részletezve mutatnák...
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
dongatto
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2548 Dátum: 08 nov 22, 18:58:14 » |
|
Messze van az még mire beérné a mangát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2549 Dátum: 08 nov 22, 19:50:00 » |
|
Viszont ezen szál után lehet, hogy filler lesz, mert kezdi nagyon beérni a mangát. Mondjuk nem bánnám, ha a Deidara & Tobi vs. Sanbi harcot részletezve mutatnák...
Eszem nmegáll! Olvassátok már ezt a retkes topicot, ne csak írjátok az eszement marhaságokat! Honnan a retkes ****ból veszi mindenki, hogy filler lessz, mert beéri az anime a mangát? Testvérek között is 1 év mire beéri! Számoljátok csak 1.5 mangarész 1 anime részt! És ha filler lessz? Mit kell azon felakadni? Ha nem tetszik nem kell nézni a Narutot! És a nagy eseményeket szokták bemutatni a specialokban! Ééés most mit fogunk látni? A Rashensurikent mutatják majd teljes egészében!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 22, 19:53:07 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
|