A gmail fiókomat az isten minden kincsiért sem tudom elérni.
Tudom a címem és a jelszó is biztos jó ,mert most újitattam meg .
Chrone-t használok szóval ez sem lehet a gond , de mégis amikor be akarok lépni egyszerűen eldob
www.google.hu ra anélkül ,hogy belépne. Semmi hibaüzenet ,csak gondolkozás nélkül átdob.
Ha mégis valahogy beveszi a címem és kiirja ,hogy belép ,a fiókra lépésnél a betöltés 80% körül megakad és se kép se hang (5 percet vártam és meg se nyekkent).
Vagy én vagyok hülye , vagy a gépemmel van valami ,vagy google nél. (első kettő vvalószínübb a 3. nál)
Ötlet?
Tudom ,hogy már nagyon elavult és ,hogy bunkozás az önreklám ,de hasonló fellépett nemrégiben egy haveromnál is ,szóval leírom ide is a megoldást ,hátha valaki még úgy jár mint én.
A lényeg ,hogy a chrome valami oknál fogva nem éri el a szerverét ahonnan frissiteni szokta magát (illetve lehet).
Ezt én nem vettem észre és annyira elavult ,hogy egyáltalán nem tudott újracsatlakozni a szerveréhez.
Poén az egészben ,hogy nem engedi a chromot (azaz magát ) letölteni a weboldalról, ehhez le kell szedni egy másik böngészőt (explorer is megteszi) és azzal leszedni a chromot és telepíteni . Ezek után már minden működőképes lesz.
Hogy legyen kicsit aktualitása is a hsz.-nek és már ilyen szépen belinkeltétek.
http://img.gawkerassets.com/img/18j41dtr1kp1zjpg/ku-xlarge.jpgEz anime vagy valaki unatkozott ,ha az elöbbi esetleg egy névvel kisegítenétek?