24 nov 16, 17:33:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 362 363 [364] 365 366 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 931509 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Dancsa
Szerver-admin
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #5445 Dátum: 13 jún 21, 23:29:37 »

Azt tudom javasolni, hogy nézd meg az asztalodat mennyi cucc van raja, ha sok és nagy méretűek sürgősen tedd át másik meghajtóra, nagyban lassítja a böngészőt illetve a gépet is.

Az asztalon lévő fájlok mérete miért befolyásolja a Chrome sebességét?  És miben változna ha áthelyezi?
A króm a taboknak külön processzeket indít el...  ezért látsz több chrome.exe-t...  Ez nem hiba, ilyen a tervezése. Többet is elindít felteszem azért, hogy ha új tabot nyitsz ne akkor keljen neki. Tehát azokat nem kell kilövögetni. Nem a memóriatakarékosságáról híres a Chrome.   Elődordulhat hogy sok ideiglenes fájlja van a Chrome-nak és ez a baja...    töröld ki a böngésző gyorsítótárat. (beállítások->előzmények->előzmények törlése)

Valamint a c: meghajtódnak valszeg nem ártana egy töredezettség mentesítés. Én ezt használom: http://www.auslogics.com/en/software/disk-defrag/
fel kell telepíteni, és néhány hetente lefuttatni vele egy töredezettségmentesítést

mivel böngésznél sok kisebb/nagyobb fájlal végez műveletet a chrome, egy széttöredezett winyón kellően be tudja ez lassítani a dolgokat.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 21, 23:30:45 írta Dancsa » Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5446 Dátum: 13 jún 23, 16:10:43 »

Felraktam ezt a Drive cuccost a gépre és kaptam egy szép Drive mappát. Kérte, hogy jelentkezzek be. Én szépen be is jelentkeztem, de a Drive mappa üres...
Írja, hogy X/15 GB (y%). Magyarul látja, hogy mennyi hely foglalt. Ezért nem értem, hogy miért nem látom a fájlokat.

Belehúztam 1-2 fájlt, majd Chrome-ból és telefonról is ránéztem, de nem látom őket.

Valakinek van valamilyen ötlete, hogy mi lehet a gond?
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #5447 Dátum: 13 jún 23, 16:44:18 »

Win doh s ikszdé
Megnyitod a saját gép oszt ezsközök mappa beállításai nézet fűl, majd a rejtet fájl izéket láthatóvá teszed.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5448 Dátum: 13 jún 23, 16:51:04 »

Sajnos semmit se segített.
Úgy látszik marad a Chrome. Pedig mennyivel egyszerűbb lett volna...
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #5449 Dátum: 13 jún 23, 16:57:37 »

olyat is próbáltál, hogy az oprendszer védett fájlainak elsejére mezőből kiszeded a pipát?

vagy próbáld totálkommanderrel megnyitni, de előtte ott is állítsd be, hogy láthatóak legyenek a rejtett és a rendszer fájlok.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 23, 17:00:04 írta Shiro » Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #5450 Dátum: 13 jún 24, 10:25:17 »

Ma akartam nyomtatni,de van 2 dokumentum a nyomtatási várólistán amit az ég világon sehogy se tudok kitörölni.Hogy szedjem ki azokat?
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #5451 Dátum: 13 jún 24, 10:32:01 »

Lenni kellene egy olyan opciónak, hogy megszakítás, nálam ha arra kattintok, kitörli a várólistán szereplő fájlt.
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #5452 Dátum: 13 jún 24, 10:35:23 »

Igen,az egyiket kitörli,de a másikat nem,és ha utána megint belépek ugyanúgy ott van mindkettő.Próbálkoztam én már mindennel,megszakítás,felfüggesztés...de semmi.:/ (valszeg azok a dokumentumok nincsenek meg mivel már kinyomtattam őket egyszer,aztán kitöröltem.) Na megvan ,tesómnak sikerült megcsinálnia.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 24, 12:00:45 írta dreamfolow » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #5453 Dátum: 13 jún 30, 22:56:32 »

Winfos 7-nél van egy kis gond a videó lejátszásnál. Mégpedig, hogy a videó széléből körbe levág egy kis darabot.
Megnéztem több videónál és többféle lejátszóval. 

A monitor az 4:3-as arányu aszem 17"-os. a jelen felbontása pedig 1280x960, de ugyan ez 1024x768 esetén is.
A videokárya: Amd Radeon HD 7480D

ui: KMPlayernél rendicsek a dolog.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 30, 23:12:25 írta Shiro » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5454 Dátum: 13 júl 05, 21:04:42 »

Nagy nemesen nekiláttam, hogy most ki fogom pucolni a családi, kajás billentyűzetet, de sajnos a céllövés előtt befuccsolt a dolog Nevet Kiszedtem mind a 6 csavart, nem hiszem hogy lenne több, de nem tudom kettészedni a cuccot, feszegetni meg nem merem. Plusz a hátoldalán kétoldalt van két ilyen lehajthatós bigyóka amiknek a létezéséről sem tudtam, azokkal mit kell csinálni vagy mire jók egyáltalán?Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5455 Dátum: 13 júl 05, 21:17:49 »

Az a két lehajtható bigyóka arra szolgál hogy magasítva legyen a billentyűzet és a csuklódnak kényelmesebb legyen.

Lehet hogy tartja még egy kisebb csavar, vagy valamilyen pöcök, nézd még át jobban, amúgy nem tudom, típustól is függ. Mosolyog
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5456 Dátum: 13 júl 05, 21:23:13 »

ILYENEM van, ez a legalapabb fajta. Nevet Több csavar itt hátul tuti nincs benne de tök jól elírogatok rajta mint látjátok. Valami pöcök tarthatja, ami lehet be is van ragadva mert soha senki még szét nem szedte, csak nem merem feszegetni nehogy letörjek itt valamit amit nem kéne.

szerk: Azóta meglett még két csavar, de továbbra sem moccan Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 05, 21:46:47 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Shiro
Moderátor

« Válasz #5457 Dátum: 13 júl 05, 22:11:35 »

Ne szedd szét, mert megszívod. Igaz kb ezer forintért kapsz egy újat, de az összerakási kísérlet több idődet veheti el, mint lemenni a boltba

Ha tisztítani akarod, akkor pattintgasd ki a gombokat és egy enyhén alkoholos fülpiszkálóval söpörd ki a koszt.
Ezzel pont ott tisztítod meg, ahol lényeges, valamint ahol leginkább található a kosz. Más helyre meg leginkább csak úgy megy ha bolha cipeli tarisznyában.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5458 Dátum: 13 júl 05, 22:24:06 »

Igazából csak poénból akarom megcsinálni, mert szeretek ilyen hülyeségekkel szórakozni. Nevet Szeretek szétszerelni mindenfélét már kiskorom óta.
A gombokat sem tudom hogy kell kipattintani, de majd akkor legvégső esetben kiporszívózom, úgy tűnik ez a maximum amit tehetek.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #5459 Dátum: 13 júl 05, 23:15:45 »

Gombokat, azt pl  kávéskanál végével, mint egy feszítővas. Szélén kezd és sikerülni fog. Na de aztán tudd mi hol volt. ikszdé
Naplózva

Oldalak: 1 ... 362 363 [364] 365 366 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins