24 nov 15, 11:21:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 140 141 [142] 143 144 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1767957 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Shiko
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

aoeku fanatikus

« Válasz #2115 Dátum: 08 aug 07, 14:23:06 »

hát ez betett..... valahogy bele tudtam élni magam naruto helyzetébe... nem lehet kellemes így átváltozni hogy azt se tod hogy mi a fene van veled (  mert sz.tem eddig csak úgy növesztett körmöt,meg fogacskát hogy akkor már nem igazán volt tudatában, most meg teljesen józan... kicsit már túl józan ahogy magába szúrja azt a pengétXD)...
kár hogy a jövőhét nem dupla epizód, mert akkor két hét múlva már látnánk a kaszanovát meg a szabólegényt ikszdé ( jó tudom ez elég lapos beszólás volt -.-" ikszdé )
Naplózva
Hekate
Chuunin
*

Filozófus Kunoichi

« Válasz #2116 Dátum: 08 aug 07, 14:35:06 »

És jeeeee beszúrták openingnek a Movieeeet....! Most, hogy láttam, majd szétpukkadok. Amúgy nagyon tetszik az új filler rész, egyszerűen gyönyörű a Kyuubi csakrájának áramlása a démonróka palástja alatt, mikor feltépi a bőrt, és az is nagyon érdekes, hogy Naruto képes ezt elfojtani. Vajon ehhez Kishimoto-san mit szólt, mikor meglátta...? A mangában is lesz ehhez hasonló pillanat...?
Naplózva

Az egyensúly a lényeg.
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #2117 Dátum: 08 aug 07, 14:37:12 »

Szerintem Kishi beleegyezesevel mennek az ilyen reszek, viszont nem neztem meg a raw-t mert hat mert nem ertek belole semmit.xD
>>am ugy utalom ezeket a fillereket, mintha Sora egy kicsit is felerne Narutoval ><
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 07, 14:39:47 írta starfruit » Naplózva
Hekate
Chuunin
*

Filozófus Kunoichi

« Válasz #2118 Dátum: 08 aug 07, 14:40:23 »

Én se értettem belőle túl sokat, csak tőmondatokat meg "fenébe" -ket... De azért elég beszédesek voltak a képsorok is. Kíváncsian várom a fordítást, s akkor megnézem egész képernyőn, felirattal, jeee^^
Naplózva

Az egyensúly a lényeg.
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2119 Dátum: 08 aug 07, 17:04:12 »

Egész jó rész volt.  Mosolyog  Kyuubi VS. Kyuubi  Ördögi És sokan szerepeltek benne remélem valami jó befejezés felhúzza a fillert. PepsiCola
Naplózva

lonelypatrick
Chuunin
*

elemző, stratégia felépítő

« Válasz #2120 Dátum: 08 aug 07, 18:15:42 »

hát mit ne mondjak, azért kicsit többet vártam erre még egy rész erejéig húzni fogják a story-t. Sajnálom egy kicsit Sora-t,   viszont örültem volna ha Asuma nem bénázik ennyit, és kicsinálja végre Kazumát.   a köv részből csak annyit várnék el. hogy Sora végre megtudja ki is az apja, hogy él, és hogy mindvégig ő neki köszönhette hogy magányos volt. Viszont meglepett hogy naruto képes volt visszafojtani a kyuubit!   kiváncsi lennék rá, mi lesz a sorsa Soarának, bár ezek után kétlem hogy halál.............. elég nevetségesen zárult ez a rész, remélem tobb ilyen béna filler nem nagyon lesz. ok,  volt kyuuby.vs.kyuubi, de naruto nem tett semmit.
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 07, 19:16:45 írta lonelypatrick » Naplózva
Tem
ANBU újonc
*

« Válasz #2121 Dátum: 08 aug 07, 21:35:13 »

Háhá, remélem Sorát valaki kinyírja. Ördögi (nem vok gonosz csak nem csipázom az édes kis fejét.xD)
72. résztől már alig várom az eseményeket. Nevet
Naplózva
Hekate
Chuunin
*

Filozófus Kunoichi

« Válasz #2122 Dátum: 08 aug 07, 22:38:35 »

Szerintem nem volt olyan rossz ez... én simán bírtam, még ha kicsit mondvacsinált volt is.
Naplózva

Az egyensúly a lényeg.
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2123 Dátum: 08 aug 07, 22:59:29 »

Igen csak ez a Sanin-ozás nem kellett volna...
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2124 Dátum: 08 aug 08, 06:36:29 »

A Naruto Shippuuden 70. része már letölthető Dattebayoék oldaláról!  Mosolyog Aki akarja, az kezdheti letölteni! kacsint
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #2125 Dátum: 08 aug 08, 09:46:32 »

Ez vicces volt. Kyuubi segíteni akar, Naruto meg elhajtja. Időnként tényleg tökfej tud lenni. Na mindegy, előbb-utóbb úgyis szüksége lesz rá.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Hekate
Chuunin
*

Filozófus Kunoichi

« Válasz #2126 Dátum: 08 aug 08, 10:14:00 »

Cöcö, ne légy meggondolatlan, Narutoclone. Ha hagyja magán elhatalmasodni, akkor a többieknek már két mindent elpusztító rókadémonnal kell elszámolniuk, plusz még magának is árt. Szerintem éppen ellenkezőleg, most tett tanúbizonyságot az ésszerűségéről. Nincs szüksége a Kyuubi erejére, hiába kínálja neki fel magát... a legjobb, amit tehetett, az pontosan ez volt.
Naplózva

Az egyensúly a lényeg.
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2127 Dátum: 08 aug 08, 10:29:06 »

Ott a pont  kacsint   

Meg aztán én nem bíznék Mr. Bazinagy kilencfarkú rókadémonban  Nyelvesít
Naplózva

lonelypatrick
Chuunin
*

elemző, stratégia felépítő

« Válasz #2128 Dátum: 08 aug 08, 12:00:15 »

Hekate, Kazekage!

miről is beszélünk? naruto minden stamináját a kyuubi adja.  ha ő nincs naruto nem képes csinálni, és fent tartani annyi kage klónt. szerintem igenis kifizetődő lett volna ha nem játsza megint az "én meg igértem"-t!!!  le tudta volna rendezni Sora-t, és még a lopott  chakrát is visszakapta volna a róka démon.

Elvégre mi a fontosabb? a falum, az ottani barátaim, szeretteim élete, vagy Sora?

abban viszont igazad van, nagyon mondvacsinált volt, nyújtott, nagyon béna.
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 08, 12:01:44 írta lonelypatrick » Naplózva
splazi
Újonc
*

« Válasz #2129 Dátum: 08 aug 08, 12:27:12 »

Mért Sora nem a barátja? De. és amugy megtudja úgy oldani a dolgot hogy se a falunak se Soranak ne legyen baja. Pontosan
Naplózva
Oldalak: 1 ... 140 141 [142] 143 144 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins