Chakra
|
 |
« Válasz #2490 Dátum: 08 nov 15, 23:34:41 » |
|
83. és 84. rész: Rég láttam már ilyen jó részeket. Rajzolásilag és eseményileg is ott voltak a szeren. Kakashi kis Raikiris trükkje olyan jól sikerült, hogy még én is megijedtem, amikor hirtelen meglékelte Kakuzut. ^^" Viszont, az előzetes alapján a 85. résznek írtó ... lesz a grafikája. o.O Mi a franc volt az? Már majdnem élesebbre állítottam a monitort mikor rájöttem, hogy nem segítene.  Színátmenetek luxus, vagy mi a franc...? =.="
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Vas Országa
Nara jounnin
|
 |
« Válasz #2491 Dátum: 08 nov 16, 10:06:19 » |
|
én csak abban reménykedem hogy csak az előzetes volt ilyen xD de az utóbbi részek tényleg nagyon jók voltak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2492 Dátum: 08 nov 16, 13:24:36 » |
|
Hát ha már az előzetes ilyen, akkor a következő rész végig ilyen lessz.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #2493 Dátum: 08 nov 16, 14:31:18 » |
|
Igaz ami igaz, tényleg elég fura lett az előzetes, de szerintem maga a rész nem lesz ilyen, mert az durva lenne és igen csak nagy minőségromlás.  Az elmúlt pár rész viszont, nagyon jó volt, semmi időhúzás semmi olyan, hogy órákig egymást bámulják az ellenfelek, egy szóval tökéletes, eddig is így kellett volna. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lenny
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2494 Dátum: 08 nov 19, 18:53:39 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #2495 Dátum: 08 nov 19, 19:14:34 » |
|
Ezt már olvastam máshol. Tényleg érdekes. De ezzel azok, akik nem tudnak angolul semmire nem mennek. És miért linkelted ezt most be ide?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2496 Dátum: 08 nov 19, 19:17:06 » |
|
Hát nem a topic tárgya... Ez minket max annyiban érint, hogy esetleg a DB verzióról áttérünk a TVTokio verzönre... De azt döntsék el Carték...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #2497 Dátum: 08 nov 19, 19:45:33 » |
|
Valóban érdekes. Ha ez így van, akkor Dattebayoék munkája értelmetlenné válik, hiszen a TV-Tokyo-s feliratozás mégiscsak hitelesebb egy rajongói feliratnál, ráadásul ha előbb - úgymond - kézhez kapható TVTokyo verzió mint a DB, akkor nincs miről beszélni. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan lesz ez megoldva. :]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
keridenes
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2498 Dátum: 08 nov 19, 20:31:34 » |
|
áhh francba megelőztél, most akartam belinkelni  kíváncsi vagyok a TvTokyo feliratokra. Remélem a videó minősége nem romlik (az angol szöveg minősége sztem javulni fog, már leírták miért  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #2499 Dátum: 08 nov 20, 11:37:41 » |
|
Naruto Shippuuden 85. nézd online 11.30 - 12.00 között:
mms://waryas.ath.cx/tvtokyo
--- OMG ez nagggggggyon jó rész volt... második kedvenc részem lett xDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 20, 11:58:36 írta Cart'necker »
|
Naplózva
|
|
|
|
kryboy
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2500 Dátum: 08 nov 20, 13:02:50 » |
|
Nekem bejött ez a rész!!!nem is volt úgy elhúzva + a harcok elég jók voltak!ááá naruto a következő végén már megjelenik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2501 Dátum: 08 nov 20, 13:04:15 » |
|
nekem csak 1 kérdésem lenne... mivan az égetett magyar feliratos részekkel  mert leeht h énvook ilyen gyász de nemtalálom őket O.o nemhogy az újakat de a régiebbieket sem xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
 |
« Válasz #2502 Dátum: 08 nov 20, 13:06:13 » |
|
Naruto Shippuuden 85. nézd online 11.30 - 12.00 között:
mms://waryas.ath.cx/tvtokyo
--- OMG ez nagggggggyon jó rész volt... második kedvenc részem lett xDDD
óh hát mikor nézem meg a topicooot???? NA mikor???
12:01 perckor...  Ez az én formám....
|
|
|
Naplózva
|
 Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2503 Dátum: 08 nov 20, 13:10:32 » |
|
Nyugi... Én 11:45-kor... De amíg feltelepített a gép hozzá egy kiegészítést, hogy le is játsza a videót, addig vége lett... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #2504 Dátum: 08 nov 20, 13:16:25 » |
|
Ez tényleg érdekes, de ha ettől várják, hogy az internetes kalózkodás véget ér akkor nagyot fognak csalódni, mert nem fog és nem értem miért zavarja őket, hogy a külföldi rajongók feliratokat készítenek hozzá, mert ha jól értettem ez jobban zavarja őket, mint az a tény, hogy a RAW csapatok szinte minden műsorukat kiadják RAW-ban és terjesztik a neten.  Am szerintem DB-ék munkája nem válna értelmetlenné, mert azért ezt a TV Tokyos- okosságot, csak egyszer lehetne megnézni és ezzel a fordító csapatok sem mennének sokra, mert egyszeri megnézés bajosan elég a fordításhoz, szóval DB-ék munkája attól még ugyan olyan fontos lesz, hogy most már lesz hivatalos angol fordítás is. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 20, 13:26:36 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|