Ayumichan
|
|
« Válasz #5640 Dátum: 13 dec 10, 16:32:49 » |
|
Pedig az édes bor az jó dolog. A szárazat meg se bírom inni.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5641 Dátum: 13 dec 10, 16:35:13 » |
|
Vannak nem sznob borászok is? Az édes borok pedig valóban a sátán ivadékai. A fogyasztásuk erősen feszegeti a Kyuubi pecsétjét, valamint másnap borzalmas hatásuk van. Egyedül a száraz vörös az ami, ha tényleg nagyon jó... izé szép, aminél még az is megeshet, hogy szinte alig leszel másnapos. Én ezért is kezdtem mostanában egyre inkább megkedvelni a borozást. Bár azért a sört sem utasítom el, véltelenül se.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #5642 Dátum: 13 dec 10, 16:36:40 » |
|
Én a csalamádéból szeretem a savanyút. A lőre az legyen édes. Mivel nagyon édes és tömény nem sokat lehet belőle fogyasztani.
Annál jobb, tovább tart. röff: köszi a választ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5643 Dátum: 13 dec 11, 23:33:46 » |
|
Valamilyen oknál fogva nem tölt a kis letöltőcuccom az n betűs oldalról ott akad el, hogy peerek megtalálása, mitjelenthet ez? Mivel oldható meg? Otthon működik, tehát félek letiltották, vagy mi.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5644 Dátum: 13 dec 11, 23:55:08 » |
|
Nekem ez letiltás szagú, amikor én így jártam, kiderült, hogy le volt tíltva a torrent. Próbálj meg azért más random torrent oldalról leszedni valamit. Ha az se megy, akkor tuti a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5645 Dátum: 13 dec 12, 00:17:41 » |
|
A random torrent működik.
Jelenleg pedig a hang szált el teljesen a laptopon, tegnap (ma hajnalban) még gondtalanul működött -.-" Ha fülest dugok be akkor sem működik, pedig a kijelző szerint maximumon van. Nem nagyon mozgattam a gépet szóval kétlem, hogy kicsúszott a hangkártya T_T
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 12, 11:15:31 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5646 Dátum: 13 dec 12, 11:49:22 » |
|
Eszközkezelőben csekkold, hogy nem lett e letiltva a hangeszköz. Persze miért lett volna letiltva, csak úgy magától, de gondolom windóz, szóval ki tudja. Nekem is lenne egy kérdés, Androidhoz kapcsolódóan. Szóval az a helyzet, hogy az androidos telómon, amikor zenét hallgatok, ha menet közben a telefon átvált a szlovák hálózatra, akkor idegesítő módon, mindig megszakad az épp futó szám, és újra indul az, amivel a zenehallgatást kezdtem. Ez apróság, de nagyon idegesítő tud lenni, mert mindig felébredek rá a félálomból. #firstworldproblems
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5647 Dátum: 13 dec 12, 12:14:57 » |
|
Hát ez nem nyert, de arra rájöttem, hogy ha indítom a winamp-ot el sem indul a zene... megpróbálok egy vírusírtást....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5648 Dátum: 13 dec 12, 13:01:43 » |
|
Noémi ezért majd kérek sört és sütit. bár lehet nem kellett volna segíteni, mert akkor tanultál volna legalább xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 12, 13:08:53 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5649 Dátum: 13 dec 20, 15:01:14 » |
|
Segítsetek! A Nicrosil-nak, Bendalloy/Cerrobend-nek van magyar megfelelője?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5651 Dátum: 13 dec 20, 17:49:36 » |
|
Red data girl.
Fel van sorolva az összes a leírásban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5652 Dátum: 13 dec 20, 17:56:33 » |
|
Na hogy pont ott nem néztem -.-
Mindenesetre köszi =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yuki
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5653 Dátum: 13 dec 21, 19:40:18 » |
|
(( Kérjük jelezd az Adminisztrátornak vagy a Moderátornak, ha nincs lehetőséged használni az ékezetes karaktereket. Ellenkező esetben minden olyan hozzászólásodat töröljük, melyekben ezek nem találhatóak meg.)) ok de hol vagy hogyan?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #5654 Dátum: 13 dec 21, 20:25:25 » |
|
Gondolom, az egyik csodálatos találmánnyal, ami fellelhető az oldalon is, és üzenetnek hívják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|