24 nov 27, 09:43:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 380 381 [382] 383 384 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 943136 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
CrazyCat
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5715 Dátum: 14 jan 22, 21:42:02 »

Szerintem ez attól is függ, milyen design-ra épült az egész honlap. Én azt tudom mondani, hogy Verdana betűtípus mindenhez jó, de a kedvencem a Trajan Pro. Nevet (hű de szépen rímelt)
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5716 Dátum: 14 jan 23, 18:36:28 »

Csak nekem gárgyult meg teljesen a Chrome a legutóbbi frissítés óta? Érdekes dolgokat csinál: pl. a További könyvjelzők megnyitásakor gyakran csontra fagy. A másik, még ennél is idegesítőbb, hogy valamiért néha (igazából elég gyakran), amikor az egér tekerős gombjával akarom gördíteni az oldalt, elkezdi átméretezni. Vagy kicsinyíti vagy nagyítja az egész oldalt. Ez baromi idegesítő. Én alapból a legtöbb oldalt nagyítva használom, hogy kihasználja a monitor teljes területét, meg jobban is lehessen olvasni, de ez meg néha random lekicsinyíti. (Vagy épp felnagyítja, úgy, hogy ki se fér a képernyőre.) Másnak is van ilyen baja? Valami megoldás esetleg erre?
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5717 Dátum: 14 jan 23, 18:52:28 »

...
Ezt ma velem is csinálta, 3x lefagyott s nem tudtam megoldani csak egy kis praktikával. Nevet Én kiakartam rakni pont egy oldalt a látható csík könyvjelzői közé, de akárhányszor akartam oda felhúzni, lefagyott...-.-

A másodikat is szokta nekem csinálni, de mivel én Laptopon vagyok mindig azt gondoltam, hogy a Ctrl + görgetést valahogy megnyomtam. Nevet
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #5718 Dátum: 14 jan 26, 15:09:55 »

Segítség! Hirtelen nem találom a megoldást, így hátha valaki ezt épp tudja és elmondja nekem mitörtént.
Itt ez a kép. Mint látjátok,a jobb felső sarkon látszódik  az a Google négyzet stb. Eddig ezt ezen a képen is látszott, a jobb felső sarokban, viszont eltűnt valamiért. Valaki tudja, hogyan lehet vissza állítani, hogy a második képen is a Google négyet vissza kerüljön?
Naplózva

Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #5719 Dátum: 14 jan 26, 17:32:57 »

Milyen böngésző?
Először CTRL+F5 vagy SHIFT+F5 böngészőtől függően.
Utána bróbálj meg ki meg bejelentkezni gmailon kerezstül akkor hátha visszarakja.
Utána nézd meg, nem állítottad-e el a weboldal méretét (Alt+egérgörgő vagy multitouch pad) amiatt is eshetnek ki weboldalelemek.

Hirtelen ennyi jut eszembe.
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #5720 Dátum: 14 jan 26, 18:41:25 »

Az csak frissít sajnos.Egyébként Chrome a böngésző. Múltkor volt egy leállása a google-nak vagy nem tudom, lehet csak a Gmailnek, de azóta, nem jó ez.
Nem, nem állítottam el, minden elvileg  a helyén van. :S
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5721 Dátum: 14 jan 26, 19:05:39 »

A Chrome elég érdekesen viselkedik a legutóbbi frissítés óta. Lehet emiatt van ez is. Sajna ha igen akkor várni kell, nincs más megoldás.
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #5722 Dátum: 14 jan 26, 19:46:53 »

Tényleg, igazad van, te is írtál erről a múltkor. Akkor majd várok, hátha megjavítják.
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #5723 Dátum: 14 jan 26, 19:55:09 »

Nekem is vagy látszódik, vagy nem... Mikor hog... Mondjuk én nem is nagyon használok google fiókot, engem nem zavar ha nincs ott...
Naplózva
Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #5724 Dátum: 14 jan 26, 19:59:30 »

A két kép között van egy kis eltérés még:
Az első képen a Google.hu látható a másiknál egy nyitó lap ,melyhez alapértelmezettnek a google.hu van rendelve.(asszem ez nem is a google ,csak egy kereső albak a google képével és keresőmotorjával)
A különbség nem tűnik vészesnek ,de hogy őszinte legyek az ,mert már csak ilyen ez az izé.

Szóval ,ha azt akarod ,hogy az alapértelmezett google.hu oldalon is megjelenjen a kezelőfelület az elég nehéz lesz ,de ha külön beírod akkor gond nélkül működik továbbra is.

Ez a probléma nálam ,már évek óta fennáll és bárkit kérdeztem még nem tudott olyan megoldást mondani ,mely meg is oldotta volna a problémát.
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #5725 Dátum: 14 jan 26, 20:03:44 »

Azért csináltam két képet, hogy látszódjon mit szeretnék. Mivel két napja, a második képet látható az amit bejelöltem az első képen jobbra fent.
Mivel most már csak a google-com-on találom azt meg, gondoltam így jelzem, hogy mit szeretnék. Ezért kérdeztem, hogy egyik napról a másikra, miért változik így meg, ez az Újítás egyébként, most, hogy végre elkezdtem kihasználni.

De értem! ^.^
Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #5726 Dátum: 14 jan 28, 09:52:13 »

Sziasztok, van egy kis problémám. A Nero 8-at most telepítettem le, filmet akarok kiírni cd-re.
 Amikor kiválasztom az irandó filmet, azt írja ki hogy:
"A hozzáadandó fájlok azon a meghajtón vannak, amelyet cél meghajtónak jelöltünk ki. Ezek írás közben nem lesznek elérhetők, és ezért ezeket nem adjuk hozzá." Tehát másik meghajtóra kéne átrakni a filmet? Azt, hogy oldhatnám meg?
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 28, 09:52:44 írta dreamfolow » Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5727 Dátum: 14 jan 30, 02:24:49 »

Kockák figyelem! Kéne nekem egy kis segítség.. már belefáradtam annyit olvasgattam a témában..

Szóval: Újítom a gépemet. Van benne jelenleg egy 650W táp, az kb kiszolgál mindent amit kell, illetve van rajta sok tűs csat, szal az sem gond.
Amiket cserélek van benne egy HD6570 1gb VGA elsősorban őt szeretném egy olyanra ami hibátlanul visz minden játékot maxon és legalább 2-3 évig kiszolgál engem --> erre a karira gondoltam R7260xmég nem döntöttem el, hogy milyen gyártótól vegyem, ha veszem.. Nos tudtok ilyen ár környékén azaz 40. e. Ft környékén ennél jobb kártyát?

Illetve nem értek sajnos a kompatibilitáshoz. Van egy intel i3as procim jelenleg ezt belátható időn belül cserélném egy AMD A8 X4 5600K 3.6GHz FM2 vagy egy AMD Athlon II X4 750K 3.4GHz FM2 Processzorra.. ez eddig működne?

Alaplapom pedig jelenleg egy msi h61m p31 g3 amennyire néztem nagyon ezt az alaplapot értelme nincs cserélnem, meg van 8Gb ramom az is elég jó darabig még.

Szóval ez a kompozíció működőképes, illetve az, hogy egy ideig az intel procival akarom használni okozhat gondot?
Segítsetek mert már teljesen összekavarodtam, hogy most akkor mi számít jó vidi kártyának, meg mi nem, meg áhh help!
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5728 Dátum: 14 jan 30, 10:17:52 »

Hát annyi biztos, hogy ha az Inteles procidat AMD-sre akarod cserélni, akkor mehet a kukába (vaterára) az alaplap is. Mivel más a tokozás, ezért procival együtt a deszkát is cserélned kell azonnal. A videokarit viszont nyugodtan kicserélheted bármikor, a többitől függetlenül is.

A Radeon kártyagyártók közül én a Sapphire márkát javaslom. Sokan mondanak jót róla, és magam is nagyon elégedett vagyok ezzel a márkával. Ha valaha egyszer lesz pénzem kártya cserére, akkor biztos, hogy maradok ennél. A mostani régi HD5550esem is milyen jól szól még mindig. Nem is tervezem a cseréjét mostanában, előbb inkább proci + deszka + ram csere kéne nálam, de hát az is sok pénz önmagában, főleg ha olyat akarok, ami sokig elfut utána.
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #5729 Dátum: 14 jan 30, 10:36:57 »

Kockák figyelem! Kéne nekem egy kis segítség.. már belefáradtam annyit olvasgattam a témában..

Szóval: Újítom a gépemet. Van benne jelenleg egy 650W táp, az kb kiszolgál mindent amit kell, illetve van rajta sok tűs csat, szal az sem gond.
Amiket cserélek van benne egy HD6570 1gb VGA elsősorban őt szeretném egy olyanra ami hibátlanul visz minden játékot maxon és legalább 2-3 évig kiszolgál engem --> erre a karira gondoltam R7260xmég nem döntöttem el, hogy milyen gyártótól vegyem, ha veszem.. Nos tudtok ilyen ár környékén azaz 40. e. Ft környékén ennél jobb kártyát?

Illetve nem értek sajnos a kompatibilitáshoz. Van egy intel i3as procim jelenleg ezt belátható időn belül cserélném egy AMD A8 X4 5600K 3.6GHz FM2 vagy egy AMD Athlon II X4 750K 3.4GHz FM2 Processzorra.. ez eddig működne?

Alaplapom pedig jelenleg egy msi h61m p31 g3 amennyire néztem nagyon ezt az alaplapot értelme nincs cserélnem, meg van 8Gb ramom az is elég jó darabig még.

Szóval ez a kompozíció működőképes, illetve az, hogy egy ideig az intel procival akarom használni okozhat gondot?
Segítsetek mert már teljesen összekavarodtam, hogy most akkor mi számít jó vidi kártyának, meg mi nem, meg áhh help!

Kroni, a videókártya ok, de a proci nem, az általad felsorolt két proci konkrétan gyengébb az i3-asodnál, nem is kevéssel. Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 380 381 [382] 383 384 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins