24 nov 30, 11:48:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 397 398 [399] 400 401 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 944864 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #5970 Dátum: 14 dec 05, 19:38:54 »

Ohh
Köszönöm szépen.  Nevet

Ez az, csak nekem ezt nem dobta ki a youtube arra hogy 'better'.
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #5971 Dátum: 14 dec 05, 19:45:30 »

Mutatok egy apró trükköt, ami megkönnyíti a keresést.

Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #5972 Dátum: 14 dec 05, 19:54:31 »

Ez valóban megkönnyítené, csak nekem nem így jeleníti meg a mobil (az nincs ott),  de már mindegy mert megvan.
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5973 Dátum: 14 dec 05, 20:45:56 »

Ayumi, ha telefonon vagy, látod a kommenteket? Mert, ha igen és esetleg nem látod azt ami MrSaiyan feltüntetett ÉS nem mindig szoktál kiírni (most mázlid volt MrSaiyan), akkor nézd meg a kommenteket. Mindig van olyan ember aki rákérdez a zenére és legtöbbszőr szoktak segíteni, vagy szimplán kiírják kitől van, hogy mások tudják mi a zene. Szóval érted. Nevet
Olvasd el a kommenteket ilyenkor.

S egy harmadik lehetőség, még a Shazam. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 05, 20:47:00 írta Minagi » Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #5974 Dátum: 14 dec 10, 11:01:31 »

Vagy kérdezz rá gyakorikérdéseken, hátha tudnak segíteni. Nevet

« Utoljára szerkesztve: 14 dec 10, 11:02:33 írta MrSaiyan Coelho » Naplózva

Luidzsy
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5975 Dátum: 14 dec 10, 12:35:23 »

Meg kerestem, mert kíváncsi voltam a válaszokra, és szerintem az egyik el is találta. ikszdé De a kérdés ettől még hatalmas!!
Naplózva

Ervdo
Gennin
*

« Válasz #5976 Dátum: 15 jan 19, 22:50:56 »

Üdv!

Olyan kérdésem lenne, hogy megtudná nekem valaki mondani, hogy hol lehet be/átállítani egy adott oldalhoz rendelt ikont a könyvjelzők sávon? Ha minden igaz a dolog nyitja valahol ott lesz, hogy jobb oldali gomb az adott honlapon és elem megtekintése; nézegettem is már, de még nem találtam meg. Nem igazán értek a lovakhoz...
És ugye a NK honlapfejlesztője is beállította valahol (konohás ikon), a kérdés csak az, hogy tudom-e babrálni ezt szabadon? Nem, mintha az NK-ét akarnám piszkálni, mert az egyedi, de pl. a gmail, ugye a google-höz tartozik, és mindkettőnek 'g' az ikonja... Vagy vegyük azokat a honlapokat, amelyek nem is használnak ilyen megkülönböztető ikonokat, és így egy 'üres lap' az alapértelmezett. Vagy, amikor a chrome troll üzemmódba kapcsol és bizonyos honlapok ikonjait felcseréli (pl.: az NK 'konohás' ikonját felcserélné a google 'g' ikonjára.). Ezen esetekben szeretnék belepiszkálni a dologba.

Előre is köszönöm a választ.

Szerk.: chrome böngésző, de gyanítom, hogy ez szabványféleség lehet, szóval más böngésző esetén is hasonlóan lehet?
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 19, 22:52:30 írta Ervdo » Naplózva

Bankai: PoloSanyi
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5977 Dátum: 15 jan 19, 22:55:23 »

Ezzel én is szoktam szívni, mert engem is idegesít, ha elb*szódnak azok a kis ikonok. De nem tudok róla, hogy lehetne-e állítani kézzel ezt. Szóval eléggé marad a reménykedés, hogy visszatalál a rendes ikonhoz. ikszdé
Naplózva
Ervdo
Gennin
*

« Válasz #5978 Dátum: 15 jan 19, 23:02:44 »

Most így hirtelen nem is tudom miért nem néztem, mert ez is adott: de a jobboldali gomb 'az oldal forrásainak megtekintése' funkciónál is lehet, pl.: a 'header' kép forrása is ott van beágyazva, szóval én is kezdek attól tartani, hogy lehet, hogy csak szerver oldalról lehet belepiszkálni, felhasználóiról meg nem. Vagy kell valami speckó dev kit, ami engedi felhasználói oldalról piszkálni.
Az NK honlapkészítője biztos tud valamit erről; ha nem téved erre pár napon belül, akkor majd jól megzargatom privát üzenetben.
Nem is értem, miért nincs erre funkció az adott oldal felvételénél/szerkesztésénél a sávon. Lehet forradalmat indítok, ha minden kötél szakad..Nyelvesít

SZERK. / MEGOLDÁS (még nem volt időm tesztelni): közben egyik haveromtól érkezett válasz:
"Az a neve, h favicon.ico egy 16*16 pixeles file, be kell másolni a rootba azaz az index.html mellé.
Forrásfileba, kódba nem feltétlen kell beírni, ha ott kerested azért nem találtad
Én állítottam már be ilyet többször is, igaz wp motorhoz, automatikusan működött: böngészőben megjelent"
Jah, kicsit megörültem hirtelen, de ha minden igaz ez még mindig csak a szerver oldali megoldás..
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 20, 09:52:13 írta Ervdo » Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5979 Dátum: 15 feb 02, 19:59:16 »

Van egy parkouros videó youtubeon, már ezerféleképpen kerestem rá, de nem találom. 3 srác van benne, ha jól emlékszem slow motionnal kezdődik az egész, chroma keyer van benne, szóval fekete fehér minden, csak a pulcsijuknak van színe (egyiknek kék, másiknak talán piros és lila a felsője). A zene miatt kéne, arra sem emlékszem pontosan, talán dubstep, egy csaj énekel benne. Valaki nem ismeri véletlen?
Naplózva

jatek09
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5980 Dátum: 15 feb 07, 16:27:11 »

Sziasztok!

Pár hete az van, hogy ha egy lemezt beteszek a gépbe, vagy USB-t, akkor nem jön fel semmi ablak, ez után gondoltam bemegyek a sajátgépbe és megnézem, hogy ott jelzi-e. De nem jelzi, sőt, olyankor általában a sajátgép "kezdőlapja" (ahol be lehet menni mindenféle "C, D meghajtóba"), lefagy, és néha még ki se tudok lépni belőle.
Nem tudok semmit se kiírni, lementeni így a gépemről. Ez miért lehet?
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #5981 Dátum: 15 feb 07, 16:49:23 »

Hát ha az enyémmasinát megnyitva lefagy a dolog, akkor, javaslom futtass le egy víruskeresőt, meg egy-két rendszer tisztítót.

pl Ccleanar, és Advanced System Care.
Meg egy töredezettség mentesítést is.

Ha ezután is fagyis, akkor javaslok egy oprendszer újratelepítést.
Naplózva

jatek09
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5982 Dátum: 15 feb 07, 17:30:56 »

Víruskeresőt lefuttattam, "sajnos" nem talált semmit.
Megpróbálom rendszer tisztítóval.

Köszi a válaszod!  Mosolyog
Naplózva

Ervdo
Gennin
*

« Válasz #5983 Dátum: 15 feb 07, 19:19:28 »

Esetleg még:

Jobbik esetben: elszállt valami vezérlőd, eszközkezelőben nézz körül. Ha sárga kérdőjeles dolgokat látsz (nem találja az adott dologhoz az illesztőprogramot), akkor az többnyire gáz. Volt, hogy túlfeszültséget kapott a gépem, és szépen kinyírta az usb-vezérlést nálam (így egy portom sem élt). Ha jól emlékszem nem próbálkoztam csak a vezérlőket helyrerakni, mert úgyis esedékes volt akkoriban egy újratelepítés, így felfogtam annak. De attól még nem kizárt, hogyha csak az illesztőprogik hiányát orvoslod, akkor megoldódik a gond.

Rosszabbik esetben: fizikálisan halt meg az usb-portod / CD/DVD-romod (vagy csak rosszul érzékel, szóval meg kell lesni). Ez ugye csak azért gyanús, hogy mégsem, mert hogy egyszerre haljon be minden, az nem túl valószínű. Nálunk itthon most pl. az egyik gép két előlapi usb-je halt meg (rosszul érzékel, és van hogy be se olvas, csak többszöri csatlakoztatásra), de attól még a hátsó portok, satöbbik, még mennek.

Szerk.: CD-romra még egy dolog: Hogyha több winchestered, CD-romod, miegymásod is van, akkor előfordulhat, hogy nem megfelelően állítottad be a jumpereket az adott eszközökön (master vagy slave). Anno erre is a magam kárán jöttem rá, amikor az volt a gondom, hogy belőttem egy másik vinyót is, de akkor meg a CD-romom szállt el. Kevésbé értek ezen lovakhoz is, szóval elképzelhető, hogy csak pszeudo módon okoskodom épp.. De milyen jó, amikor magamtól találok megoldást egy ilyen problémára.:>
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 07, 19:26:34 írta Ervdo » Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #5984 Dátum: 15 feb 07, 19:41:10 »

Bios update,vagy reset.
Esetleg nézd meg másik gépben az alaplapot,lehet hogy máshol is gond van. Win újrahúzás...mert az szinte kizárt hogy egyszerre szálljon el minden usb port...itt valószínűleg valami szoftveres hiba állhat fent.
táp is lehet bajos,lehetséges hogy egyszer kaptál egy túláramot,azt így jelentkezett.
Legrosszabb esetben halott az alaplapod,mihamarabb szerviz,ott megmondják a tutit.
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 07, 19:43:58 írta CapacRaimi » Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Oldalak: 1 ... 397 398 [399] 400 401 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins