Chakra
|
 |
« Válasz #90 Dátum: 07 júl 14, 21:13:19 » |
|
Azzal hát. Pont ezt nem bírom a Shipp-ben, hogy minden nyavaját agyonanimálnak meg olyan ... érdekesen  van megrajzolva, hogy...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #91 Dátum: 07 júl 15, 17:14:46 » |
|
mikor jön ki a nem RAW változat? ;D amúgy a shippu 19.hez hozzáfűzném, hogy ez egy teljesen átlagos shippu rész volt, ilyen tempóban fog haladni a történet, szokjatok hozzá, nem akarnak megint fillereket gyártani. Akit zavar a shippu húzása olvasson mangát...aki olvas mangát annak nem értem mi a baja? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #92 Dátum: 07 júl 15, 18:35:05 » |
|
Moderátor: Ayaka-tól törölve 1 hsz. A part2 mangáról a Manga > Naruto Shippuuden Manga témában lehet feltenni kérdéseket. 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #93 Dátum: 07 júl 15, 22:59:44 » |
|
mikor jön ki a nem RAW változat? ;D RAW jóesetben csütörtök délután. Angol sub: Péntek reggel Magyar sub: Szombat reggel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #94 Dátum: 07 júl 16, 08:29:22 » |
|
Hát igen, már megint nem haladt előre nagyon a story...namindegy. Viszont következő részben ha minden igaz, akkor már elkezdődnek a csaták
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
 |
« Válasz #95 Dátum: 07 júl 16, 08:39:03 » |
|
ilyen tempóban még meglesz az 4 rész is... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #96 Dátum: 07 júl 16, 17:09:31 » |
|
Ó, lesz az több is  A mangában is vagy 8 rész 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #97 Dátum: 07 júl 16, 17:37:10 » |
|
Én csak a csata kezdetére gondoltam, a vége...el sem merem képzelni, mikor lesz annak vége...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #98 Dátum: 07 júl 16, 18:29:02 » |
|
de komolyan, még a csatát se rövidítik le? :o de szerintem lefogják, vagy televágják egy csomó filler pofázással a részeket ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #99 Dátum: 07 júl 16, 18:36:04 » |
|
Hát le tuti nem fogják rövidíteni...én az utóbbit tom elképzelni, a klónos részt is összevissza telenyomták mindennel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #100 Dátum: 07 júl 16, 19:03:43 » |
|
Azért remélem, hogy Sasori és Chiyo-baa (Sasori nagyanyja) nem fognak 2-3 részen keresztül merengeni a múlton (aka visszaemlékezések), mert akkor irgum-burgum 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
 |
« Válasz #101 Dátum: 07 júl 16, 19:53:22 » |
|
nekem egyre inkább az jön le hogy egy manga epizod megegyezik kb tartlomra 1 anime epizoddal szóval kezdjünk el matekozni vagy bizzunk a dupla/tripla specialokban ???
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri  
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #102 Dátum: 07 júl 16, 22:00:51 » |
|
Váá..ezen még elgondolkodni is fáj  ;D  Azért remélem nem a csatajelenettel spórolnak mert akkor ink ább többet várok..  személy szerint legalábbis
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
 |
« Válasz #103 Dátum: 07 júl 17, 09:15:44 » |
|
Ha már egy csomó uncsi eseménytelen jelenetet képesek voltak berakni, akkor ne a csatajeleneteken spóroljanak. ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
 |
« Válasz #104 Dátum: 07 júl 17, 13:55:21 » |
|
Szia Saphira! Üdvözöllek a fórumon: ÉN! mindazonáltal megkérdezhetem, hogy ezt a hsz-ed miért ide intézted?  On: a shippuudenről annyit, hogy mindenkit zavarnak a becsempészett időhúzó fillerek...azok még engem is, mert nincs mit rajtuk elemezni...mindazonáltal, ha csatajelenet van, az jobb animébe, mint mangába, sztem...márpedig a shippuu-ba ezek a jelenetek nem sokára elkezdődnek...(remélem nem spoiler)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|