24 nov 16, 17:39:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 361 362 [363] 364 365 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 931515 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Aes Sedai
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5430 Dátum: 13 jún 06, 10:39:28 »

Lehet van benne valami apám ide vonatkozó génjeiből is, akkor biztos meg tudom tanulni. Nevet Ő nagyon nagy szakértő. Nevet És szerencsére az ízlése is jó, a trú magyaros kajákat szereti.
Naplózva
norby-kun
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #5431 Dátum: 13 jún 17, 20:56:46 »

Tudnátok ajánlani valami olyan programot, amely kiírja, hogy a többi program mennyi helyet foglal, mert felraktam az új gépemre egy 64 bites windózt, de néhány programmal együtt közel 35 gigát foglal, s ha a C partíción mappánként megnézem, hogy mennyi helyet foglalnak csak 28 giga jön össze, a másik 7-tel meg nem tudom mi van. Mondjuk még van vagy egy kis üres helyem, de a másik gépemen 21 gigán elfért minden, még a programok is.
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #5432 Dátum: 13 jún 17, 21:19:17 »

A másik 7 giga az szerintem lapozó fájl (virtuális memória) és a hibernációs fájl, ami alapértelmezésben rejtett.

Proginak pedig CCleaner. (vagy a windaz beépített program eltávolítója)
Naplózva

norby-kun
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #5433 Dátum: 13 jún 17, 21:22:30 »

Ja, akkor jó. Már azt hittem valami baja van. És köszi a programot is.
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #5434 Dátum: 13 jún 17, 21:23:03 »

Felraktam a Heroes VI kiegészítőt, a Shades of Darkness-t, és van vele pár probléma. Ha a kampány pályákat indítom el, akkor fekete képernyő fogad, illetve akkor is, ha azokkal a pályákkal játszanék, amik a kiegészítőhöz jártak. Alap pályákon játszva a frakcióval semmi gond nincs. Ötlet, hogy mi lehet a probléma? (A legjobb olyan megoldás lenne, amihez nem kell újratelepíteni, bár valószínűleg úgy is ez lesz a vége. Nevet Csak már harmadszorra felrakni nem móka ikszdé)

Illetve, írtak nekem egy megoldást ezzel kapcsolatban, hogy a kompatibilitást állítsam át (jobb klikk, kompatibilitás), az viszont egyszerűen nem működik, kiírja, hogy nem lehet futtatni, és talán az újratelepítés megoldja a problémát. Nyeh. Szomorú
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #5435 Dátum: 13 jún 17, 21:28:03 »

Fogalmam sincs mi lehet a probléma Crazycat. Ha az új játszható frakció sem mükődne tudnék adni pár tippet, de így szemmel láthatóan nem a kieg omlott össze. Amit én Ncore-ról szedtem le, ment rendesen. Próbálj másik verziót leszedni.

Nekem egy filmben kéne segítség. Anno régen láttam és nem ugrik be a címe.

Brad Pitt játszott benne. A story arról szólt hogy asszem 4 gyerek, megölt egy embert egy ellopott hot dogos kocsival és javítóintézetbe kerülnek, ahol rengeteg rossz dolog történik velük, ezért bosszút állnak.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 17, 21:28:34 írta Lew » Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #5436 Dátum: 13 jún 17, 21:49:42 »

A film címe: Sleepers - Pokoli lecke! Nagyon durva film! Mosolyog
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #5437 Dátum: 13 jún 18, 07:34:25 »

Tudom már láttam és nagyon tetszett.

Köszi a segítséget töltöm is lefele =)
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #5438 Dátum: 13 jún 18, 12:20:51 »

Eh... letöröltem a Heroes VI-ot mindennel együtt cakkumpakk (már másodszorra...) és ugye újra kicsomagoltam az iso fájlt, amivel telepíteni kell. Eddig nem lenne baj, behúztam az iso-t Daemon Tools-ba, de ott a probléma, hogy nem engedi csatlakoztatni! Tegnap még engedte, ugyanezzel a fájllal telepítettem, de most még csatlakoztatni se engedi, és nem azért, mert már csatlakoztatva van... de akkor miért? Valakinek van ötlete? Szomorú <-- Ezt sikerült megoldani, és feltelepíteni újra a H6-ot, de ez a probléma még mindig fenn áll:

Felraktam a Heroes VI kiegészítőt, a Shades of Darkness-t, és van vele pár probléma. Ha a kampány pályákat indítom el, akkor fekete képernyő fogad, illetve akkor is, ha azokkal a pályákkal játszanék, amik a kiegészítőhöz jártak. Alap pályákon játszva a frakcióval semmi gond nincs. Ötlet, hogy mi lehet a probléma? (A legjobb olyan megoldás lenne, amihez nem kell újratelepíteni, bár valószínűleg úgy is ez lesz a vége. Nevet Csak már harmadszorra felrakni nem móka ikszdé)
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 18, 15:49:52 írta CrazyCat » Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #5439 Dátum: 13 jún 18, 17:22:32 »

Van egy ötletem, de speciel nem segít rajtad.

Hagyd a fenébe, és töltsd le a Heroes 3-at vagy a 2-őt.  Nevet
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #5440 Dátum: 13 jún 20, 19:47:28 »

A mature az milyen műfaj? Vagyis magyarra fordítva? Azt tudom hogy érettet jelent angolul,akkor magyarán ez azt jelentheti hogy felnőtteknek szól? (nem gyereknek)
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 20, 19:49:17 írta dreamfolow » Naplózva

shiranai
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5441 Dátum: 13 jún 20, 19:51:08 »

Igen pontosan, a felnőtt tartalmat jelölik ezzel.
Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Sasukefan
Kezdő Jounin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #5442 Dátum: 13 jún 21, 07:59:55 »

Megnyitom a chrome-ot és nagyon lassú, mikor elindítom a feladatkezelőt, és rámegyek a folyamatokra, akkor 3-6 chrome.exe fut, és mindegyik 50k fölött van a memóriahaszunálata. Be tudom zárni őket, de ha rosszat zárok be, akkor bezáródik a chrome is, ha pedig a jókat, akkor csak 1 chrome.exe lesz, de ezt csinálja minden belépésnél és nem akarok mindig orosz roulettezni vele.
Valaki nem tud erről valamit? Előre is köszi Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 21, 08:00:40 írta Sasukefan » Naplózva

Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5443 Dátum: 13 jún 21, 10:14:22 »

Nem is kell roulettezned vele ugyanis mindenkinek több googlechrome látszik a folyamatoknál. Attól függően hogy mennyi lapod van megnyitva növekszik illetve csökken a száma.

Azt tudom javasolni, hogy nézd meg az asztalodat mennyi cucc van raja, ha sok és nagy méretűek sürgősen tedd át másik meghajtóra, nagyban lassítja a böngészőt illetve a gépet is.

Vagy nézd át a telepített programjaidat hátha van fent pár fölösleges vagy épp kártékony (feladatkezelőben megtudod lesni mi az ami sok memóriát zabál) cucc amit törölhetsz.. illetve megnézném mennyi hely van a c meghajtón.

Illetve azt is megnézném milyen bővítmények futnak a böngésződön.

Végső megoldásként újra rakhatod a chrome-t.
Mondjuk előtte tesztelném hogy pl egy firefox is lassú e.. vagy csak kifejezetten a chrommeal van probléma a gépeden.

^^
Naplózva
Sasukefan
Kezdő Jounin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #5444 Dátum: 13 jún 21, 14:58:11 »

Csak a chromeal van baj, és ha csak egy lap van megnyitva akkor is, sőt még megnyitás előtt is kijelez 4-et. Feladatkezelőben leszoktam állítani azt, ami nem kell, és csak 1 meghajtóm van, nem lett megosztva (még anno 2003-ban lett felrakva rá a windows, akkor még azt sem tudtam, mi az a meghajtó xD). Asztalon 20 cuccos van és még van 33 Gb szabad helyem a 252-ből. Egy bővítményem sincs a chromeban, se témám.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 21, 14:59:11 írta Sasukefan » Naplózva

Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
Oldalak: 1 ... 361 362 [363] 364 365 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins