Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #5865 Dátum: 14 ápr 09, 10:34:54 » |
|
Szia Micsudi! Hogyan oldottad meg? Én is akartam streamet próbálgatni régebben, de nem nagyon akart menni, keresgéltem én, csak hiába. ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5866 Dátum: 14 ápr 13, 18:40:11 » |
|
Valami jó gif szerkesztő oldalt vagy programot tud valaki? Itt inkább az átméretezés és a vágás lenne fontos.
Volt egy oldal amit anno használtam, de annál már nem engedi vágni valami miatt, és fontos lenne. Rákerestem de semmi értelmeset nem találtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5867 Dátum: 14 ápr 13, 18:41:16 » |
|
Photoshop-ot ajánlanám, mint program. Lehet vele gifet szerkeszteni a vágással és méretezéssel egyetemben. Bár én még nem próbáltam, szóval a használatában segíteni már nem tudok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5868 Dátum: 14 ápr 13, 18:42:22 » |
|
Sejtettem, de hát az sincs most kéznél. Ráadásul a Torrenttől is el vagyok tiltva. Az az isten meg nincs, aki így meg tudná értetni velem, hogy kell. Valami egyszerűbb program esetleg? Amit a tanyasi ember is megért?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
@nime-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Shinigami
|
|
« Válasz #5869 Dátum: 14 ápr 13, 19:42:56 » |
|
Én gimp-et használok,bár gif-képeket nem szoktam szerkeszteni,de lehet vele.Ha nem értesz valamit,neten vannak leírások,de nem bonyolult egyébként.Valamint ingyenes,szóval a torrentre sem lesz szükség.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 13, 19:44:23 írta @nime-kun »
|
Naplózva
|
"STAY POSITIVE. STAY FIGHTING. STAY BRAVE. STAY AMBITIOUS. STAY FOCUSED. STAY STRONG.
...MENTALITY IS EVERYTHING." -Device
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #5870 Dátum: 14 ápr 13, 19:47:15 » |
|
Ha egyszerűségről van szó vágás/méretezés akkor ez is bőven megteszi. http://www.online-image-editor.com/Meg még van 1-2 ehhez hasonló program. Gimpet sokat használok,de Animációt(gif) ritkán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5871 Dátum: 14 ápr 13, 20:00:05 » |
|
Pont ezzel az oldallal van bajom Ichi... valami miatt rákattintok bár a vágásra, de nem engedi. Nem tudom, mi a baj... valami blokkolhatja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #5872 Dátum: 14 ápr 16, 22:04:42 » |
|
Elvileg ezt,meg 1-2 ehhez hasonló oldalt használtam mikor Hideata kérésére megvátam neki az ancimációját. Biztos hogy mindent jól állítottál be?
Elvileg a gépen is volt egy ilyen gyorsvágó,de az macerásabb volt,és limites.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5873 Dátum: 14 ápr 18, 13:17:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #5874 Dátum: 14 ápr 18, 13:29:27 » |
|
Minek? Örülj neki, hogy nyerhetsz egy iphonet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5875 Dátum: 14 ápr 25, 17:29:42 » |
|
Hali!
Az volna a problémám, hogy mikor Team Speak-et használok és fülhallgatón akarom hallani a beszédet, akkor a TS hangján kívül minden más hang a laptop rendes hangszóróján keresztül jön. Ez régen nem volt így, csak egyszer az egerem megőrült és mindenre kattintott, amit ért, és akkor valahogy elállítódtak a dolgok. Tudja valaki hogy tudom beállítani, hogy minden hang a fülhallgatómon szóljon?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #5876 Dátum: 14 ápr 25, 17:43:07 » |
|
Én csak saccolok, bár én is használok TS3-at, de nézd meg a settings/options/playback fül alatt a playback device-t,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gerimaster
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5877 Dátum: 14 ápr 28, 15:34:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #5878 Dátum: 14 máj 04, 20:39:25 » |
|
Megcsináltam a kérdőívet! Remélem hasznodra válik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #5879 Dátum: 14 máj 04, 21:20:58 » |
|
Általam is kitöltetvén vala
Azt szokollák javallni hogy az ilyesfajta kérdőíveknél alaposan gondoljuk át a választ (Persze nem órákat teprengve)
Tenmagam, ellentetben ettől gyorsan futám át a kérdéseket és azoknak reá rögves választ adottam vala. Mi okén kérdések egyszeriek és elme töprengését nem igénylék azok értése. S mert ama hosszas töprengés csak azról szólana, mi az amivel egyszerint fényezem tenmagam és teszek vallomást bűneim felett.
Így oknál fogva a gyorsan lerótt válaszim mentesülnek eme dilemma béklyóinak szorításából hogy csak az őszinteséget tükrözzék vala.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|