silvertea
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2460 Dátum: 08 nov 13, 20:20:21 » |
|
((Jammm, szmexi=szexi X"D - csak shippouti(silvertea) verzsönben X"DD lol)) Nemtom, de szerintem feketén jobbak ezek a mumusok, mint vörösen... bár ez magánvélemény Hidan sajnálta az elhullott fenevadat... hmm... biztos hogy sajnálta? mert az tényleg ellenkezne Hidan személyiségével Jujj, plusz ez a bónusz a végén Gai-on se semmi az a zöld pizsi, de Sai-on
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #2461 Dátum: 08 nov 13, 20:25:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2462 Dátum: 08 nov 13, 20:47:21 » |
|
Ez a fekete színű szörny dolog valami olyasmi, mint a Shikamaru féle cigizés... De sok epiizódban volt már ilyen, hogy a vért feketének festették... Cenzúra azért a Japán Narutoban is van, ezt el kell ismerni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2463 Dátum: 08 nov 13, 21:27:50 » |
|
Az azért kicsit fura volt, h az előző részben, amikor előjön a föld alól Kakuzu a keze, az "indák" benne szürkék. A mostani részben meg már fekete.. Amúgy ahogy elnézem a következő rész rajzolása ugyanolyan igénytelen lesz, mint anno a Naruto vs Sasukenél. Pedig reméltem, h Shippuudenben nem lesz ilyen!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
silvertea
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2464 Dátum: 08 nov 13, 22:02:35 » |
|
Nem t'om, nekem a Sasuke-Naruto harc grafikájával sem volt semmi bajom sőt, nekem ott nagyon teccik, hogy egy olyan mozgalmas és izgalmas csatajelenethez külön más grafikát alkalmaztak ^^ de ez csak az én véleményem. Nekem az sem volt furcsa, hogy Kakuzo keze szürke indás volt az előző részben, most pedig a mumuskák fekete chakra-állagúak. Szerintem ott a kéznél az indák sokkal inkább fizikai állagúak, a "mumusok" meg chakra-megtestesülések (legalábbis én így tettem össze magamban). ^^ Jah, Sai arcán én is nevettem, a mangában nem szoktak megjelenni az arcán ilyen intenzív érzelmi megnyilvánulások. Alig várom már a feliratot! ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2465 Dátum: 08 nov 13, 23:43:42 » |
|
Kakashi azért Yodat megszégyenítő módon nyelte el azt a villámtechnikát És azért Kakuzu sem semmi, ahogy tolja.. :d Jó részeknek nézünk elébe, én azt mondom -
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2466 Dátum: 08 nov 14, 09:39:51 » |
|
Sai az nagyon vicces volt tényleg. Az a ruha meg nagyon gusztustalan volt rajta. Az csak Lee-n és Gai sensei-en mutat normálisan. Naruto meg kawaii volt benne a part1-ben. Szerintem Kakuzu jutsuja nagyon horrorisztikus volt. Én feketének képzeltem úgyhogy nem lepett meg a színük. Egyébként szerintem is gagyibb lesz a köv. rész rajzolása, legalábbis Choujinak megint olyan retardált feje volt az ajánlóban, mint abban a részben, amikor elindultak. Kakashi tényleg jól nézett ki, de pizsiben jobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #2467 Dátum: 08 nov 14, 10:04:03 » |
|
Sai az nagyon vicces volt tényleg. Az a ruha meg nagyon gusztustalan volt rajta. Kakashi tényleg jól nézett ki, de pizsiben jobb. Sain tényleg nem állt jól a ruha. Elég buta volt ahhoz, hogy felvegye. Egyszer Naruto is fel akarta venni, de Jiraiya lebeszélte Kakashi pizsiben? Mikor láttad őt ebben? Én csak a Kakairu doujinshikban azt láttam, hogy sosem vesz fel pizsamát, ugyanis ninjanaciban alszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
silvertea
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2468 Dátum: 08 nov 14, 10:51:31 » |
|
Mi az hogy csak Lee meg Gai néz ki benne "normálisan"? X"DD Szerintem ők abban a hacukában elég messze állnak a normálistól. Mondjuk úgy inkább.... ők megszokottabbak a zöld dressszben kakairuRULEZ: Kakashi pizsiben ---> Naruto Shippuuden Anime 6-7 rész, 34. perc 50 másodperc ^^ T'od, abban a cuki ujjatlan fölsőben van és a hülye könyvét olvassa X'D Nagyon kíváncsi vagyok a következő részek grafikai megoldásaira, látványvilágára, mert elég erőteljes harcok jönnek, amik vadállatiul fognak kinézni o.o gondolok itt pl. naruto befejezett jutsujára a fuuton rasenganra ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 14, 10:53:20 írta silvertea »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2469 Dátum: 08 nov 14, 11:04:26 » |
|
Tiszta hülye volt, hogy felvette. Mondjuk arra kíváncsi vagyok mit mondott ott Sakurának, ami után olyan hülye fejet vágott... Igen Ero-sennin lebeszélte, de elképzelte magát benne ha jól emlékszem. Vagy nem? Igen én is a Shipp. anime 6-7 részre gondoltam, meg utána a kórházban is abban van és ott a jó kis tetkója is látszik. A fuuton rasenshurikent már én is nagyon várom! Fanartokat már láttam róla, a legtöbbön fehéres volt. Én is olyannak képzelem. Csak Choujinak ne legyen olyan hülye feje többet! Én is úgy értettem, hogy már megszoktuk őket abban a szerelésben. Én már el se tudnám őket másban képzelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
silvertea
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2470 Dátum: 08 nov 14, 11:20:32 » |
|
Hogy mit mondott Sakura Sainak? X'D Nem nézted még meg a magyar felirattal? Asszongya: Sai: Na, hogy áll? Sakura: Hogy őszinte legyek, buzisan. X"DD Uristen, mekkora pojén Itt fetrengek a nevetéstől.... ááááááááááá, nagyon jó lett a magyar ford. Tuti fehéres lesz a fuuton rasengan, mert Kakuzo maszkos szél elemű mumusának is fehér volt a fuuton jutsuja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2471 Dátum: 08 nov 14, 11:26:47 » |
|
Hogy mit mondott Sakura Sainak? X'D Nem nézted még meg a magyar felirattal? Asszongya: Sai: Na, hogy áll? Sakura: Hogy őszinte legyek, ****san. X"DD Uristen, mekkora pojén Itt fetrengek a nevetéstől.... ááááááááááá, nagyon jó lett a magyar ford. Tuti fehéres lesz a fuuton rasengan, mert Kakuzo maszkos szél elemű mumusának is fehér volt a fuuton jutsuja. Tényleg ezt mondja? Áh ez nagyon jó! Nem néztem még meg, mert én <kimoderálva, nem a reklám helye, moderátor, Chakra>Akkor az amit ott Kakuzu benyomott az vmi Fuuton-os technika volt? Mert őszintén szólva én ott nem nagyon tudtam kivenni, hogy mi történik... Mintha Doton-t értettem volna, de akkor biztos nem azt mondta. Meg az is kicsit fura volt, hogy akkorát rúgott szegény Kakashiba, hogy egy csomó fa kidőlt... Ja és még vmi: ez az egész a mangában nem egy rendes erdőben játszódott? Mintha a Nara család birtokán lett volna. Bár lehet csak rosszul emlékszem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 14, 12:18:37 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2472 Dátum: 08 nov 14, 13:52:41 » |
|
Jól emlékszel... A Nara család erdejében folyik a harc...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #2473 Dátum: 08 nov 14, 14:44:29 » |
|
Sai: Na, hogy áll? Sakura: Hogy őszinte legyek, ****san. X"DD Uristen, mekkora pojén Itt fetrengek a nevetéstől.... ááááááááááá, nagyon jó lett a magyar ford. Szerinted ez a zöld ruci is előveszi a fogcsillogtatást? Vagy attól csillogott a foga, hogy Gai adott neki egy szupererős fogkrémet, mint ahogy Blendi a hód reklámozza a fogkrémjét? (bocs, a kis off-ért)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2474 Dátum: 08 nov 14, 14:45:25 » |
|
Csak az az erdő van a Nara család birtokában, ahova elcsalja Shikamaru Hidant, aztán megöli, nem?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|