Shiro
|
 |
« Válasz #5385 Dátum: 13 máj 03, 19:44:16 » |
|
Hát én olyant még nem ettem, de de a báttyám látta, hogy a szomszéd Pista úgy hallotta, hogy a videofilm babráló műveletekhez a Sony Vegas nevű programot szokták használni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kisama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Made in China :P ("Basszus")
|
 |
« Válasz #5386 Dátum: 13 máj 03, 21:08:25 » |
|
Hogyan tudnék az oldalon úgymond szintet lépni? Hogy végre ne azt írja, hogy újonc, hanem valami mást :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
 |
« Válasz #5387 Dátum: 13 máj 03, 22:45:20 » |
|
Szomszéd Pista jól hallotta, csak én, mint parasztembör' nem értek az ilyen Sunyi programokhoz. Az valami disznóetető?
Kisama: Szép lassan, ahogy írod a hozzászólásokat, egyre nagyobb rangod lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D
|
 |
« Válasz #5388 Dátum: 13 máj 06, 23:13:16 » |
|
Valaki tud mondani egy olyan ingyenes programot amivel videókat lehet iPodhoz való(MP4 videó) formátumba konvertálni? Ha tudtok ilyen, jó honlapot, az még jobb lenne.
A SUPER - amit Ayumi ajánlott - valóban jó. Csak beírod a googleba a nevét, és ezer helyről leszedheted. Komoly kis konvertáló, és tök ingyenes. Üdv! Valaki tudna valami hasonlóan működő videószerkeztőt, mint a Movie Maker? Egy bizonyos sötét helyről szerváltam az XP-t, ezért mivel buherált, Movie Maker nincs benne.
A Movie Makert le lehet tölteni külön is nem? Bár anno a Winfos live mess-ben volt, de azt megszüntették. Itt megtalálható: http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows7/products/features/movie-makercsak nem tudom hogy a leszedéséhez akar-e majd indítani eredetiségvizsgálatot. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 06, 23:18:50 írta Arysha »
|
Naplózva
|
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #5389 Dátum: 13 máj 08, 13:30:37 » |
|
Egy oldalt vagy nem tudom mit keresek ami foglalkozik legendás kardokkal/szamurájkardokkal. Történetemhez kellene. Nagyon sok választék kéne.  Esetleg csak a neveik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5390 Dátum: 13 máj 08, 13:43:21 » |
|
Hogyan tudnék az oldalon úgymond szintet lépni? Hogy végre ne azt írja, hogy újonc, hanem valami mást :DD
Katt a linkre: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=6225.0Itt választ találsz minden óhajodra, sóhajodra! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5391 Dátum: 13 máj 10, 19:01:58 » |
|
Sziasztok,megmondaná valaki hogy hogy a rákba töröljem le véglegesen ezt a Delta Search toolbar-os sz>rt? Program eltávolítása már megvolt ,erre belépek a firefoxba és mindig ugyanaz az alap kereső,nem a kezdőlap hanem a kereső...és már herotom van tőle.:@@ (Amúgy valahogy lejött az uTorrent-el együtt..)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5392 Dátum: 13 máj 10, 19:37:06 » |
|
Én a ccleanerrel írtottam le a gépről...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5393 Dátum: 13 máj 10, 20:20:33 » |
|
Elbújt a szemétje,letöröltem a progeltávval erre nem találja a ccleaner,de még itt eszi a fene.Na majd valahogy levakarom a gépről,de köszi. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 10, 20:41:38 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #5394 Dátum: 13 máj 10, 20:23:35 » |
|
Revo Uninstallert próbáld még meg. Ez is ingyenes progi, én program letörlésre általában ezt használom, CCleanert meg a többi feladatra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #5395 Dátum: 13 máj 18, 08:54:16 » |
|
Így laikusként elsőre azt mondanám, hogy csinálj egy gyorsítótár, cookiek törlését.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
 |
« Válasz #5396 Dátum: 13 máj 18, 08:57:10 » |
|
Szerintem is ugyanez. Nekem ha ilyet csinál, bökök egy F5-öt, és jó lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5397 Dátum: 13 máj 18, 11:53:39 » |
|
A nagygépemen nekem is ezt csinálja... azért használom a m.facebook.com ot ott legalább látom ha értesítőm van mert így átláthatatlan számomra . Kipróbáltam cookik törlése nem segített.  Nem hinném, hogy böngésző hiba, Safari, mozzilla, chrome nálam ugyanígy nyitja meg.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 18, 12:02:35 írta Lilus »
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5398 Dátum: 13 máj 18, 16:00:28 » |
|
Nekem nMag csinálta ugyanezt... De a winfos újratelepítése megoldotta, sajnos máshogy nem ment.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5399 Dátum: 13 máj 18, 17:01:27 » |
|
OFF: Ha az iskolának nem követelménye, hogy ilyen-olyan felszereltséggel rendelkezz otthon, akkor nem vagy köteles ily módon megcsinálni a leckét... Ha nem fogadják el az indokot, akkor pedig finanszírozzák számodra az eszközöket, hogy teljesíteni tudjad a kérésüket. Minden más esetben elmehetnek valahova... Én a helyedben sz@rnék az egészre, próbálna valamelyik tanár ez miatt megbuktatni... Ennek ellenére az op. rendszer újrahúzása sose árt 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|