kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #75 Dátum: 07 júl 07, 17:10:40 » |
|
Nem tom ti hogy vagytok vele de szerintem a mostani rész igaz hogy jobb mar mint az eddigiek de még mindig nyomaba sem er a part1-nek en nem tom lehet csak en gondolom igy de akkor is mar unom ezeket az idöhuzasokat hisz ha ugy csinalnak mint a regit jobb lenne. Ez alatt azt ertem hogy több részt hasznalnanak a mangabol 1 resz elkeszitesere az animehoz, ugy sokkal elvezetessebbé tehetnek.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #76 Dátum: 07 júl 07, 17:42:19 » |
|
szerintem is egész jó lett ez a rész.
De ez is csak egy rohadt étvágy gerjesztő volt.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #77 Dátum: 07 júl 07, 17:45:02 » |
|
Igen, amikor véget ért meglepődtem mert azt hittem csak az elején járunk! 
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #78 Dátum: 07 júl 07, 17:48:12 » |
|
Ez a rész egy semmi volt, nem történt benne semmi.  Ez manga-ban kb. egy fél rész volt. Jó, ott nem volt megrajzolva a Gai-csapat harca a hasonmásaik ellen (csak amikor megjelennek, meg már a legyőzött formájuk), de nem hiszem, hogy az olyan nagyon fontos lenne. De azért a végén az öreganyó királyul kente a kunaikkal.  Meg az is jó volt amikor Deidara és Sasori vitáznak, hogy mi is a művészet... a többiekről meg "megeledkeznek" 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 07, 17:49:27 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #79 Dátum: 07 júl 07, 17:57:40 » |
|
Ja, ott dumcsiznak. xD De Deidara jól ellódott Gaara-val. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #80 Dátum: 07 júl 07, 18:04:28 » |
|
Nekem ennek a mostaninak a zenéje tetszik nagyon, meg hogy rövid ( 10 felüli részeknél már nagyon untam előző endinget, soha nem tudtam eltalálni, mennyit kell tekerni. Ezzel könnyebb dolgom lesz) 
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #81 Dátum: 07 júl 07, 21:51:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #82 Dátum: 07 júl 07, 22:35:09 » |
|
sztem volt sokkal roszabb, amikor csak az volt benne, hogy mérföldeket repkednek Naruto-ék, és néha bevágták, h Gaara-ból szívák ki a Bijuu-t... Nah ettől én totál kikészültem, oan uncsi volt. X.X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #83 Dátum: 07 júl 07, 22:42:55 » |
|
meg ezek a rajzolók.... de hát nem is ismerik sztem a Naruto-t , ő nem csak kiabált volna Deidara után hanem mint az örült ugrált volna meg csinálta volna a klónokot :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #84 Dátum: 07 júl 07, 23:12:07 » |
|
A mangában sem ugrott neki Naruto Deidarának, akkor itt se csinálhatnak olyat. 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
 |
« Válasz #85 Dátum: 07 júl 08, 13:14:03 » |
|
Na, angolul élvezhetőbb volt... Azon én is behaltam, amikor a művészet mibenlétéről vitáztak.  Észrevettétek, hogy a végén levő extrában utalgatnak az Uchiha klán titkaira, és arra a bizonyos altemplomra? ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #86 Dátum: 07 júl 08, 13:22:32 » |
|
Kezdek unatkozni a Shippuuden részek alatt, egyedül a vita tetszett. Az király volt.  Tényleg elárulhatnák végre, mi van ott leírva. El se tudom képzelni, h mért lehet éppen az az inditéka annak, h Itachi megváltozott. Mert ott kezdődött az egész, vagy nem? Csak utána kezdte érdekelni, h mire képes valójában...
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #87 Dátum: 07 júl 08, 13:26:12 » |
|
(A Technikák > Vérvonalbeli képességek témában van egy link, azt olvasd el  ) Egy kicsit fárasztó volt ebben a részben, amikor a Gai-csapat elkezdte vagy 5 percen keresztül elemezni a helyzetet. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csont12
Vendég
|
 |
« Válasz #88 Dátum: 07 júl 12, 15:08:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #89 Dátum: 07 júl 14, 18:02:59 » |
|
Igen...viszont nekem volt egy olyan érzésem, hogy mikor kijöttek a hasonmások, az nagyon durván számítógéppel volt megcsinálva...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
|