24 nov 22, 11:09:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Higurashi/Umineko no Naku Koro NI  (Megtekintve 27947 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #75 Dátum: 08 jún 24, 02:34:07 »

Ezt szerintem félre értetted, mert én úgy emlékszem, hogy Shion volt az aki sokszor Mionnak adta ki magát és azért kezdett el Keichi után érdeklődni, mert kísértetiesen emlékeztette őt szíve szerelmére Satoshira. Pontosan 
Naplózva

Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

● ... meow ! ('^.^') ! ●

« Válasz #76 Dátum: 08 jún 24, 07:41:48 »

Igen,igen. Mosolyog Én is így értettem. Csak fogalmazásom nekem mindig 3-as volt. Pojén Bocsesz... :'X
Naplózva

Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Ámor
Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
gaara_fan
Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #77 Dátum: 08 jún 28, 16:38:19 »

Nem is olyan régen kezdtem el nézni ezt az animét és egyszerűen zseniális, nekem nagyon tetszik! Az op.je egyszerűen... imádom azt a számot!  Pirul
Jók a szereplők és először kicsit zavaros a story meg minden, de egyre jobban kezd kitisztulni Kúl2
Külön örülök, h rátaláltam, mert úgyis odavagyok a kicsit... vagy inkább nagyon beteg és véres animékért  Hümm-hümm
Naplózva

Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
*

● ... meow ! ('^.^') ! ●

« Válasz #78 Dátum: 08 júl 06, 13:26:06 »

Wááá. Nevet Én is. Nevet Imádom az ilyen animéket... Nekem az egyik barátnőm mutatta az animét. Nagyon hálás vagyok neki. :3
Komolyan mondom, ha nem sietnek a Kai fordításával, fogom, és én kezdem fordítani. >.< Nevet
Naplózva

Dei
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #79 Dátum: 08 szep 02, 20:27:28 »

gondolom nem mondok senkinek sem váratlan dolgot: Decemberben lesz a Higurashi no Naku Koro ni Rei Mosolyog
ha a játék alapján nézzük akkor 3 új fejezettel bővül a sorozat Mosolyog
Naplózva

Dei
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #80 Dátum: 08 szep 03, 21:48:56 »

valaki tudna segíteni? Hümm-hümm

honnan tudnám beszerezni a Nekogoroshi-hen és a Kai DVD verzióit?
a simát nagy nehezen megtaláltam egybe...de ezeket nem nagyon találom...amit találtam az meg halott torrent volt :/
Naplózva

Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
*

● ... meow ! ('^.^') ! ●

« Válasz #81 Dátum: 08 okt 23, 12:13:03 »

ÚJ HIGURASHI?! O__O Wíííííííí. Nevet De jóóó. Nevet Nem is tudtam róóóla. >.< Köszi az infot. kacsint
Izééé, öhh... Hát... nekem is kellene a DVD verzió... :/
Naplózva

Harrd
ANBU Osztag Vezető
*

csodamesés D:

« Válasz #82 Dátum: 08 nov 27, 15:03:50 »

szerintem nem mondok újat, de a rei egy öt  részes OVA lezs... És készül egy higurashihoz nagyban hasonlító sorozat, az Umineko No Naku Koro Ni(When They Cry 3) (ezt sehol nem írják, de szerintem ez akar leni a 3.évad xD) deee a poszt második része nagyon nem biztos, még a cím se, de én valahogy így értelmeztem, szóval bocsi ha félreinformálok valakit Nevet
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #83 Dátum: 08 nov 27, 18:03:30 »

valaki tudna segíteni? Hümm-hümm

honnan tudnám beszerezni a Nekogoroshi-hen és a Kai DVD verzióit?
a simát nagy nehezen megtaláltam egybe...de ezeket nem nagyon találom...amit találtam az meg halott torrent volt :/

Én is felforgattam már a netet DVD verziók után, de sehol se találtam meg se a Kai-t se az Ova-t, viszont ha megdobnál egy linkel, hogy az első évadot hol találtad meg DVDrip-ben azt megköszönném.  Mosolyog
Naplózva

