24 nov 16, 22:37:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Vajon mit rejt még a Naruto világa?  (Megtekintve 47629 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Navelia
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #105 Dátum: 09 máj 14, 09:33:49 »

A pénzügyekből is elég sok papírmunka lehet, érthető, miért utálja annyira Tsunade őket ikszdé Ő maga nem költheti el a pénzt, csak tudja, hogy megvan valahol ikszdé
Igaz, hogy az erejét is nézik, de a természete és a múltja is sokat nyom a latban, mint például Gaara esetében. Őt se akarták elfogadni az elején, aztán végül mégis... ^^
Naplózva

„Az élet ízét csak a bolondok ismerik.”
„Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert az nem létezik, és soha nem is fog. Mindig csak jelen van.”
(Christopher Paolini)
„Nothing improves the memory more than trying to forget.”
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #106 Dátum: 09 máj 14, 12:04:28 »

Idézet
Tényleg nincs? Én azt hittem, van, mert Konoha annyira fejlett meg minden... Bár az igaz, hogy Tsunadét nem nagyon láthattuk szerencsejátékozni, de hát ilyesmit a Hokage nem is engedhet meg magának =D

Igaz, hogy Konoha igen nagyon fejlett terület / ország, de olvastam valahol, hogy játéktermek nincsenek ott, ezért szokhatott le ilyen könnyen Tsunade  Nevet
pici off: tavaly vmelyik ázsiai országban betiltották a játékgépeket, mert függőséget okoz. Egy pasi öngyilkos is lett, mert eljátszotta az összes pénzét...
Szerintem az olyan falvakban, ahol ninják élnek, nem engedélyezik az ilyen dolgokat.
Naplózva
Navelia
Chuunin
*

« Válasz #107 Dátum: 09 máj 14, 14:26:17 »

OFF: Úristen, ez borzasztó...
Ha innen nézzük, akkor érthető, miért nincsenek játékgépek. A ninják nem engedhetik meg maguknak a függőséget.
Naplózva

„Az élet ízét csak a bolondok ismerik.”
„Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert az nem létezik, és soha nem is fog. Mindig csak jelen van.”
(Christopher Paolini)
„Nothing improves the memory more than trying to forget.”
Mercinho
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

Itachi-san és Chelsea fangörl ^^

« Válasz #108 Dátum: 09 aug 29, 13:43:55 »

Így igaz!  Gondolkozik Jiraiya is mintha, olyat mondott volna hogy: " A ninja ellensége a pénz, a nők, és a szerencsejáték!" javítsatok ki ha nem így van! Mosolyog
Naplózva

Tsukuyomi. God of The Moon...
Kakashi77
Újonc
*

« Válasz #109 Dátum: 10 ápr 24, 20:25:29 »

A pisztolyos témához annyit,hogy az egyik fillerben vmi képet loptak el és a biztonsági őrnek volt egy pisztolya...de lehet,hogy én emléxek rosszul
Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #110 Dátum: 10 ápr 24, 22:12:07 »

Szerintem a falu pénzügyeit a tanácsadók intézik elsősorban. (Illik is hozzájuk...) A Hokage legfeljebb csak aláírja a papírokat. xD Mondjuk a faluk Kagéi inkább nevezhetőek katonai parancsnoknak, mint civil "elnöknek". (A kiválasztásnál is főleg az erejét nézik, és nem a diplomáját.  Pojén)

Én úgy tudtam, hogy a Kagék csak a Rejtekek vezetői és csak a katonai, külügyi ügyekről, illetve shinobi ( ez jobb szó) ügyekről határozhatnak és sokszor még arról sem egyedül. A gazdasági ügyeket a Földesurak irányítják. Azt lenne érdekes tudni ,hogy az országok összes bevételének mennyi részét teszi ki a küldetésekért kapott pénz.
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #111 Dátum: 10 jún 02, 23:48:23 »

Én azt nemértem, hogy mérvan mindig mindenkin nyitottorrú cipő (északabbra is)
Nem fázik a lábuk?  smirksweat
Konoha körül lombhullató erdő van, vagyis mérsékelt övi kontinentális éghajlat van, szal elvileg van tél is.   Gondolkozik
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #112 Dátum: 10 jún 03, 02:08:14 »

Ez egy fajta powerup főleg az olyan karaktereknél mint Gai vagy Lee.
Egy háromszáz kilométer per órás rúgás megspékelve egy kis lábszaggal, tuti káó.

A movie 1- ben nem nyitott.

Meg a szamurájok is csimmát hordanak. 

Amúgy is egyfolytában fákon ugrálnak, szal ilyen szempontból teljesen mindegy nekik.

Naplózva

kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #113 Dátum: 10 jún 03, 13:13:17 »

Én azt nemértem, hogy mérvan mindig mindenkin nyitottorrú cipő (északabbra is)
Nem fázik a lábuk?  smirksweat
Konoha körül lombhullató erdő van, vagyis mérsékelt övi kontinentális éghajlat van, szal elvileg van tél is.   Gondolkozik

érdekes kérdés. Én is sokat gondolkodtam rajta, mióta megismertem a Narutót. Szerintem, van oka, hogy miért ilyenre tervezték a  cipőket. Nemcsak a szellőztetésre gondoltam, hanem arra is, hogy mindig ugrálnak a fákon, így tönkremenne a cipő eleje...
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #114 Dátum: 10 jún 03, 13:17:00 »

jaja nehogy tönkremenjen a cipő,inkább csessze szét a fa a lábujjaikat..xD

amúgy nem lehet hogy azért mert jobban lehet mozogni ezekben?lehet hogy hülyeség,nemtudom xD
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 03, 13:17:44 írta Mistich » Naplózva

sulooman
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #115 Dátum: 10 jún 04, 12:48:13 »

Én azt vettem észre, hogy eddig Asuma ugyebár cigizett és még tök faja kis öngyújtója volt. Tehát valahonnan vennie kellett azokat is, így biztos ott is vannak amolyan szociális normák, mint pl: 18évan aluliakat nem szolgálunk ki...
Akkor teszem fel Konohamaru, mint Pamela Anderson bemasíroz egy traffikba akk kaphat akármit vagy van valami detektorjuk? Nevet
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #116 Dátum: 10 jún 04, 14:15:19 »

Hát, most nem is annyira a Naruto világa, sokkal inkább a való világ alapján válaszolnék.
A japánok elég szigorúan veszik a kiskorúakra vonatkozó tiltásokat (ital, cigi, stb.). Jó példa erre, hogy sok animében is feltűnnek ezek a szabályok. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #117 Dátum: 10 júl 08, 19:34:13 »

Azért meg van az oka, hogy nincsenek nagyon járművek.

A járműveknek út kell. Az úthoz ki kell vágni egy erdősávot. -következmény a tejtettfalú tiszta célpont az ellenség számára.
Persze az erdőn keresztül is sok shinobi tud eljutni a kijelölt zónába, de egy sima akadálymentes úton már jóval nagyobb létszámú csapatokat is lehet mozgósítani és jóval könnyebben. Nem beszélve arról, hogy ebben az esetben haditechnikai gépezetek mozgósítására is alkalom nyílna.

A telefonhoz kábel kell, amit ugye bármelyik morcos ninja elvághat, így azt őrizni kéne. S azért nem állítanának több száz kilométeres sorfalat, Valamint egy ország bizonyára csak a saját területén védené a derótot, ami lássuk be csak felesleges erőpazarlás lenne.

Kisebb célokra használnak csúcstechnikát, de a nagyobb szabású alkalmazása a környezet, és a társadalmi berendezkedés miatt eléggé visszaüthet.
Naplózva

vancha
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #118 Dátum: 10 júl 25, 15:10:30 »

Én azt tartom értelmetlennek hogy mért hívják rejtett falunak??? Konohát nem túl nehéz kiszúrni és mindenki tudja hol van. A másik ha feltünt:  a legdurvább esetben is csak 3 liter vére van az embereknek + a fákon nem ugrálnak hanem repülnek ,elugrik és 15 métert egyenesen repül, nincs gravitáció? Tudom hogy csak anime és nem belekötni akarok de erre figyelhetnének.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 25, 15:19:44 írta vancha » Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #119 Dátum: 10 júl 25, 15:54:21 »

én azt nem értem, hogy miért hátratett kézzel futnak? nem fárasztó az kicsit?  Gondolkozik
Naplózva
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins