24 nov 16, 15:22:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 363 364 [365] 366 367 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 931335 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5460 Dátum: 13 júl 06, 01:57:50 »

Ez remek ötlet, de aztán visszatenni hogy fogom? xD
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
shiranai
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5461 Dátum: 13 júl 06, 08:26:40 »

Egyszerűen visszapattintod, rányomod és kész. Én egyszer csináltam, de egyszerűbb a porszívózás.
Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #5462 Dátum: 13 júl 06, 11:02:46 »

Ha megteheted használj inkább komplesszort,  pár bar-on már makulátlanra viszi (az enyém tisztább lett mint új korában), de 10 bar fölött ne próbálkozz ,mert könnyen lekaphatja a billentyűket is .
Ha nem akkor porszívó ,de tudok ajánlani egy "remek" terméket
http://szamitastechnika.zsibvasar.hu/szamitogep-kiegeszito/egyeb-kiegeszito/usb-s-mini-billentyuzet-porszivo-5135590.html
Bár ezt az utolsót csak a nagyon elszánt billentyűzet akrobatáknak javaslom.(ismerősőm vett és állítólag jobb mint a normál porszívó , én nem tudom ,sokat azért nem várnék töle)

Az utolsót inkább viccnek szánom ,de remélem azért tudtam segíteni
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5463 Dátum: 13 júl 06, 11:59:04 »

Köszi a tanácsokat mindenkinek, szétszedtem végül az egészet, nem csak a gombokat pattintottam le, így be tudtam áztatni a műanyag részeket mosószeres vízbe. Több mint 16 év alatt még senki sem pucolta ki, szóval bőőven ráfért a dolog Nevet Még lenyomni is könnyebb így.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5464 Dátum: 13 júl 06, 13:03:52 »

Sziasztok

Valaki tudna nekem ajánlani valami jó Laptop-ot 160-180 ezer környékén? Nézegetem őket, de semmit nem értek hozzájuk Mosolyog. Hogy mire használnám? Mindenre.
Igazából munka és iskola céljából kéne egy hordozható cucc, de akkor gondoltam olyat veszek, ami mellé nem kell még egy asztali is ha kockulni akarok. A legfőbb szempont, hogy ne kelljen a rendszerkövetelményeket néznem. Amit felrakok az akadás nélkül menjen ultrahiperizé beállítások mellett is.

A vásárlás a következő fizetésnél lép érvénybe Mosolyog

Naplózva

norby-kun
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #5465 Dátum: 13 júl 06, 21:53:50 »

Sziasztok, megint nekem kellene egy kis segítség.

Nemrég vettem egy Toshiba notebookot, amiben egy Radeon 7810-es videokártya van. A problémám vele, hogy túl erős a kontraszt, olyan szinten, hogy néhány animénél ha egy képet mutatnak az égről, amin van  néhány felhő, azok annyira világítanak, hogy már sérti a szememet. Tudtommal ennél a videokártyánál automatikusan van beállítva a kontraszt, de nem lehetne valahogy lehúzni? A billentyűzeten nincs semmi olyan gomb, ami a kontrasztot jelölné, s a vezérlőpultban sem találtam semmi olyat, amivel le tudnám húzni. Esetleg nincs valami program, ami megoldaná a problémámat? Vagy egyáltalán van valami megoldás,vagy vehetek egy napszemüveget. Mellesleg windows8 van a masinán, de ha nincs megoldás felrakok egy 7-es verziót is.
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5466 Dátum: 13 júl 09, 21:34:23 »

Intel i5 3230M; Radeon HD7670; 6GB DDR3/1333Mhz
Milyen összeállítás egy 150 ezres laptophoz? Crysis 3 vagy a majd megjelenő Total War: Rome 2 hogy futna rajta?
Ja meg valami HM76 chipkészlet vagy mi van benne.

Esetleg hasonló értékben dobna össze valaki egy asztalit?

Naplózva

Temari-san
ANBU újonc
*

« Válasz #5467 Dátum: 13 júl 10, 09:45:25 »

No, én most fanfiction-írásban kérnék segítséget. Nem tudom, jó helyre írok-e, de nem találtam nagyon más helyet a kérdésemnek, ha van ilyen topic, csak én nem találtam, szóljatok és oda írok. Mosolyog

Szóval, már régóta tervezem, hogy írok egy fanficet, csak van pár dolog ami még hátráltat. Egyszerűen nem tudom, hogy kezdjek hozzá. Először tervezzem meg a főbb szereplőket, majd eseményvázlat, vagy elég ha csak elkezdem, és majd jön magától? Az ihletet egy álmomból kaptam (tudom, hülyén hangzik, de szeretném megcsinálni Mosolyog ), szóval 1 jelenet már megvan.
Meg egy igen idióta, technika probléma, ami már tulajdonképpen részletkérdés, szóval csak úgy mellékesen kérdezem (bonyolult volt, mi? xD). Szóval nem tudom, milyen korban játszódjon a történet. Vagyis arról van szó, hogy öltözködés szempontjából gondban vagyok. Azon gondolkoztam, hogy játszódhatna a középkorban, de ugye ott se mindegy, hogy milyen korban. Nem értek nagyon a divathoz, kerestem is oldalakat, de nagyon bonyolult eligazodni rajtuk :/ 
Gondolkoztam azon is, hogy csak választok egy nagyobb művészeti stílust (mint reneszánsz vagy barokk), szerintetek az úgy elég lenne? Élőszereplős fic lenne, tehát nem anime/manga témájú, és szeretnék pontosabb leírásokat adni a kinézetekről Mosolyog

Valamint még a helyszínt ti hogy választanátok meg? Gondolom annak nincs értelme, hogy nem említem meg a helyszínt, viszont még mindig nem tudtam dönteni, hogy melyik ország legyen ^^"

Előre is köszi a válaszokat! Mosolyog
Naplózva
Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #5468 Dátum: 13 júl 10, 19:28:07 »

norby-kun:
Álltalában az ilyen problémákat a monitoron manuálisan a legegyszerűbb kezelni. Általában (95%+) van egy kis pár gombos panel (gyakran jól eldugva) a monitoron ott probáld megkeresni a kontraszt szabályzőt (szerintem a fényerősséggel is bajod lesz ,de az már egyéni ,ha igen ott lesz az is).
Ha ez nem jön be ,akkor elképzelésem sincs win8 hoz egyáltalán nem értek (de valahogy nem is vonz)

laci1005:
6gb ddr3 as memo böven jó , az egyik gépemben 4 gb ddr3 as van és lezán megy vele akadás mentesen full grafon a crysis2.
Az intel i5 már alapból jó ,de ahogy láttam szép az órajelgenerátora is ,szóval szerintem birni fogja ez is.
A video kártyákban annyira nem vok otthon ,de ha jól tudom a Radeon HD7670 csak egy átnevezett radeon hd 6670,szóval drágább ,de szinte semmivel sem tud többet (természetesen ettöl függetlenül nem rossz kis darab ,de szerintem pénzkidobás egy hangzatosabb névért fizetni)
Így első ránézésre nem tűnik rossznak (vinyó méretet nem tom) ,de ha belinkeled a konkrét gépet (feltéve ha egész) ,akkor tudok még mélyebb véleményt is alkotni ,esetleg keresni jobbat/hatékonyabbat/olcsobbat.

Ha nagyon le akarom egyszerűsiteni ,hogy mit kell nézni egy ilyen gépnél,hogy a kivánt hatékonyságot elérd:
-legalább i3 as proci, inkább i5 , az i7 esek is már elérhetők és laptomban nálam kegyetlen jól mennek a magok (i3 at csak akkor ha a többi értéké kiemelkedő ,mondjuk 8-10gb ram , 2 gb videokari kb)
-min 4 gb ram (némelyik win7 es op rendszer alapba ennyit kér szóval alatta egyáltalán ne),10 főlé felesleges menni alig van olyan cucc ami ennél többet kérne (játékprogram max 1-2 , de inkább tervezői programok lehetnek ilyenek)
-Ha zuzos játékokhoz is kell akkor min 1 gb os video kártya (mondjuk egy total war 2  lazán kér ennyit)
-Mivel játékokhoz is böven kell hely is ,szóval 750GB-1 terrás vinyo is kéne
-ha túl nagy a választék nézz még rá olyant hogy usb 3.0 port (bár már elég gyakori a jobb gépeken), eletleg a súlyát (ha sokat kell cipelni ez is lehet kitérium)

Ha ezeket a szempontokat észben tartod jó gépet fogsz választani.
Ha kell a segítségem akkor irj  egy sor offot a megszokott helyünkre és majd megoldjuk.

Temari-san:
Nincsenek nekem sem tapasztalataim e téren ,de talán tudok segíteni ezzel egy kicsit.
Szerintem első körben meg kéne határozni a szereplöket (jellemek , kinézet, magatartás , másokhoz való viszonyulás, gondolkodásmód , segítő vagy hátrltató karakter , mi a központi tulajdonság melyre épül a személyisége stb). Mivel élőszereplős feltétlen fontos a kinézet (itt az öltözködésre gondolok elsősorba) viszont azt ne feledd ,hogy a helyszín és az öltözet erősen összekapcsolodik (persze ha a realitások talaján akarsz mozogni).
Ebben csak azt tudom mondani ,hogy azt válazd amelyik hozzád közel áll.
Személy szerint én egy klasszikus irányzatot választanék az egyszerű letisztult formáival és ruháival , ez lehetővé teszi ,hogy a szereplők jellemfejlödése a néző szempontjából látványosabb legyen ,mert a ruházata nem tereli el a figyelmet
,helyszinnek meg ehez eléggé illene az ókori görögország talán.
Mivel nem tudom a történet apróbb részletet ezért irtam egy ilyen helyszint és időpontot.

Remélem azért tudtam segíteni.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 10, 19:35:24 írta Verbatimo » Naplózva

jatek09
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5469 Dátum: 13 júl 18, 13:17:26 »

Sziasztok!

Azért írok, mert szeretnék beruházni egy full hd monitorra, de gőzöm sincs milyen márkából nézzek.
40 ezer forintot költenék rá maximum, szóval ha valaki tud ilyen árkategóriában egy jóféle, full hd, viszonylag nagy monitort, azt megköszönném! (Főképp gépezésre, filmnézésre, talán kis xboxozásra lenne használva)

Köszönöm előre is, sziasztok! (Remélem jó topikba írtam.)
Naplózva

shiranai
Osztag Vezető
*

« Válasz #5470 Dátum: 13 júl 18, 14:41:46 »

Mi a viszonylag nagy? Én a Samsungot ajánlom, nekem is ilyen márkájú a monitorom és meg vagyok vele elégedve.
Pl. Ez: http://www.edigital.hu/Monitor/Samsung_S22C200NY_215_LED_Monitor-p358845.html
Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
jatek09
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5471 Dátum: 13 júl 18, 17:42:48 »

Köszi az ajánlatot, jól néz ki. Mosolyog
Valaki ezt a monitort ajánlotta: Philips 247E3LSU2 ( http://www.argep.hu/product_2157655.html )
Van valakinek véleménye róla? Nem értek a monitorokhoz, csak azt látom, hogy full hd, és hogy nagyobb, mint amit shiranai ajánlott.

Szerk.: Remélem nem baj, hogy megosztottam a linket is.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 18, 17:44:41 írta jatek09 » Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #5472 Dátum: 13 júl 18, 19:41:20 »

http://www.youtube.com/watch?v=QzptiQU5AaM&list=PLAB613AAA759B7F29&index=62

Meg tudná esetleg valaki mondani, hogy 1:26 és 1:27 körül, Luffy előtt ki az a leányzó? Mosolyog
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #5473 Dátum: 13 júl 18, 20:08:59 »

Kawakami Momoyo
Maji de Watashi ni Koi Shinasai!
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #5474 Dátum: 13 júl 18, 20:09:28 »

Köszönöm a gyors választ és a segítséget^^
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 18, 20:11:55 írta CrazyCat » Naplózva
Oldalak: 1 ... 363 364 [365] 366 367 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins