Ej, de jól esett ez a dupla rész
Bár két teljesen eltérő dologról szóltak mégis nagyon jó volt mindkettő
Kabuto elég gázosan néz ki, kicsit repedezett a bőre. Ezt a feltámasztás-jutsu-t nem értem, hisz Nagatot testét elvileg Konan vitte magával, Itachi szemeit pedig nem olyan rég még Madara vette ki, ergo használta a testet. Hogy került az most hirtelen Kabutohoz? És a hatodik koporsó? Szerintem több, mint valószínű, hogy Rikudo Sennin van benne, Madarát más nem érdekelheti. Meg másra nem is mondott volna ilyen hirtelen nemet. Kabuto szándékai, minden valószínűséggel még naaaaaagyon sokára fognak kiderülni.
Naruto feloldja a pecsétet. Na ez kb azzal ér fel, mintha egy 5 éves gyerek a matekkönyv mellé berak az iskolai hátitáskájába egy atombombát. Mert miért ne. Szerintem most nagyot hibáztak, de remélem tévedek. Az, ahogy a kulcsőrző béka belemászott Naruto szájába hatalmas volt
A második részben látszik, hogy az 5 nagy nemzet tényleg félrerakja az ellenséges érzelmeket. Igaz, hogy Tsunade és a kis szottyadt öreg nem nagyon kedvelik egymást, de elmegy
Jó látni, hogy a vénlány hozza a formáját
Ami Narutot illeti, az a Ramen örök időkig ott fog maradni az asztalon.... szegény
Viszont az a tény, hogy Bee meg fogja tanítani irányítani egy Jinchuurikit nagyon örvendetesnek hangzik, DE! Gondoljatok bele: Bee tanítja be Narutot. A két idiótát összeeresztik egy 10x10-es helyre abból mi marad?
Wheeeeeeeheeeeeeee!!!
A vége pedig, ahogy a koncertjegyek eladásának esélyeit latolgatják, meg ahogy kirángatják Bee-t az öltözőből.... esküszöm, ez nagyon kellett hangulatnak a végére
Ha tényleg filler évad jön, nagyon jól zárult a manga-rész