24 nov 16, 05:29:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 929215 alkalommal)
0 Felhasználó és 108 vendég van a témában
Arvael
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

-Oranjikage-

« Válasz #435 Dátum: 08 jan 11, 17:14:01 »

AA-n direkt letöltések vannak tudtommal Mosolyog

DsAdam, segítene, ha tudnám, milyen lejátszód van (mondjuk ez nem feltétlen jelenti, hogy azt én is ismerem :-X ), de valahol mindenképpen találnod kéne egy részt, ahol a feliratot ki tudod választani ;D (ha nem, akkor keress egy másik lejátszót xDD) Ha más nem, jobb egérgombbal vagy valamivel Hümm-hümm

Anime Addicts Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 11, 17:14:34 írta Arvael » Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #436 Dátum: 08 jan 11, 17:38:38 »

tudnatok segíteni nem tom beletenni a magyar feliratot a 42 es reszbe ez valahogy kifogott rajtam elore is kossz

Töltsd le a BSPlayert
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/index.html?id=VO7
Telepítsd fel, majd nyisd meg vele a vídeót. ezután nagyon egyszerűen tudod társítani a feliratot, csak annyi a dolgod, hogy a felirat fájlt ráhúzod és beleejted a lejátszóba, vagy magába a vászonba.
tövábbi előnye, hogy a shift+fel/le gombokkal tudod változtatni a felirat helyét, valamint a shift+bal/jobb 0,1 a ctrl+bal/jobb gombokkal pedig 1 másodpercel tudod eltolni az időzítést. Vagyís íly módon akár a Sayaman rawot is nézheted a DB-hez készült felirattal.
Ja és magyar nyelvű szal a  továbi beálításokkal se lehhet problémád
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 11, 17:39:59 írta Shiro » Naplózva

DsAdam
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #437 Dátum: 08 jan 11, 17:49:21 »

Sikerult koszi   elosszor a legújabb bsplayert huztam le de azzal nemment
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 11, 17:59:33 írta DsAdam » Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #438 Dátum: 08 jan 11, 17:57:18 »

BS Player? Akkor amikor megy a film, kattints bele a jobb egérgombbal és akkor ott feljön egy helyi menü és lesz benne egy olyan, hogy "Felirat"; arra rámész és pipáld ki, hogy "Felirat megjelenítése" kacsint Akkor már működnie kell Mosolyog
Naplózva

memoryan
Vendég
« Válasz #439 Dátum: 08 jan 11, 18:06:15 »

Izé akkor az AA-ról letöltötteket mivel lehet megnézni, ha nem torrent, mert az uTorrent azt írja, ki hogy rossz formátum vagy mi?
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #440 Dátum: 08 jan 11, 18:50:47 »

Mármint pontossan mit töltöttél le, mi a kiterjesztése?
Naplózva

memoryan
Vendég
« Válasz #441 Dátum: 08 jan 11, 18:57:12 »

Amit letöltötöttem az SRT fájltípusú
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #442 Dátum: 08 jan 11, 18:58:11 »

Az nem felirat...? Mert akkor lásd alábbi hozzászólásainkat xD
Naplózva

vvica
Akadémiai tanár
*

vvica

« Válasz #443 Dátum: 08 jan 12, 10:18:34 »

AZ SRT különleges formátumot nélkülöző sima feliratfájl bármelyik lejátszó képes kezelni megfelelő Codec pack mellett. Ha van Codec packod és még sem akarja a feliratot kezelni akkor:
1: A video lejátszód nem jó tölts le Mplayer Classic-ot. a BPplayer is jó de az nem kezeli olyan jól a feliratot, és ha van codec-ed akkor 2× teszi rá az adott feliratot

2: Ha a Codec packod nem elég ebben az esetben ajánlom a K-Lite Codec Pack vagy Cod 2( a COD 2 nagyon jó de külön kell hozzá Mplayer Classic) ami sok mindenben megkönnyíti az AVI, MKV, OGM, (DVIX) és egyéb formátumú videó lejátszásokat. A K-Lite programba be építve az Mplayer Classic ami nagyon jó kis lejátszóprogram. Tudja kezelni külön a szinkront, külön a feliratot. Az ASS feliratok lejátszáshoz szinte nélkülözhetetlen még a sima SUB feliratokat is kezeli ami számomra meglepi volt. A K-Lite leszedhető az Animeaddicts-ről is sok más codeckel együtt.

3: Tölts le egy Mplayert egyszerű magyar fejlesztés beépített codeccekkel. Előnye, hogy az adott avihoz külön társíthatod a feliratot. Van hozzá Magyar használati utasítás, jobb helyeken. Az Animeaddicts-ről leszedhető!

4: Alapokhoz visszanyúlva de néha előfordul: Ellenőrizd, hogy az adott SRT, ASS vagy SUB felirat fájl elnevezése teljesen megegyezzen az AVI, MKV OGM... videó fájlokéval. Ezt TotalCommanderben a legegyszerűbb ellenőrizni szerintem...

Nos más nem jut eszembe. Remélem segítettem Mosolyog
Amúgy ha Google keresőbe beütöd a progik nevét akkor biztos találsz helyet ahonnan le lehet szedni. Mindegyik progi teljesen ingyen és bérmentve használható Mosolyog

( az ASS felirat olyasmi mint az SRT, de különleges betűtípus és betűszín fomázásokat tartalmaz amit nem tud minden videó lejátszó kezelni. és nem egyszer a betűkészletbe is kell egy kis kiegészítés hozzá)
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 12, 10:21:15 írta vvica » Naplózva

"Bolond ki a fának gyümölcsét nézi, s magasságát nem tekinti"
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #444 Dátum: 08 jan 12, 15:22:28 »

Lenne egy viszonylag fontos kérdésem, hátha vmi okos emberke tud benne segíteni; nos, behalt a gépem nemrég, és újraraktam a gépet, de a cuccok törlése nélkül (tehát a C-n a filmek pl megmaradtak). Előtte rendesen működött a Sims, meg mindenféle játék, de most megpróbálom a Simset telepíteni és kiírja, hogy a videókártya nem kompatibilis a directx9.0-val. Eddigis directx9.0 volt a gépen, és érdekes módon minden működött vele, a videókártya is simán felismerte. Esetleg valakinek van 5lete, mit lehetne kezdeni ezzel a problémával?^^"
Naplózva
verdict
Kezdő Jounin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #445 Dátum: 08 jan 12, 16:06:24 »

Moonie-chan a legfrissebb Directx van meg? mert úgy emlékszem hogy a 9.0c a legújabb de lehet már annál is van újabb(sőt tuti), igazából nem tudom de nekem volt hogy egy játék nem indult csak 9.0c-vel és 9.0a volt a gépemen.

Lenne egy kérdésem valaki meg tudná mondani hogy ez a kép: http://www.animegalleries.net/albums/userpics/48960/akatsuki3qm.jpg fanart e?
Naplózva

ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget 
Onee-sama: Syzy ikszdé
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #446 Dátum: 08 jan 12, 16:53:18 »

verdict, igen, régen ment is a sims de msot nem, mert azt írja a videókártya nem kompatibilis vele, nem értem; eddig az volt, aztán meg hirtelen azt mondja h bocsi, de mégsem ;D

huh, ez a kép... hát, szerintem fanart, egyesek nagyon jól meg tudják úgy rajzolni h úgy nézzen ki mint a mangában Mosolyog
Naplózva
vvica
Akadémiai tanár
*

vvica

« Válasz #447 Dátum: 08 jan 12, 17:13:31 »

A rendszer újratelepítés esetén az integrált és nem integrált videó kártyát "telepíteni kell" vagyis lennie kellene egy telepítő CD-nek ami a direktx-et és a videó kártyával kapcsolatos programot vagyis működési instalállót tartalmaz, ha nincsen akkor Everestel nézd meg milyen videókártyád van és szegy le netről egyet,  De ha csak direktx baja van azt is le lehet szedni netről... és utólag telepíteni…. szerintem
Naplózva

"Bolond ki a fának gyümölcsét nézi, s magasságát nem tekinti"
Shiro
Moderátor

« Válasz #448 Dátum: 08 jan 12, 17:17:17 »

..megelöztek.

Próbáld meg azt, hogy letörlöd a videókártly driverét, majd internetről leszeded a legújabbat, de csak óvatosan.

ha ez nem segít, akkor valszeg valamelyik a C:-n megmaradt fájl okozhatja a problémát.

A legjobb, amit ajánlani tudok, az az hogy írj ki mindent dvd-re ami kell, vagy másolj át egy másik vinyóra, majd telepítsd újra ez egészet úgy hogy előtte leformatálod a C:-t,
Naplózva

Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #449 Dátum: 08 jan 12, 17:18:57 »

Talán az illesztőprogramot kell frissíteni << ez nem hozzáértő tipp, de gondoltam ötletbörze, uff xD
Naplózva

Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins