Syzygy
|
|
« Válasz #5505 Dátum: 13 júl 29, 07:04:03 » |
|
Futtatás és beírod hogy regedit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5506 Dátum: 13 júl 29, 09:56:49 » |
|
Mit futtassak? Konkrétan mit kell megnyitnom? Azzal nincs gond hogy átkell írnom,de hol van ez-HKEY_LOCAL:MACHINE/SOFTWARE/WOW/Sims ,pontosan?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5507 Dátum: 13 júl 29, 10:14:22 » |
|
Ennél jobban hogy mutassam meg? futtatás-regedit- ott pedig kikeresed a locla machine-software-nél
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5508 Dátum: 13 júl 29, 10:41:34 » |
|
A futtatás a start menü/kellékek részben van. Gondolom ezt nem tudta.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5509 Dátum: 13 júl 29, 10:49:09 » |
|
Ja,igen. A többi az ment ,csak 10x beírtam hogy regedit,és nem adta ki. De most meg kiadta...Érdekes. Köszöntem a segítséget! Nem sikerült, átírtam a Country-t HU-ra de nem magyarosított semmit,sőt nem is indul a game ,mert valami hibát észlelt...Most újra rakhatom az egész 40 gigát Valaki tudna egy másik megoldást ? Külön töltsek le magyarosítást?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 29, 12:27:01 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #5510 Dátum: 13 júl 29, 12:52:58 » |
|
Ha létezik konkrétan ahoz illő magyaritás akkor jó esélyel fog müködni. Persze kell rá szánni pár percet ,de ha találsz már megért. Egyéb tippem nincs , általában lusta vagyok az ilyenekkel foglalkozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5511 Dátum: 13 júl 29, 13:05:10 » |
|
Esetleg szedj le más verziót. Van egy sejtésem, hogy a Black_Box verziót szedted le, de vannak más Gold Edition-ok is, amiknél elvileg kevesebb a bug. Vagy: KLIKK
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5512 Dátum: 13 júl 29, 14:21:03 » |
|
Hell yeaah! Letöröltem mindent ,újraraktam.Találtam egy videót ,ami konkrétan megmutatja hogy mit kell csinálni,mivel az emberke rosszul írta,azért nem sikerült ...nem HU-t kellet írni hanem hu-HU-t de ugyanúgy,és most az összes kiegészítő magyar lett.Köszi mindenkinek a segítséget!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #5513 Dátum: 13 júl 30, 20:49:11 » |
|
Nah végre egyszer nekem is szükségem van egy kis segítségre. A gmail fiókomat az isten minden kincsiért sem tudom elérni. Tudom a címem és a jelszó is biztos jó ,mert most újitattam meg . Chrone-t használok szóval ez sem lehet a gond , de mégis amikor be akarok lépni egyszerűen eldob www.google.hu ra anélkül ,hogy belépne. Semmi hibaüzenet ,csak gondolkozás nélkül átdob. Ha mégis valahogy beveszi a címem és kiirja ,hogy belép ,a fiókra lépésnél a betöltés 80% körül megakad és se kép se hang (5 percet vártam és meg se nyekkent). Vagy én vagyok hülye , vagy a gépemmel van valami ,vagy google nél. (első kettő vvalószínübb a 3. nál) Ötlet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5514 Dátum: 13 aug 02, 11:09:39 » |
|
A Google nem a barátod... Hallottam vagy olvastam mostanában valamit, hogy gondok voltak-vannak a G-maillal.. De az is lehet hogy régi infót tudok, és az azóta már megoldódott, és most más nállad a baj...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5515 Dátum: 13 aug 04, 16:52:40 » |
|
Photoshop cs6-ban hol tudom beállítani a sorközt? megvan
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 04, 18:28:47 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5516 Dátum: 13 aug 06, 00:04:58 » |
|
Miért van az, hogy a Windows képnézegető (vagy ahogy ő hívja magát: COM Surrogate) bizonytalan rendszerességgel, de előbb utóbb mindig összeomlik? Ha csak egy-egy képet nézegetek meg, túlélem, hogy néha bezárja magát, de mikor sok képet nézegetnék nagyban egymás után, akkor rendkívül irritáló, egyenként pedig nem szeretném megnyitogatni a képeket, de valószínűleg az is összeomláshoz vezetne. Ez miért lehet? Már azóta így van, hogy megvettük a laptopot. Eleinte nem érdekelt túlzottan, de mostanra már azért elég zavaró.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #5517 Dátum: 13 aug 06, 01:30:40 » |
|
Szerintem valami más képnézegetőt keress helyette. De érdekes a probléma, ilyet még nem tapasztaltam. Pucold ki a gépet valami programmal. Ja, és a vírust sztem kizárhatjuk, mert ha amióta a laptopod megvan, azóta ez is van, akkor az esélytelen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #5518 Dátum: 13 aug 08, 11:59:37 » |
|
CrazyCat. Töltsd le a picasát, szerintem az az egyik legjobb program képnézegetésre. A Wines nálam is sokat omlik..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5519 Dátum: 13 aug 12, 23:12:06 » |
|
Köszi a válaszokat. Újabb kérdés: a minap találkoztam egy képpel, amin egy nő volt látható, anime-szerű ábrázolásban, az egyik szeme le volt kötve szemfedővel, a másik kék volt. A haja rövid és fehér volt, ha jól emlékszem blúzt és köpenyt hordott. Talán valami játékból lehetett egy szereplő. Valaki tudna esetleg segíteni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|