yuki
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5655 Dátum: 13 dec 21, 22:36:20 » |
|
szégyellem magam! köszönöm szépen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5656 Dátum: 13 dec 26, 17:31:47 » |
|
Most, hogy a Winampot nem fejlesztik tovább, mit érdemes használni helyette Windows 7 alatt? Aki a Windows Media Player-t merészeli javasolni, azt a monitoron keresztül csúnyán megátkozom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #5657 Dátum: 13 dec 26, 17:42:42 » |
|
A nem fejlesztik tovább nem azt jelenti, hogy megszűnik, csak már nem fog hozzá megjelenni új frissítés. Egyébként lehet(!) hogy felvásárolja a Microsoft így megmenekül a cég (nem a program).
Egyébként elég sok zeneprogi van, én MediaMonkey-t vagy MusicBee-t javaslok, ha lemondasz a winampról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zoldkabatos
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5658 Dátum: 13 dec 26, 17:47:19 » |
|
Mit szólnál a Windows Media Playerhez? Részemről szinte bármi jó, ma már a legtöbb lejátszó megbírkózik mindennel. Szerintem a legjobbak: VLC, GOM Player, SMPlayer Kicsit erőforrásigényesebbek: KMPlayer, XBMC A sötét ló: MPlayer. Nincs hozzá grafikus kezelőfelület, de magyar fejlesztés Rajta alapul az SMPlayer. Szerk.: Ja, le se esett, hogy esetleg zenehallgatásra kell Akkor lásd a fenti hozzászólást, plusz még a Foobar2000-et szokták ajánlani.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 26, 17:53:14 írta zoldkabatos »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5659 Dátum: 13 dec 26, 19:04:44 » |
|
A nem fejlesztik tovább nem azt jelenti, hogy megszűnik, csak már nem fog hozzá megjelenni új frissítés. Egyébként lehet(!) hogy felvásárolja a Microsoft így megmenekül a cég (nem a program).
Egyébként elég sok zeneprogi van, én MediaMonkey-t vagy MusicBee-t javaslok, ha lemondasz a winampról.
De ha nem frissítik, akkor valamilyen vírust is könnyebben bekaphat a program? Köszi a tippeket mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5660 Dátum: 13 dec 26, 19:10:33 » |
|
Hát ha a vírusirtót ami a gépen van nem fejlesztik akkor biztosan. De ha nem fejlesztik akkor később (pl 2 év múlva) le fogja játszani azokat az anyagokat amik akkor lesznek? Egyáltalán az újabb (ami még nincs is) oprendszereken futni fog? Nekem pl új gimpet kellett letölteni mert a régi már nem futott újabb xp-n. Mondjuk annyira nem értek hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #5661 Dátum: 13 dec 27, 11:33:58 » |
|
Zenehallgatásra még ajánlani tudom az AIMP3-at. Orosz fejlesztés, elég gyakran jön frissítés, és eléggé hasonlít a winamphoz, csak kicsit jobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5662 Dátum: 13 dec 28, 22:06:55 » |
|
Az AIMP3 kifejezetten tetszik!
Akkor már még egy kérdés: egyszerű videóvágáshoz kéne valami program, pl. egy Family Guy-epizódból kivágni egy jelenetet. Semmi extra nem kell, csak egy könnyen átlátható és egyértelmű kezelőfelületre lenne szükségem, ahol pár mozdulat megcsinálni a videóvágást (kijelölni, mettől meddig akarom a vágást és utána elmenteni egy tetszőleges formátumban).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #5663 Dátum: 13 dec 28, 22:11:38 » |
|
Windows Movie maker, vagy akár normál kovertáló programokkal is egyszerű, pl FormatFactory-kijelölöd miből mibe konvertáljon, és meg lehet adni hogy melyik szakaszt vágja ki belőle
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5664 Dátum: 13 dec 28, 22:42:49 » |
|
Kéne egy kis segítség: letöltöttem a Thort, csak nem figyeltem oda, és véletlenül 3d-s változatot szedtem le. Emiatt ilyen hülyén játssza le, osztott képernyővel. Van rá valami megoldás, hogy megtudjam nézni normálisan, 2d-ben ezt a fájlt, vagy megint feleslegesen seedelhetek valamit, amivel semmire se megyek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #5665 Dátum: 13 dec 28, 23:37:02 » |
|
Ha jól rémlik talán a VLC megbírkozik vele ,de nem mondom 100% ra. Nem próbáltam ,csak hasonló problémával már találkoztam és úgy rémlik a vlc ben kell valamit beállítani az eszközökön belül (effektek talán) és akkor lejátsza normálisan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5666 Dátum: 13 dec 29, 00:38:39 » |
|
Vagy nézd kancsalítva a filmet, mint a 3D-s varázsképeket szokás és akkor egybeolvad a két fél képernyő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #5667 Dátum: 13 dec 29, 00:52:49 » |
|
KMplayer lejátszó bal alsó sarkán van egy 3D ikon. Addig kattingatod míg át nem vált 2D-re.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5668 Dátum: 13 dec 29, 07:16:22 » |
|
Köszi a tippet. KMplayert nem ismerem, de nyilván le tudom tölteni. Azért esetleg valami konkrétabb megoldás VLC-vel nincsen? Az ember nehezen mond le a megszokott programjairól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5669 Dátum: 13 dec 29, 09:37:16 » |
|
Miért egyszerűbb lejátszót cserélni ahelyett, hogy fél óra alatt leszedd a másik verziót a Thorból?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|