24 nov 16, 08:37:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 374 375 [376] 377 378 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 930288 alkalommal)
0 Felhasználó és 37 vendég van a témában
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5625 Dátum: 13 dec 10, 11:06:06 »

Webcamsex! ikszdé

Illegálisat semmiképpen! Nem ér annyit az egész! Ha lebuksz, a pénzbüntetés több mint a haszon...
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #5626 Dátum: 13 dec 10, 11:10:30 »

Szerintem a takarítói/pénztárosi munkához nem kell valami jelentős fizikum. Nekem is volt olyan lehetőségem, hogy polcra kellett volna kirakodni, mentem volna, de közbejött más meló.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #5627 Dátum: 13 dec 10, 11:15:42 »

Valamit csak kitalálok, ami sikerül, és megy. ööööö
Gabesz, ez jó volt. Nevet Rendben, próbálok legális dolgokat keresni. Nevet
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #5628 Dátum: 13 dec 10, 11:39:07 »

Ha van esetleg pár ezer forint alaptőkéd, akkor jó vagy, ha nem, akkor nem ártana először is valahogy szerezni, abból vegyél alapanyagokat, és csinálj mindenféle olyan dolgot, amit szerinted az emberek megvennének. Én például a Minionos stílust ajánlom neked, mert valamiért az emberek a Gru 2 óta iszonyatosan beléjük vannak szerelmesedve, szóval csinálj például.. nem is tudom, Minionos karácsonyfadíszeket textílből, kesztyűt, sálat, pici párnát, vagy vegyél gyöngyöket, damilt, és csinálj ékszereket, darabját pedig bőven nem szégyen több százért adni, csak mert nem egy bolt polcain árusítják őket. Persze ehhez az is kellene, hogy benned legyen a hajlam, benned van a hajlam, Zizi? Nevet Plusz szeresd is csinálni, amúgy meg rengeteg otthonról-online végezhető munka kering a neten. Ők elküldik neked a cuccost, mondjuk több ezer tollat, de külön vannak az alkatrészei, és neked össze kell szerelned, és úgy postára adnod, ez szerintem tök unalmas.
Viszont azért a Vaterát se vesd meg, bár az apród.hu-t se felejtsd el, vagy az express.hu-t, és nézz szét otthon, amiről tudod, hogy már nem fog kelleni senkinek, egy szőnyeg a padláson, régi játékok, plüssök, amiket nem sajnálsz odaadni pénzért másnak, azt értékesítsd mind. Tök hamar össze fog jönni, bármire kell. Nevet Ja, amúgy szurkolok, hogy így legyen.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 10, 11:44:07 írta Nikuccia » Naplózva
Shiro
Moderátor

may the force be with you

« Válasz #5629 Dátum: 13 dec 10, 11:42:29 »

Olyanokhoz szólna a kérdésem, akiknek van némi ismerete a borokkal kapcsolatban (az okés, ha fogyasztók)

Karácsonyra szeretnék venni egy üveg Tokaji Aszút.

S most egy ilyet láttam a teszkóban 5800 FT-os áron
http://www.hungarikumbolt.hu/Bor/19-Tokaji-Muscat-Lunel-aszuesszencia.html.

Tudnátok véleményeket mondani, hogy miféle jóféle e az aszúk között?

Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #5630 Dátum: 13 dec 10, 12:04:21 »

Hát, mint mondani szokás a puding próbája az evés, de így csak olvasás alapján jónak tűnik.
Ha nagyon szak véleményt akarsz megkérdezhetek róla borászt is.

Ha viszont ajándékba veszed szerintem megfelelő, bár ez függ az ajándékozott ízlésétől is borok terén.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Shiro
Moderátor

« Válasz #5631 Dátum: 13 dec 10, 12:32:36 »

A puding próba már kissé drága lenne, főleg, hogy úgy már két palackkal kéne venni, hisz egy bontott üveget mégse ad az ember ajándékba. Nevet

Ha tudsz borásztól infót, annak hálás lennék.  Ami érdekelne az a cukor és a (cser)sav tartalom, valamint mint aszú eszencia ez mennyire nevezhető jónak.

Amiket eddig olvasta, hogy 2000-es az jóa szús év volt (de egy másik pincészet honlapján)
A Muscat Lunel aszú ritka fajta.

A másik ismeretem, hogy az aszúeszencia olcsóbbja is 15-20 ezernél kezdődik.

Szóval egyik részről úgy tűnik, hogy hú ez ilyen "olsó"? A másik részről meg a miért ilyen "olcsó"?

Külföldi weblapon meg már 2100 hufnak megfelelő euróért árulják
http://www.digestif.com/en_d/tokaji-aszu-essencia-pauleczki-vin-2000.html

« Utoljára szerkesztve: 13 dec 10, 13:04:35 írta Shiro » Naplózva

Sevanna
VIP

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #5632 Dátum: 13 dec 10, 13:56:01 »

Én csak annyit kérdeznék, hogy kinek lesz ez a bor, hogy ennyi szellemi és fizikai energiát fektetsz bele lassan két hónapja?  Nevet
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #5633 Dátum: 13 dec 10, 14:01:21 »

Gyakorlatilag az egész családnak.  Mármint nem a komplett rokonságot értem.

Naplózva

Sevanna
VIP

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #5634 Dátum: 13 dec 10, 14:17:36 »

Óóó milyen good boy vagy.  Nevet (csak kicsit ironizáltam :3 )
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #5635 Dátum: 13 dec 10, 14:23:32 »

Persze van benne némi önös érdek is, csak ha már jóféle bór, akkor legyen jóféle kajához, és ne a mikrózott teszkós pizza mellé. ikszdé
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5636 Dátum: 13 dec 10, 14:37:46 »

Ne is mondd, kéne vennem egy mikrót, hogy tudjak végre mikrózott teszkós pizzát enni. Szomorú
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #5637 Dátum: 13 dec 10, 16:03:51 »

Válaszolt az ismerősöm, mondtam neki, hogy nem kell szakvélemény így csak ennyit írt:
Nagyon szép bor. De azzal tisztában kell lennetek, h nagyon tömény, édes. Utána néztem a pincészetnek, pár boruk díjat is nyert. Nem ismerem a boraikat. De ez egy különleges. Desszertbor inkább. Mivel nagyon édes és tömény nem sokat lehet belőle fogyasztani.

Amit ajánl helyette: http://www.bortarsasag.hu/hu/ itt nézz körül
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 10, 16:05:39 írta noemimi-chan » Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5638 Dátum: 13 dec 10, 16:15:16 »

Én ezen a "szép bor" szövegen mindig nevetek. xD Sznob szöveg nagyon.  Faceg

Amúgy én nem szeretem az édes borokat. Jó, erős, száraz vörösbor. Nevet Az az igazi.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #5639 Dátum: 13 dec 10, 16:30:19 »

Ezek a sznob borászok az édes borokat sátán ivadékának tartják.

A szép bor szerintem nem sznob. Meg aki évekig ezt tanulja megengedheti magának. Szintén szoktam sznoboskodni ha sörözök. Durci
Naplózva

Oldalak: 1 ... 374 375 [376] 377 378 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins