Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5850 Dátum: 14 ápr 01, 20:25:17 » |
|
Mindenhol, mindenhol. Kikészít. Megnyitok egy oldalt és 35 reklám teszi olvashatatlanná. Köszönöm!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5851 Dátum: 14 ápr 01, 20:25:43 » |
|
Adblock tökéletes megoldás. Néha, ha más gépén meglátom, milyen egy weblap enélkül, teljesen elszédülök. El se tudnám képzelni az internetezést adblock nélkül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5852 Dátum: 14 ápr 01, 20:28:20 » |
|
Az csak a Chrome-nál működik, ha azt használsz, én is azt ajánlom. Viszont valami valami hasonló a Mozillán is, pont ma mutattam bent munkahelyen egy csajszinak, de annak nem tudom a nevét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5853 Dátum: 14 ápr 01, 20:30:01 » |
|
Annak is Adblock a neve, ha jól tudom. Ugyanaz a szoftver.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5854 Dátum: 14 ápr 01, 20:34:07 » |
|
Igen, az AdBlock mindkettőre jó, utána is néztem. Én jó ideig szenvedtem a hirdetésekkel, amikor valaki ajánlotta. 4 hónappal ezelőtt még egészen a kezdetekig visszamenőleg AdBlock és hasonló nélkül éltem. Pillanatok alatt kicsinált a sok reklám. Így most elvétve akad, vagy sem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #5855 Dátum: 14 ápr 01, 20:46:03 » |
|
Én eddig a pillanatig bírtam, kikészít, hogy ott lötyögteti a háját az ember, másod percenként fel ugrik, hogy iphone 5-öt nyertem. Minden harmadik klikkelésnél bejön, hogy regisztráljak a farmos cuccra... Csak egyszerűen házidogát akartam írni. Letöltöm akkor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #5856 Dátum: 14 ápr 02, 07:29:22 » |
|
Ha nem teszem energiatakarékosra a laptop monitorját, fekete lesz a képernyő sarka és olyan forró, hogy azzal ölni lehetne. Ez mitől lehet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5857 Dátum: 14 ápr 02, 21:27:16 » |
|
Gyerekek, valaki meg tudja mondani nekem, hogy ez az elcsúszás a fórumon mi a vihar? Elég idegesítő, főleg úgy, hogy a témacsoportok közt is kihagy ennyit. Tegnap még nem volt ilyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #5858 Dátum: 14 ápr 03, 16:11:52 » |
|
Szerintem valamivel pucold át a géped, ugyan is én jobb esetben valamiféle gépeden lévő programra, rosszabb esetben meg valami adware-re gyanakodnék. Ccleaner, Advanced System Care, Malwarebytes Anti Malware programok segíthetnek ezen bajodon. Ha valamit elírtam, bocsi. Rákeresel, és hidd el, ki fogja ezeket dobálni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5859 Dátum: 14 ápr 03, 16:45:34 » |
|
Malwarebytes van a gépemen, átfuttatom, hátha segít valamin, de nem tudom. Remélem nem komoly a baj. Köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #5860 Dátum: 14 ápr 04, 17:55:01 » |
|
nyeh.... VÍÍÍÍÍÍÍÍRUS szedjétek le szedjétek leeeeee.... zárd be a fórumot
mielőtt bármi komolyra gondolsz, fogd meg a firefoxod, előzmények->Előzmények törlése törlendő időtartomány: minden pipa legyen a gyorsítótár mellett, a többit nem muszáj
törlés most
nyisd meg újra, simán előfordulhat, hogy a firefoxot elcseszett egy cachelést, és most azt úgy megjegyezte. --- bár az a ads by... izé felirat zavar... ----
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 04, 17:56:21 írta Dancsa »
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5861 Dátum: 14 ápr 04, 18:00:02 » |
|
Én most pont azon nyomtam el valamit, és már jó... nem tudom mi történt. Köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5862 Dátum: 14 ápr 08, 18:17:06 » |
|
Stream-hez ért valaki ? Az OBS nevű programmal streamelnék LOL-t de behal tőle a gépem... pedig nagyon nem kéne neki a lol kb 100 fps-en fut nekem alapjáraton, ha felveszek a stabil 30 sincs meg és annál azért én a többet szeretem... az hogy 10-10 fps-t esik nem érdekel de azért a játékélményre és teljesítményemre nem kéne rámennie. Sehogy se bírom magasabbra húzni. Pls valaki help. A gépemben egy erős i5ös ketyeg 8 giga rammal és egy nem csúcskatergóriás de crysis-3at majdnem maxon futtató vidikártyával.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5863 Dátum: 14 ápr 08, 18:26:35 » |
|
Nézd meg hogy mik futnak a háttérben mert lehet hogy más egyéb művelet fagyaszt be amit a gép a háttérben csinál.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5864 Dátum: 14 ápr 08, 18:30:57 » |
|
semmi olyan minden kilőttem 30 fps fölé nem megy maga a stream program se a lol alatta meg mégszörnyűbb megoldottam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 08, 18:41:10 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|