25 márc 14, 22:00:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 359 360 [361] 362 363 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 995906 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Dancsa
Szerver-admin
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #5400 Dátum: 13 máj 20, 10:04:48 »

Természetesen, a windows újratelepítése jó móka, de azért mert 1-2 oldal rosszúl jön be, nem feltétlen kell atombombához nyulni.
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
stig0
Újonc
*

« Válasz #5401 Dátum: 13 máj 23, 16:32:12 »

Nem tudtam hova írni a a kérdésem végül ide lyukadtam ki , remélem itt senkit nem fog zavarni ...
Magam szórakoztatásából (illetve néhány körülöttem lévők miatt) elkezdtem írni egy történetet. A problémám a szó kincs hiánya . Talán ez a megfelelő szó . Van egy gesztus amire nem találok magyar szót .
http://kepfeltoltes.hu/130523/seitokai_yakuindomo_109_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ezt a mimikát hogy nevezzük amit a szőke lány (Suzu) vág. Ezt az arcot a chatesek így ismerhetik : -.-"  .
Ha valakinek van ötlete pls írjon  .
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5402 Dátum: 13 máj 23, 18:05:57 »

Ideges, ingerült, bosszús, flegma, lenéző, lekezelő, feszült, ingerlékeny, indulatos, durcás, morcos, nyűgös, zsörtölődő, megvető, becsmérlő stb.

A probléma azzal van, hogy a valóságban nincs ilyen arckifejezés. Még ha találsz is rá megfelelő szót, azok, akik nem néznek animét, nem fogják érteni.
Naplózva

stig0
Újonc
*

« Válasz #5403 Dátum: 13 máj 23, 18:22:07 »

Nincs arra magyar szó mikor valakire úgy nézek hogy : "úristen ez tényleg ilyen hülye ?" -.-'
Akkor nehéz lesz kifejeznem magam Nevet de azért köszi
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5404 Dátum: 13 máj 23, 18:26:06 »

Igen, ezt lekezelőnek hívják.
Legalábbis, ha én úgy nézek valakire, hogy azt sugallom, mennyire hülye, akkor lekezelő vagyok vele szemben. Nem tudom, milyen egzotikus szóra vártál. Nevet
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #5405 Dátum: 13 máj 23, 18:34:03 »

Sugallhat kiábrándultságot is abban az értelemben, hogy "azt hittem valami értelmeset fog mondani, de ez... ez egy hatalmas sületlenség"...
Mert nem feltétlen vagy lekezelő egy barátoddal példának okáért, hiszen mindenki lehet néhanapján hülye Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 23, 18:34:59 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #5406 Dátum: 13 máj 25, 15:34:35 »

SZERK

Már csak ez a kérdésem:
Milyen emissziós spektruma van az atomoknak és milyen a molekuláknak?

Na jó megtaláltam már azt hogy erre is választ kaptam
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 25, 16:41:56 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
norby-kun
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #5407 Dátum: 13 máj 25, 16:05:40 »

Én is kérnék egy kis segítséget, ha lehet.
Szeretnék venni egy Sony MDR-XB600-as fejhallgatót, de ahogy elnézem az impedanicája 40 ohm. A probléma ott kezdődik, hogy fogalmam sincs ez pontosan mit is jelent. Mennyire befolyásolja ez egy viszonylag kőkorszaki okostelefon üzemidejét, vagy esetleg halkabban/hangosabban szól? Esetleg jobban passzol egy MDR-XB400-as egy átlagos telefonhoz? Mondjuk azt sem akarom, hogy a "nagy tesó" miatt a telefonom aksija kipurcanjon pár hét után, mivel naponta olyan 5-6 órát dübörög a zene.
Ha meg nagyon muszáj egy MP3 lejátszót is megvennék, ha ez jobban talál az xb-600-as fejhallgatóhoz.

A fizikai részre vonatkozó magyarázatokat nyugodtan el lehet hanyagolni, mert nem értenék sokat belőle. smirksweat
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5408 Dátum: 13 máj 26, 12:14:35 »

Vedd meg nyugodtan a 600-ast. Csak azért nagyobb az ellenállása, mert jobbak a jellemzői, ehhez pedig nagyobb mennyiségű terhelést kell tudnia elviselni.

Az aksi miatt ne aggódj, így is kevésbé fog merülni, mintha a telefon beépített hangszórójából jönne a zene.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #5409 Dátum: 13 máj 26, 20:15:55 »

Ha nem nagyot tévedek, akkor a nagyobb impedancia->kisebb áramerősség lehet hogy hallkabb lesz, de kisebb a fogyasztása is.  (Impedancia=váltóáramnál ellenállás)   A probléma akkor szokott lenni ha gyenge erősítőhöz alacsony impedanciájú eszközt csatlakoztatsz.
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
norby-kun
Kezdő Jounin
*

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #5410 Dátum: 13 máj 26, 21:49:52 »

Akkor a 600-ast elkönyvelem. Habár nekem eléggé furcsa fogalom ez az impedancia, de megelégszem annyival, hogy a nagy darab is jó.  ikszdé
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5411 Dátum: 13 máj 26, 21:59:06 »

Ohm törvénye gondolom megvan azért.

Ez is ellenállás, de ez egy speciálisabb fajtája. Váltakozó áramnál van és csak ott. Itt még van egy plusz fázistényező, ez adja meg, hogy mennyivel tér el az áram a feszültségtől. Ez tekercsnél és kondenzátornál is más.

Lényeg a lényeg, hogy a 600-asnál azért nagyobb az impedancia, mert a hangsugárzók nagyobbak és az általuk kiadott hang frekvenciatartománya is szélesebb, ehhez kell a plusz impedancia, mert az ellenállás valójában nem plusz egységként van jelen az áramkörben, hanem a tekercs és kondenzátor méretében. Ezek viszont nem azonosak a két fejhallgatóban. Pont azért, hogy képes legyen a hangminőség sugárzásában különbséget produkálni. Ezért gondolom a 600-as drágább is.
Mindezek ellenére az áramkörön végighaladó váltakozó áram mennyisége viszont nem mutathat lényeges különbséget a két típus között.
Ezért is ajánlottam a 600-ast.

Szóval igen, jó neked a nagydarab. Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
kisama
Akadémiai tanár
*

Made in China :P ("Basszus")

« Válasz #5412 Dátum: 13 máj 31, 13:56:00 »

Abban szeretnék segítséget kérni főleg orvosnak tanulóktól, vagy aki tudja, hogy miért vannak nekem szürke foltok a szememen?
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #5413 Dátum: 13 máj 31, 20:21:42 »

Mért nem mész el a szemészetre?
Naplózva
kisama
Akadémiai tanár
*

Made in China :P ("Basszus")

« Válasz #5414 Dátum: 13 máj 31, 20:37:46 »

El fogok, de csak úgy egy hét múlva tudok
Naplózva

Oldalak: 1 ... 359 360 [361] 362 363 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin Š 2006, hbSkins