Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #240 Dátum: 09 júl 26, 21:57:37 » |
|
nekem mondod 2 pont kellett volna a 3-hoz és úgy 3 lettem volna év végén és csak 3-saim voltak 2.félévben annyira felQrta az agyam amikor megláttam és mondta h esélyem sincs javításra pedig arra "gyúrtam" h végre 3 legyek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
*Reira
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
[Naru♥Hina]
|
|
« Válasz #241 Dátum: 09 aug 19, 22:13:40 » |
|
Nagyon szeretek olvasni, és szeretek olyankor mindent megtudni az íróról így az irodalmat. Nagyon szeretem az angolt és a japán nyelvet így az idegen nyelvet. Szeretek az emberi testről, és a szerveinkről, a növényekről, és az állatokról szóló tudományos könyveket olvasni, így a biológiát is nagyon szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
"Az élet és a szeretet csupán egyetlen időt ismer: a jelent. Az egyetlen érzékelhető idő a pillanat, amelyben élünk, amikor szeretünk."
|
|
|
Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #242 Dátum: 09 aug 19, 22:37:34 » |
|
Én a történelmet szeretem a legjobban.Azt nagyon vágom.No meg a földrajzot azt is birom.És persze 3. a kimaradhatatlan tesi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nagytomi1997
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #243 Dátum: 09 aug 21, 19:53:11 » |
|
Tesi: Mert Apukám tartja, meg mer játék, futás, mozgás meg minden. Irodalom: Mert anyukám tartja, meg nagyon könnyű, jó könyveket olvasunk, sokat játszunk és nincs házi. Ének: Ki ne szeretné azt a tantárgyat amelyik 1 héten csak egyszer van, és minden harmadik ének órán filmet nézünk vagy karaokezunk. Aztán amiket nem jelöltem de szeretem őket: Nyelvtan, Oszt. fő: Mert anyukám tartja. Infó: Ezt csak azért nem jelöltem mert először nem vettem észre, de egyébként nagy kedvenc. Miért? Mert könnyű és számítógépezni kell.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 21, 20:01:57 írta nagytomi1997 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Justine
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #244 Dátum: 09 aug 29, 16:42:45 » |
|
A rajzot természetesen meg a művtörit. Régen a föci volt a kedvencem, de a tanár a rosszabbik jegyet adta, mert az osztály felidegesítette, úgyhogy attól elment a kedvem. Az angolt azt nagyon szeretem, mert tele van a csoportom rossz tanulóval, és én vagyok a legjobb. Meg ott vannak az ilyen számolósak, matek meg fizika, na azok jók, de a fizikatanárt utálom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 30, 08:19:35 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
Az álmok legtöbbször valóra válnak, a gond az, hogy sokan egy bizonyos álmot kergetnek, és nem veszik észre a sok-sok beteljesült álmot maguk körül...
Olyan borzalmas, hogy ehhez képest egy rémálom esti ima.
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #245 Dátum: 09 szep 20, 21:52:07 » |
|
Talán egyetemistaként már nem igazán kellene ilyen kérdésekre válaszolnom de muszáj volt mert még pontosan emlékszem arra mit utáltam tavaly és mit nem... Szóval az angolt gyülöltem s a kedvencema földrajz és a kémia volt de sajna az utolsó évben nem igazán volt, ezért megszerettem a történelmet...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
amina
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
/Anti NaruSaku fangirl/
|
|
« Válasz #246 Dátum: 09 szep 28, 18:43:53 » |
|
Nekem a kedvencem főleg a rajz csak kár hogy már nincs ilyen tantárgyam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #247 Dátum: 09 szep 28, 19:07:52 » |
|
Hát nekem a kedvencem mindenképpen a föci és a töri mert ezeket nagyon szeretem és jó is vagyok belőlük Ezek után jöhet a biológia ( főleg az emberi test ) és az irodalom mert azt tökre bírom mikor egy művet " boncolgatunk és vitatkozunk".
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 28, 19:08:40 írta vivien.san »
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #248 Dátum: 09 szep 28, 19:48:13 » |
|
az angolt gyülöltem s a kedvencema földrajz és a kémia volt de sajna az utolsó évben nem igazán volt, ezért megszerettem a történelmet...
hmm...vajon miért nem jött be az angol? csak nem Mrs. Kőszegi miatt...? Nekem a kedvenc tárgyam a biológia (annak elelnére hogy nagyon rossz tanárnőnk volt 5. osztálytól, de a fakultációkat rendes tanár tartja) és így a végére megszerettem a történelmet is...és kezdem az angolt is komolyabban venni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 28, 19:52:29 írta TaraAkera »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
|
« Válasz #249 Dátum: 09 szep 28, 21:18:47 » |
|
Nekem a rajz a kedvencem Csak kár hogy idén nincs...és tavaly se volt és jövőre se lesz X'D
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #250 Dátum: 09 szep 29, 15:32:51 » |
|
nekem a rajzórák nem hiányoztak,mert mindent csináltunk,csak éppenséggel rajzolni nem rajzoltunk..de hála istennek már két éve eltűnt az életemből..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #251 Dátum: 09 szep 29, 16:32:29 » |
|
Hm... Legszívesebben azt mondanám, hogy az összes tantárgyat gyűlölöm, de azért... A Matekot szeretem, faktra is járok. A legjobban azt bírom, amikor valamit nem tudok megoldani, és addig kínlódok vele, amíg végül sikerül megoldani A Spanyolt szeretném, ha nem lenne a csoport 90% IQ nuku idióta. Na, jó, a spanyolfakt, ahol más a csoport, az már jó Az Irodalmat és a Nyelvtant eddig szerettem, de most kicsit változott a csoportfelosztás, és hát... na igen... A rajzot és az éneket is szeretem, mert.. nos szimplán azért, mert jó A törivel viszont a világból ki lehet kergetni... A fizika akkor jó, ha értem, ha nem, akkor nemXD A kémia sosem volt az esetem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #252 Dátum: 09 szep 29, 18:54:53 » |
|
de sokan szeretitek a rajzot én nagyon nem bírom megutáltatták velem 3 év alatt meg hát elég borzalmas egy tanárnőm is van :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
UchihaChiisai-San
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #253 Dátum: 09 okt 01, 12:53:09 » |
|
Nálam olyan nincs h kedvenc tantárgy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #254 Dátum: 09 okt 01, 14:20:55 » |
|
de sokan szeretitek a rajzot én nagyon nem bírom megutáltatták velem 3 év alatt meg hát elég borzalmas egy tanárnőm is van :S hát, ha már magát a rajzolást, hogyha te műveled, nem is szereted, szerintem mint fogalmat, biztosan.. hisz "rajzolás" nélkül nem lenne sem manga, sem anime...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|