25 feb 17, 06:44:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Melyik a kedvenc tantárgyad?
Matek - 91 (9%)
Földrajz - 44 (4.4%)
Tesi - 109 (10.8%)
Idegen nyelv - 110 (10.9%)
Biológia - 51 (5.1%)
Kémia - 39 (3.9%)
Informatika - 136 (13.5%)
Technika - 3 (0.3%)
Rajz - 89 (8.8%)
Szakrajz, Pályaorientációs tárgyak - 13 (1.3%)
Fizika - 31 (3.1%)
Irodalom - 53 (5.3%)
Nyelvtan - 15 (1.5%)
Médiaismeret - 16 (1.6%)
Egyiksem - 57 (5.6%)
Az összeset szeretem - 4 (0.4%)
Történelem - 133 (13.2%)
Ének zene - 15 (1.5%)
Összes szavazó: 450

Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 24
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Melyik tantárgyat szereted a legjobban?  (Megtekintve 74073 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Yumi-neechan
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #270 Dátum: 09 dec 03, 21:56:34 »

Általános és közép iskolában a matek, töri és rajz volt a kedvenc. Ja és közép suliba is a reál tagozaton voltm. Most Földtudományin meteorológián a Vektorszámítás és numerikus módszerek a kedvencem.
Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #271 Dátum: 09 dec 06, 01:20:46 »

Röviden: angol, tesi, meg osztályfőnöki mert ott úgyis aszok' vagy rajzolok...  Ördögi
Naplózva

Alexis05
Újonc
*

« Válasz #272 Dátum: 09 dec 07, 10:50:58 »

Nekem a kedvencem a biológia, mert imádom a természetet. Mosolyog
De szeretem még a kémiát és a fizikát is ( az esetek többségében Nyelvesít ).
Amit viszont kifejezetten utálok, az a töri és az angol. Olyan unalmas, hogy az valami hihetetlen... :S
Naplózva
Kletta
ANBU újonc
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

csodameséss

« Válasz #273 Dátum: 09 dec 07, 20:04:48 »

nyelvtan, hamár disputa nincsen benne...
Naplózva

memories last forever. <3
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #274 Dátum: 09 dec 08, 12:27:04 »

az angolt gyülöltem s a kedvencema  földrajz és a kémia volt de sajna az utolsó évben nem igazán volt, ezért megszerettem a  történelmet...

hmm...vajon miért nem jött be az angol? csak nem Mrs. Kőszegi miatt...? Nevet
Nekem a kedvenc tárgyam a biológia (annak elelnére hogy nagyon rossz tanárnőnk volt 5. osztálytól, de a fakultációkat rendes tanár tartja) és így a végére megszerettem a történelmet is...és kezdem az angolt is komolyabban venni Nevet

Hát igen valahogy Mrs. Kőszegi nem jött be...De az is igaz h. nála jobban még senkit soha nem gyűlöltem...Mindenestre a 12.kem elég rossz volt miatta s az angolt sem előtte sem utána sme soha nem fogom szeretni...
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #275 Dátum: 09 dec 08, 17:14:08 »

Engem meg ma úgymond elküldött német óráról a tanár... Azt mondta keressek a suliban valami német szakkört mert túl okos vagyok a többiekhez képest..  Nevet Nevet . És ez komoly...
Naplózva

....................................................................................................................
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #276 Dátum: 09 dec 08, 23:13:50 »

Engem meg ma úgymond elküldött német óráról a tanár... Azt mondta keressek a suliban valami német szakkört mert túl okos vagyok a többiekhez képest..  Nevet Nevet . És ez komoly...
velem is ugyanez volt, csak angollal. ugyanabban az évben aztán leosztályozó-vizsgáztam belőle Mosolyog
Naplózva
ATON14
Osztag Vezető
*

« Válasz #277 Dátum: 09 dec 09, 19:42:42 »

Lehet nekem is megkéne próbálni, aztán nyelvizsga...
Naplózva

....................................................................................................................
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #278 Dátum: 09 dec 12, 13:37:17 »

Én a történelmet, az irodalmat, és az idegen nyelvet válaszottam.. ÁÁÁ, cseppet sem vagyok humán beállítottságú.. Nevet
De a matekot ki nem állhatom.. Lehánylak Nem az a gond, hogy nem értem, hanem, hogy nem érdekel.. és a szüleim egyfolytában azt szajkózzák, hogy ez pedig milyen fontos, hogy a matek mindenhez kell, stb. (lehet, hogy ehhez is nagy köze van hozzá, hogy megutáltam a tárgyat..)
A történelmet és az irodalmat viszont.. nagyon szeretem! Rengeteget olvasok, talán ehhez köthető.. Az idegen nyelvek.. Nos, mindig érdekeltek más népek kultúrái, és szokásai, és  a nyelvérzékem is jó.. A többi reál tárgy elmegy, a kémia érdekes, de a matek.. még mindig a bögyömben van,, Neeem Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 13, 17:45:29 írta Lille17 » Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
Nauzika
Chuunin
*

« Válasz #279 Dátum: 09 dec 12, 21:18:54 »

egyértelmű hogy a francia a kedvencem:D az informatikából az ECDL miatt már elegem van ikszdé az irodalom tanárom nagyon jó Mosolyog A matekot kémiát fizikát pedig egyenesen gyűlölöm... legádázabb ellenségeim ikszdé
Naplózva

Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni!
Walt Disney

Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy.
Andrew Matthews
ATON14
Osztag Vezető
*

« Válasz #280 Dátum: 09 dec 14, 21:47:35 »

Egy szavazást inditson valaki "Melyik tantárgyat utálod a legjobban?" . Bár lehet az lenne a végeredmény, hogy amik itt a legkevesebb szavazatot kaptak, azok lennének az élen...  Gondolkozik
Naplózva

Ravengoth
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #281 Dátum: 10 jan 05, 14:46:54 »

Rajz Nevet, egész nap rajzolok a suliban füzetre, padra, könyvre, mindenre Nevet Hümm-hümm jhaa és még az angol Nevet
Naplózva

Fear of the dark!
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #282 Dátum: 10 jan 30, 17:54:35 »

Fizika és matek xD Főleg előbbi Nevet Eddig 3 versenyből 2első helyezés és 1db 2ik helyezésem van Nevet ugyh ez is inspiráló.
De mondjuk a törivel sincs semmi bajom, csak az össze többi irreleváns és hülye tantárgy ne lenne és milyen szép is lenne.

Jaj majdnem elfelejtettem a Tesit mint kedvenct Nevet
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #283 Dátum: 10 feb 02, 11:17:35 »

Én mindet utálom Nevet Najó azért nem. Mondjuk nekem már nincsenek is ilyen óráim Mosolyog De amiket a legjobban szerettem azok rajz, info, matek. És amit a legjobban utáltam tesi meg német Lehánylak
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Hiei
Vendég
« Válasz #284 Dátum: 10 márc 02, 08:17:00 »

Tudnám ki volt az a 3 elvetemült aki arra adtaa voksát, hogy mindet szereti:D Ne ide járjon hazudnixD.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 24
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins