Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #6045 Dátum: 15 júl 20, 01:31:40 » |
|
Épp utána olvastam, hogy mit írnak erről és ahogy elnézem, nem túl szépet és jót. Így viszont még csak a megszokott teendőket se tudom elvégezni. Az a még 20.000Ft meg csudálatosan hangzik. Előbb a vidikártya, most meg ez. Nem baj, majd nem eszünk egy hétig. ui.: Egyébiránt, elméletileg ez sem rossz, csak nagyon jól kell választani.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 20, 01:35:16 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #6046 Dátum: 15 júl 20, 07:11:05 » |
|
Hát figyel te tudod,a te pénzed.De arra készülj fel hogy minden indítás olyan lesz mint egy orosz rulett kör.Nem tudhatod hogy mikor fog golyót kapni a géped.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Azazel
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6047 Dátum: 15 júl 20, 07:53:49 » |
|
Destroid, a táppal tényleg nem szabad spórolni. Ezt a 400Wattos tápot ajánlanám. Ez egy minőségi táp, és az ára is egész elfogadható. Közel 13 000 Forint. Mindenképp megéri rászánni azt a plusz 5-6 ezer forintot. Nagyobb teljesítményű táp vétele most fölösleges plusz költségeket vonna maga után, ráadásul ki sem lenne használva. Ilyenkor sajnos nem érvényesül a "minél drágább, annál jobb" elv. Mellesleg, vehetsz természetesen olcsóbb, nem minőségi tápot, de ahogy CapacRaimi írta, tényleg nem ajánlatos.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 20, 07:58:02 írta Azazel »
|
Naplózva
|
"So, you want a piece of me, literally. Okay bro. Come and get it, if you can!" - Dante
"You will not forget this devil's power...! You're not worthy as my opponent!" - Vergil
"I once killed a hundred knights single-handedly... To me, you two are nothing more than insects." - Beatrix
"The Force is pain. The Force is focus. The Force is that which drives the strong, and kills the weak." - Sion
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6048 Dátum: 15 júl 20, 12:35:21 » |
|
Hát én a tápon spóroltam pedig a legtöbbet, 630 wattos Thermaltake.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #6049 Dátum: 15 júl 20, 13:23:01 » |
|
Nekem egy 3 éves 500w-s Corsair táp hajtja az egész vasat.Az fx 8320 meg a hd 7850 ki sem használja. A táp amin egyáltalán nem szabad spórolni.Minél jobb annál jobb. Sőt haveromnak kb 5éves szintén Corsair 600w- tápja hajtja a gépét...ráadásul nem is olcsó mert egy r9 290x i7 4790 kombóval.A Corsair maga a minőség.Drága,de ez van.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 20, 13:30:32 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6050 Dátum: 15 júl 20, 13:24:28 » |
|
Ez sem tűnik még a rászánandó ártól sokkal drágábbnak, @Azazel. Felírom a listára, most elkezdtünk keresgélni jobbakat és kaptam ajánlatokat. Nem szeretném, hogy baj legyen, ezért muszáj lesz minél előbb megoldani. Majd lesz valami, köszönöm!
Igazándiból, csak legyen haver a League of Legendssel, a többi mindegy. A böngészéshez, blogoláshoz, magazinszerkesztéshez már bőven elég lesz, attól ugye nem tartok.
@CapacRaimi: Amint megvan a pénz amire várok, 300.000Ft úgyis a Gépre fog elmenni, akkor igyekszem a lehető legjobbat venni majd bele.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 20, 13:25:44 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #6051 Dátum: 15 júl 20, 13:36:36 » |
|
Figyelj ha gondolod írj egy privátot és én összeállítok neked egy gépet úgy hogy erős is legyen de pénzed is maradjon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6052 Dátum: 15 júl 20, 18:01:08 » |
|
Viszont alkatrészek vásárlásánál a legfontosabb, hogy figyelj majd oda, hogy ne egy helyen vegyél meg mindent, hanem mindenhonnan a legjobb áron szerezd be amit szeretnél. Nekem 4 helyre kellett mennem a gép miatt, de a legolcsóbban lett összetákolva. Ha egy helyen vettem volna meg akkor egy 10-12 ezerrel több lett volna. Aki meg azt mondja, hogy ennyi spórolás nem számít az utalhatja nekem ezt a 10-12 ezret. xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6053 Dátum: 15 júl 20, 18:44:17 » |
|
Igen-igen. A testvérem is különböző helyekről vásárolt meg körülbelül mindent. Én is úgy leszek vele valahogy, hogy ha már van egy rászánt összeg, akkor a lehető legjobbakat veszem meg, de mégis olyan helyről, ahol az árak kedvezőbbek. Ha már egy teljesen új gépről van szó, csak ne spóroljak... 12k -ból meg körülbelül 4-5 napig eszel, ha ügyes vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #6054 Dátum: 15 júl 28, 08:57:27 » |
|
Nektek nem laggol mostanában a Chrome? Gondolok arra hogy az ablakok bezárása nehezen megy,le/fel görgetésnél is mint ha szaggatottan mozogna. Most raktam fel a catalyst 15.7vga drivert az okozhatja ezt? Amúgy mindent megnéztem és cpu jó,vga sima minden működik játék ill film/sorozat nézés alatt.De a Chrome laggol...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6055 Dátum: 15 júl 28, 11:59:27 » |
|
Én meguntam a chrome faszságait és hogy zabálja a ramot, firefoxra váltottam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #6056 Dátum: 15 júl 28, 12:06:35 » |
|
Fent van a Chrome nekem is, de én is Foxot használok. Valahogy a Chrome nem adja nekem se...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #6057 Dátum: 15 júl 28, 12:56:27 » |
|
Én meguntam a chrome faszságait és hogy zabálja a ramot, firefoxra váltottam.
8gb ramnál nem sokat számít de már beken is tököm tele van vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6058 Dátum: 15 júl 28, 17:00:41 » |
|
Érzékelni én sem érzékelem de idegesítő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #6059 Dátum: 15 júl 28, 18:02:58 » |
|
Fireforxot viszont nem fogok használni mert jobban utálom mint az IE-t Opera milyen? megbízható?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|