Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #285 Dátum: 10 márc 02, 11:29:36 » |
|
Hehehe van benne valami xD Nekem fel se tünt Tuti valami nagyon nagy stréberek
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #286 Dátum: 10 márc 02, 12:06:46 » |
|
Hát először is a tesi, mert azon mindig olyan jókat pókereztünk. Már amelyiken bent volta, mert általában nem volt kötelező, szóval nem csoda, ha kedvenc. Aztán nyelvtan, mert annyira csicska tanárunk volt, hogy az valami szánalom. Ha az első, vagy az utolsó óra volt, akkor azon se volt kötelező a megjelenés mert nem tudta beírni a hiányzókat. A többi órán meg ment a folyamatos oltása a tanárnak, szóval jók voltak azok is. A legjobb órák meg a történelmek voltak, mert ugyan nagyon-nagyon gyakran voltak dolgozatok, és feleltetések, de a történelem tanárnő, aki amúgy az ofő. volt, annyira jó arc, hogy az teljesen egyedülálló. Mindig kávéval várt minket reggel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KonataSenpai
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #287 Dátum: 10 márc 04, 16:33:05 » |
|
Egyértelműen a Törire voksolok....Érdekes dolgokkal van tele,én szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Konno Akira
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #288 Dátum: 10 márc 07, 16:09:25 » |
|
Törit csak a II. vh. miatt szeretem, kémiából jó a tanárunk, bioszból úgyszint.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #289 Dátum: 10 márc 09, 11:01:07 » |
|
Szerintem egyértelműen a töri a legjobb. Az érthető, egyszerű, és érdekes, nem úgy, mint más tárgyak. Az informatika jó még, meg a magyar, legalábbis az irodalom része, a nyelvtan az felejtős.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #290 Dátum: 10 márc 09, 12:12:52 » |
|
Egyiket sem bírom igazán, akkor sem ha a témáját kedvelném, valahogy a tantárgy jelleg élvezhetetlenné teszi számomra Egyébként az, hogy melyik órákat kedvelem, nálam abszolút a tanáron múlik, aki tartja. Na jó, meg infón a tanártól függetlenül érdekes lehet mait csinálunk, mert elég sokat dolgozunk önállóan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #291 Dátum: 10 márc 14, 15:18:26 » |
|
nekünk a biosz/kémia tanár olyan, mintha benn se lenne az órán... egyszerűen elnyomja az alapzaj. Barátnőmmel mondót szoktunk olvasni az óráin. Nincs meg benne az a valami, amitől lehet rá figyelni. Év elején még próbáltam, de most már... de még TZ alatt is ilyen hangzavar van!!!sztem azt se venné észre ha két ember a pad alatt b@#na... Semelyik tanárnál nem meri az osztály ezt csinálni. Bezzeg a töri/föci tanárom marha jól tanít. Alig kell a jegyzetből tanulnom, max. az évszámokat.
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Atomkoponya
Chuunin
Nem elérhető
msn: n.adam97@hotmail.com
|
|
« Válasz #292 Dátum: 10 márc 30, 15:54:04 » |
|
hehe ment a szavi rajz, info, fika:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #293 Dátum: 10 márc 31, 13:10:27 » |
|
Töri a legjobb. Nagyon szeretem azt a tantárgyat. A magyar történelmet nem mindig szeretem annyira, mert nem olyan érdekes, de akkor is az egyik legjobb tantárgy. Sajnos vannak tanárok akik nem tudják olyan jól tanítani a történelmet, hogy azt élvezzék/érdekelje a gyerekeket... Meg még ott van a Biosz, szerintem ez is nagyon érdekes egy tantárgy, bár mostanában nem olyan jók az órák, a tanár miatt. Utálom a hangulat tanárokat. Egyébként tényleg tanáron múlik nagyrészt. Nálunk ott van a francia tanár. Nem kéri hogy tiszteljük vagy valami ehhez hasonlót, folyamatosan magát szidja, és azt mondja, hogy ő a hülye és ő nem figyelt ami engem nagyon idegesít mert szeretem a franciát, de ezzel a tanárral nem olyan jók az órák...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xX Daisuke Xx
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
I ♡ Deidara^^
|
|
« Válasz #294 Dátum: 10 aug 22, 16:16:11 » |
|
1. Töri 2. Magyar Irodalom 3. Rajz - (de csak mert azt csinálok amit akarok)
És amitől hanyatt vágom magam akárhányszor csak meghallom (negatív értelemben), az a.... matek -.-'
~UN~
|
|
|
Naplózva
|
I ain't freakin', I ain't fakin' this I ain't freakin', I ain't fakin' this I ain't freakin', I ain't fakin' this Shut up and let me go, hey!
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #295 Dátum: 10 aug 26, 23:32:18 » |
|
UHHH Csak én vagyok ilyen negatív alak h minden tantárgyat utálok ? Meg mindent ami sulival kapcsolatos MAX azért járok be mert jó a társaság xD De h csatlakozzak előttem szólóhoz a Rajz jóó tantárgy ott én is azt csinálok amit akarok 5 rajzórából 1-en rajzolok utána folyosón bandázás, az akkori Mondo elolvasása, ALVÁS!!! ( Fontos egy fejlődésben lévő szervezetnek olyan jókat lehet aludni egy rajztáblán xD Főleg ha még grafitos lesz az arcod is xD ) De ugyanígy vagyok Gyakorlattal is báár ott legtöbbször dolgozok mert mindig valami Manga Anime Game dolgot csinálok úgy h az izgi csak a kötelező feladatok uncsik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #296 Dátum: 10 aug 27, 07:35:58 » |
|
Én a kémiát, a rajzot és a törit szeretem. A kémiát azért mert rettentően jó fej a tanárunk Rajzórán pedig oda ülünk ahova akarunk és dumálni is lehet, csak az a lényeg, hogy óra végére elkészülj a rajzzal A törióra fele meg gyakorlatilag azzal megy el, hogy a tanár óra elején kipécéz magának valakit, akit óra végéig piszkál És hát mindig van nálam egy jó könyv, amit néha olvasok a pad alatt (a legtöbbször németen, de néha irodalmon is xD)
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Alexa
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #297 Dátum: 10 aug 30, 02:18:50 » |
|
Összeset utálom. Amelyik még elmenne, ott meg a tanár nem normális vagy simán unalmas dolgokat veszünk és nem olyat ami érdekelne is. Gondolok itt az informatikára, sok értelme nincs infószakra járni ha eddig megtanultam ötödszörre szövegetformázni. xD
|
|
|
Naplózva
|
Everybody chicken!!
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #298 Dátum: 10 szep 19, 15:58:55 » |
|
Én legjobban a törit, angolt és az infót szeretem. Utálom viszont a kémiát,bioszt,föcit,gazdaság,fizika.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 19, 15:59:54 írta samdav »
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
narutoli
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"Narutoli"->###->@@-><"Narutoil"
|
|
« Válasz #299 Dátum: 10 okt 05, 19:13:33 » |
|
Én szeretem : Tesi Techika Rajz Számtek Matek Történelem Biólogia Földrajz Nem szeretem: Kémia Fizika Ének Magyar nyelv Irodalom Angol Kezdő Németet se..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|