Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #2115 Dátum: 08 aug 07, 14:23:06 » |
|
hát ez betett..... valahogy bele tudtam élni magam naruto helyzetébe... nem lehet kellemes így átváltozni hogy azt se tod hogy mi a fene van veled ( mert sz.tem eddig csak úgy növesztett körmöt,meg fogacskát hogy akkor már nem igazán volt tudatában, most meg teljesen józan... kicsit már túl józan ahogy magába szúrja azt a pengétXD)... kár hogy a jövőhét nem dupla epizód, mert akkor két hét múlva már látnánk a kaszanovát meg a szabólegényt ( jó tudom ez elég lapos beszólás volt -.-" )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hekate
Chuunin
Nem elérhető
Filozófus Kunoichi
|
|
« Válasz #2116 Dátum: 08 aug 07, 14:35:06 » |
|
És jeeeee beszúrták openingnek a Movieeeet....! Most, hogy láttam, majd szétpukkadok. Amúgy nagyon tetszik az új filler rész, egyszerűen gyönyörű a Kyuubi csakrájának áramlása a démonróka palástja alatt, mikor feltépi a bőrt, és az is nagyon érdekes, hogy Naruto képes ezt elfojtani. Vajon ehhez Kishimoto-san mit szólt, mikor meglátta...? A mangában is lesz ehhez hasonló pillanat...?
|
|
|
Naplózva
|
Az egyensúly a lényeg.
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2117 Dátum: 08 aug 07, 14:37:12 » |
|
Szerintem Kishi beleegyezesevel mennek az ilyen reszek, viszont nem neztem meg a raw-t mert hat mert nem ertek belole semmit.xD >>am ugy utalom ezeket a fillereket, mintha Sora egy kicsit is felerne Narutoval ><
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 07, 14:39:47 írta starfruit »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hekate
Chuunin
Nem elérhető
Filozófus Kunoichi
|
|
« Válasz #2118 Dátum: 08 aug 07, 14:40:23 » |
|
Én se értettem belőle túl sokat, csak tőmondatokat meg "fenébe" -ket... De azért elég beszédesek voltak a képsorok is. Kíváncsian várom a fordítást, s akkor megnézem egész képernyőn, felirattal, jeee^^
|
|
|
Naplózva
|
Az egyensúly a lényeg.
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2119 Dátum: 08 aug 07, 17:04:12 » |
|
Egész jó rész volt. Kyuubi VS. Kyuubi És sokan szerepeltek benne remélem valami jó befejezés felhúzza a fillert.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lonelypatrick
Chuunin
Nem elérhető
elemző, stratégia felépítő
|
|
« Válasz #2120 Dátum: 08 aug 07, 18:15:42 » |
|
hát mit ne mondjak, azért kicsit többet vártam erre még egy rész erejéig húzni fogják a story-t. Sajnálom egy kicsit Sora-t, viszont örültem volna ha Asuma nem bénázik ennyit, és kicsinálja végre Kazumát. a köv részből csak annyit várnék el. hogy Sora végre megtudja ki is az apja, hogy él, és hogy mindvégig ő neki köszönhette hogy magányos volt. Viszont meglepett hogy naruto képes volt visszafojtani a kyuubit! kiváncsi lennék rá, mi lesz a sorsa Soarának, bár ezek után kétlem hogy halál.............. elég nevetségesen zárult ez a rész, remélem tobb ilyen béna filler nem nagyon lesz. ok, volt kyuuby.vs.kyuubi, de naruto nem tett semmit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 07, 19:16:45 írta lonelypatrick »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Hekate
Chuunin
Nem elérhető
Filozófus Kunoichi
|
|
« Válasz #2122 Dátum: 08 aug 07, 22:38:35 » |
|
Szerintem nem volt olyan rossz ez... én simán bírtam, még ha kicsit mondvacsinált volt is.
|
|
|
Naplózva
|
Az egyensúly a lényeg.
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2123 Dátum: 08 aug 07, 22:59:29 » |
|
Igen csak ez a Sanin-ozás nem kellett volna...
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2124 Dátum: 08 aug 08, 06:36:29 » |
|
A Naruto Shippuuden 70. része már letölthető Dattebayoék oldaláról! Aki akarja, az kezdheti letölteni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #2125 Dátum: 08 aug 08, 09:46:32 » |
|
Ez vicces volt. Kyuubi segíteni akar, Naruto meg elhajtja. Időnként tényleg tökfej tud lenni. Na mindegy, előbb-utóbb úgyis szüksége lesz rá.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Hekate
Chuunin
Nem elérhető
Filozófus Kunoichi
|
|
« Válasz #2126 Dátum: 08 aug 08, 10:14:00 » |
|
Cöcö, ne légy meggondolatlan, Narutoclone. Ha hagyja magán elhatalmasodni, akkor a többieknek már két mindent elpusztító rókadémonnal kell elszámolniuk, plusz még magának is árt. Szerintem éppen ellenkezőleg, most tett tanúbizonyságot az ésszerűségéről. Nincs szüksége a Kyuubi erejére, hiába kínálja neki fel magát... a legjobb, amit tehetett, az pontosan ez volt.
|
|
|
Naplózva
|
Az egyensúly a lényeg.
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2127 Dátum: 08 aug 08, 10:29:06 » |
|
Ott a pont Meg aztán én nem bíznék Mr. Bazinagy kilencfarkú rókadémonban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lonelypatrick
Chuunin
Nem elérhető
elemző, stratégia felépítő
|
|
« Válasz #2128 Dátum: 08 aug 08, 12:00:15 » |
|
Hekate, Kazekage!
miről is beszélünk? naruto minden stamináját a kyuubi adja. ha ő nincs naruto nem képes csinálni, és fent tartani annyi kage klónt. szerintem igenis kifizetődő lett volna ha nem játsza megint az "én meg igértem"-t!!! le tudta volna rendezni Sora-t, és még a lopott chakrát is visszakapta volna a róka démon.
Elvégre mi a fontosabb? a falum, az ottani barátaim, szeretteim élete, vagy Sora?
abban viszont igazad van, nagyon mondvacsinált volt, nyújtott, nagyon béna.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 08, 12:01:44 írta lonelypatrick »
|
Naplózva
|
|
|
|
splazi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2129 Dátum: 08 aug 08, 12:27:12 » |
|
Mért Sora nem a barátja? De. és amugy megtudja úgy oldani a dolgot hogy se a falunak se Soranak ne legyen baja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|