24 nov 16, 15:36:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 364 365 [366] 367 368 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 931356 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Marci1996
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5475 Dátum: 13 júl 18, 21:39:15 »

Valaki meg tudná mondani hogy ami 9:23-tól van amíg Kira lecsapja a fejet az melyik szám?Végighallgattam 4 OST-t és nem volt benne. Szomorú http://www.youtube.com/watch?v=SRh17IVqoVk
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Temari-san
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5476 Dátum: 13 júl 19, 18:36:02 »

Valaki, aki jártas a küzdősportokban: Mosolyog
Egy teljesen kezdőnek/amatőrnek melyiket ajánlanátok edzésként, shotokan vagy kyokushin karatét? Vagy ilyen szempontból nincs köztük különbség?
Illetve, mi a fő különbség a taekwondo és a karate között? nekem azt mondták, ugyanaz mindkettő, csak a taekwondo az koreai.

előre is köszi! Mosolyog
Naplózva
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5477 Dátum: 13 júl 20, 12:49:06 »

Pls valaki segítsen.
1280x1048-as képméretet visszaállítottam a monitoromon 1158x864-ra. A vicc az egészben az, hogy 2 oldalt van egy kis csík. A monitorom gombjain keresztül próbáltam már megoldani a problémát, de valamiért nem tudom akkorára kiszélesíteni, hogy eltűnjön mind a 2 csík. Valaki pls segítsen. Aki tud segíteni írjon egy PÜ-t pls! előre is köszi! ^^
(Próbáltam képet berakni róla, de a Printes képben nincs benne a fekete csík.)
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
norby-kun
Kezdő Jounin
*

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #5478 Dátum: 13 júl 20, 20:28:38 »

Megint nekem van problémám.

Volt egy régi asztali gépem, ami tökéletesen megfelelt animézésre. Úgy 2 napja néha-néha elkezdett valami kirregni néhány másodpercig, majd el is múlt. Ma viszont bedobta a felmondását. Nyugodtan végezem a dogom, mikor egyszer csak kimúlt, olyan pfff szerűen. Próbáltam újraindítani, de 2-3 másodperc után ismét kikapcsolt. Éreztem valami olvadt szagot is, így kihúztam a stekkerből, de utána már semmi reakció nem volt. Mennyi az esélye, hogy a táb adta be az unalmast, illetve ez úgy nagyjából mennyibe fog fájni nekem?
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #5479 Dátum: 13 júl 20, 21:18:22 »

Valaki aki ért a photoshophoz, azon belül jó a retusálásban, dolgok leszerkesztésében/átrajzolásában, rám tudna írni? Segítség kéne  >.<#
Naplózva
Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #5480 Dátum: 13 júl 20, 23:14:22 »

dRown:
Ha win7 es van a gépeden akkor jobbegér/képfelbontás itt vissza lehet állitani.
Ha más akkor a vezérlőpultban kell lenni egy olyan ,hogy képernyő/megjelenités vagy valami hasonló. Elméletileg ha visszakapcsolod a megszokott képarányt akkor a fekete csikok is eltünnek.

norby-kun:
Hát jobb esetben a kerregő hang a tápnak a ventilátora volt ,csapágyas lett és szépen csontig égett, viszont ennek következtében leéghetet a proci és az alaplap is , sőt lényegében bármi ami a gépházban található.
Az jó jel ,hogy egyáltalán beindul ,szóval szerintem az alaplapnak és a procinak nem esett (túl nagy) baja.
Ha beindul gondolom a monitoris bekapcsol ,ha igen a graf kártya is meguszta.
Ami szerintem legnagyobb esélyel ment el az a táp ,esetleg a BIOS.
Hogy mennyibe fog fájni :
Attol függ ,hogy mennyire volt régi a gép. Ha csak a táp ment KO -ra azt egy 5-10 ezerből meg lehet oldani.
Ha a gép nagyon régi volt és már boltban nem lehet kapni hozzá való tápot akkor irány a bolhapiac és a gubera (én már jártam igy sajnos ez létező probléma lehet).

Ha tévedtem és az alaplap is tropára ment akkor javaslom ,hogy inkább egy gépcsere. Ha csak videonézéshez kell akkor olyan 5-60.000 ből már lehet kapni komplettet.

Amugy nagyon egyszerüen megtudod állapítani mi égett el, leveszed az oldallapot és végigszagolod az alkatrészeket (durva helyzetben láthatod is) égett müanyag vagy pór szagot kell keresni.

Remélem valamelyest segítettem.
Naplózva

norby-kun
Kezdő Jounin
*

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #5481 Dátum: 13 júl 21, 09:50:01 »

Ja, a tápegység stimmel. Van egy leolvadt szám, a többi alkatrész jónak tűnik. Nagyon nem idegesít, mert lassan ét kell álljak laptopra, s a tesómnak maradt volna ez, de a több száz gigás adatforgalmat nem erőltetném más gépre.

Amúgy köszi a segítséget Verbatimo, most legalább tudom mi sült ki
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #5482 Dátum: 13 júl 25, 20:07:56 »

Gyorsan valaki segítsen pls! Az új androidos telóknál ugyanugy ki kell égetni az aksit? És kb 12 óra elég neki? :DDD Csak mert holnap reggel veszem meg telóm fél3kor érek haza melóból akkor felrakom, de hajnali fél 4kor meg indulok németbe.
Mondjuk ha olyat lehet csinálni, hogy melóban felteszem tőltőre, aztán meg leveszem és otthon ujra fel annak örülnék! Pls segítsen valaki! :DDD
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5483 Dátum: 13 júl 25, 20:18:55 »

Az új telefonok akkumulátorának már egyáltalán nem jó, ha kisütik. Felesleges ezen idegeskedned.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 25, 20:26:29 írta Saphira » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #5484 Dátum: 13 júl 25, 21:42:06 »

Pontosan ugy van ahogy az elöttem szóló mondta , egyik aksinak sem tesz igazán jót ha 10-12 órákat vannak fennt. Ugy is valószínű naponta( max 2-3 naponta) tölteni kell majd.
Jah és csak egy kiegészités , ha megnézed majd az energia fogyasztást azt fogja irni ,hogy kisütés , ettöl ne ilyedj meg ,mert ez nála azt jelenti ,hogy merül ,szóval mindig ezt fogja kiirni.
Naplózva

Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #5485 Dátum: 13 júl 25, 21:45:37 »

Jó lenne, ha ez a aksiformázás kihallna a köztudatból... legalább 5 éve a Ni-Cd és Nimh aksikról áttértek a telefongyártók a Litium alapú aksikra...   ezeknek nincs olyan memória effektusuk, mint a Ni-cd aksiknak volt, nem kell őket teljesen feltölteni, majd csutkára meríteni... sőt, nem szeretik, ha teljesen kimerülnek. (a telefon vezérlőelektronikája amúgy jóeséllyel előbb kikapcsolja a telefont, mint hogy az akku tényleg csutkára merülne.)
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #5486 Dátum: 13 júl 25, 22:00:17 »

Nem kell aggódnod vele! Nekem Galaxy Mini 2-m van, és amikor megkaptam, nem volt kisütve, és semmi problémája sincs. Dancsának pedig igaza van, a legtöbb Androidos telefon már így viselkedik, ha merül az aksi.(Köztük az enyém is, kikapcsol a maradék 3-4% felé...)
Naplózva

nagy.jasa2
Újonc
*

fiatal

« Válasz #5487 Dátum: 13 júl 26, 19:12:27 »

Helló valaki tud-e segíteni kacsint
Naplózva

Helló midenkinek.
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #5488 Dátum: 13 júl 26, 19:14:52 »

Mibe is kéne neked segíteni?  Nevet smirksweat
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #5489 Dátum: 13 júl 26, 20:10:18 »

Ez inkább trollságnak tűnik, de ha még is valamiben kell a segítség, akkor szólj, és majd valamelyikünk segít! Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 364 365 [366] 367 368 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins