Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7605 Dátum: 11 júl 28, 21:59:25 » |
|
Azt a tározót én sem értettem. Akatsuki újraegyesítés !! Kakuzu mindig ilyen colos volt, vagy nőt a halála óta ? Mivel nem volt ott Hidan, gondolom, hogy még mindig él. Kakuzu remélem kiássa. Tobi azért egyből támadta volna Kabuchimarut. Azt a csatát szívesen megnéztem volna. Bee mögött tényleg Narutós poszterek voltak ?!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 28, 22:01:56 írta Tilon »
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
kristofkristof
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #7606 Dátum: 11 júl 28, 22:06:30 » |
|
Tilon tényleg azok voltak ott de volt csomó rész ahol beraktak Narutos posztereket emlékszek egyszer Konohába is raktak egyet azt hiszem,hogy az az egyik mozifilm posztere volt ha jól emlékszek
|
|
|
Naplózva
|
"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #7607 Dátum: 11 júl 28, 22:07:52 » |
|
kakuzo mindig is nagy ember(démon) volt:D 20:54-nél bee tanitványai mögött tényleg van egy narutos poszter:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #7608 Dátum: 11 júl 28, 22:46:00 » |
|
Nekem tetszett az első rész. Jó volt a régi akatsukisokat újra látni. Madara kitől rezelt így be? Szerintem vagy az öccse vagy Hashirama lehetett, vagy egyikse A második rész már kevésbé volt jó, megint a fölösleges időhúzás volt benne (bár akadt az elsőben is), de ez nem volt olyan izgalmas mint az első, viszont legalább hallottunk-láttunk Kisaméről is valamit!
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #7609 Dátum: 11 júl 28, 22:51:09 » |
|
hashirama nem lehet semmikép se mert őt lepecsételte sarutobi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #7610 Dátum: 11 júl 28, 23:20:36 » |
|
madara anyukája madara nem véletlen ijedt meg annyira:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7611 Dátum: 11 júl 29, 09:33:45 » |
|
Szerintem maga Madara van benne mert Tobi semmivel sem támasztotta alá azt, hogy ő Madara csak elmondott egy sztorit Madaráról Sasukénak és még a MS-jét se láttuk soha. Vagy talán a 4-edik Hokage ?
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #7612 Dátum: 11 júl 29, 09:38:07 » |
|
nézel te naruto-t? a 4. hokage nem lehet ott orochimaru se tudta feléleszteni. se 1. hokage se 2. hokage se 3. hokage se 4. hokage
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7613 Dátum: 11 júl 29, 09:42:16 » |
|
Csakhogy Orochimru fel tudta volna éleszteni Minatót csak Sarutobi megállította a Jutsuját. Mondta is, hogy nem engedheti, hogy a 4-ediket is megidézze.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #7614 Dátum: 11 júl 29, 09:54:11 » |
|
a hokagék mind levannak pecsételve orochimaru azért nem bírta minatót megidézni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #7615 Dátum: 11 júl 29, 10:01:40 » |
|
Legalábbis a mangában. Az animében elejtettek egy gyönyörű bakit, ugyanis a harmadik koporsó félig felbukkant, és egy "Negyedik" felirat feszített rajta. Egyébként Kabuto rejtélyes koporsójának van saját témája, szerintem ott beszéljétek ki a dolgot.^^ http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=5973.0
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7616 Dátum: 11 júl 29, 10:09:57 » |
|
Igen én is arra a részre gondoltam. Aztán az öreg megakadályozta, hogy feljöjjön teljesen. Miért a mangában, hogy volt ? Mert a Naruto-kunon nincsenek fent azok a fejezetek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 29, 10:10:28 írta Tilon »
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #7617 Dátum: 11 júl 29, 10:11:25 » |
|
a mangás dolgokat szerintem nem itt kéne kérdezni ha már dani ennyire nem akarja hogy offoljunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7618 Dátum: 11 júl 29, 10:12:10 » |
|
Hiába olvasok mangát, mikor Fukasaku belerúgta Naruto szájába Gerotora-t, 5 percre elmentem kiröhögni magam Első rész best jelenete volt! Itt a koporsós fejezet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7619 Dátum: 11 júl 29, 10:18:43 » |
|
Szegény Naruto mindig csak szenved, ha valami ottani dolog kerül a szájába. Köszi a fejezettet Ronyszkusz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|