Dei
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #84 Dátum: 08 nov 30, 23:03:26 »

ez az Umeniko no Naku Koro ni nekem új volt, szal utánanéztem, hmm Nevet
ez a When The Cry manga 3. felvonása, az első 2 felvonás a Higurashi no Naku Koro ni és a Kai
de ennek semmi köze az eredeti történethez...asszem, de lehet hogy tévedek Hümm-hümm

jobb lenne ha inkább animébe megcsinálnák az összes történetet és csak utána kezdenének bele az Umineko-ba Nevet

pont lépek az oldalra hogy adjam a linket...erre má fent van a Nekogoroshi-hen és a Kai is, hmm ikszdé
Naplózva

seiri
Osztag Vezető
*

« Válasz #85 Dátum: 09 jún 26, 16:32:59 »

Megnéztem az első szériát és hm hát elég vegyes érzelmeim vannak ezzel az animével kapcs xD
Tulajdonképp tetszik, tulajdonképp nagyon tetszik... de sokkal jobb lett volna ha a végén összefügg és minden kiderül.
Pl csomó olyan dologra nem derült fény, amik érdekeltek volna... pl, hogy hova lett a nagybácsi hullája, vagy mi lett Satoshival stb...
Nekem az első fejezet volt a kedvencem az nagyon bejött Nevet itt Rena állat volt.
Meg a Mion-Shion szál is tetszett, főleg amikor Shion röhög xDD
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #86 Dátum: 09 jún 26, 16:56:29 »

Ne izgulj Ányááá, inkább ess neki a második évadnak és minden kérdésedre választ kapsz. Nevet

Am nekem is Rena volt a kedvencem. Nevet
Naplózva

seiri
Osztag Vezető
*

« Válasz #87 Dátum: 09 jún 26, 17:03:09 »

Ne aggódj neki is esek me nem hagy nyugodni xD Azt hittem még ennek a végén kiderülnek a dolgok, ezért néztem egyet, hogy most akkor wtf... Nevet
Jaja Rena  Pirul mondjuk én a kis Nyipáát is szeretem ^^
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #88 Dátum: 09 jún 26, 17:47:22 »

Hát igen, igazából furcsa is az egész, mert többször is ugyanaz a történet megy végig, csak mindig más szemszögből és más kimenetellel, ezért könnyen bele tud kavarodni az ember a dolgokba ha nem figyel. xD

Na igen a Nyipááá az kihagyhatatlan. xDDD

Naplózva

Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #89 Dátum: 09 aug 19, 22:05:09 »

Higurashi no naku noro ni:
Az első évad, eléggé ütős hangulattal. Nem volt ugyan túlságosan félelmetes, de a körömletépés már önmagában is durva. A grafika nem túl szép, néhol az őrült fejek elég groteszkek. Az Op hihetetlenül tetszik. Kedvenc fejezetek a utolsó kettő volt.
Higurashi no naku noro ni kai:
A mindent megválaszoló második évad. Minden kérdést megválaszol, de szerintem egy kicsit el lett nyújtva. Satoko megmentését túl sokáig nyúzták, illetve és a főgonosz múltjának bemutatását is sokalltam, eléggé unalmas részek voltak. De az a chapter, ahol kiderül ki a hunyó, és először akarnak szembeszállni a sorssal, az nagyon bejött. A vége már kevéssé, szerintem nem volt olyan izgalmas, de legalább sikerült mindenkinek túlélni. Mosolyog A grafika sokkal szebb lett, ebben a tekintetben sokkal jobb az 1. évadnál. Az op kicsit más stílusú mint az első, de azért ez is nagyon tetszik.
Higurashi no naku noro ni rei:
Az ova első része nem olyan rossz, jó volt nézni őket Nevet
Aztán valakit elcsap egy kamion, és máris komolyabbra fordulnak a dolgok. Szerencsére egy reészen belül megoldódik.
Az opening itt is elég jó lett. A grafika eléggé szokatlan, főleg a szemek nem igazán tetszenek. Nemsoká kijön az utolsó része is, ahol a szerelmi szálra teszik a hangsúlyt, és az előzetes alapján Rena nagyot alakít majd.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins