Ironbear
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5370 Dátum: 13 ápr 16, 13:25:55 » |
|
Üdv!
A Naruto: Character Official Data book angol nyelvű (2012-ben kiadott) változatát keresem digitális formában (pdf, vagy kép formátum), ha megvan valakinek és hajlandó volna megosztani velem, azt megköszönném. Letölteni sehonnan nem tudtam, csak korábbi japán nyelvű kiadásokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
@nime-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Shinigami
|
|
« Válasz #5371 Dátum: 13 ápr 16, 15:31:07 » |
|
Valaki tudna segíteni az aláírásképpel kapcsolatban? Mindent úgy csinálok,ahogy a fórumszabályzatban van,de nem jelenik meg a kép...
|
|
|
Naplózva
|
"STAY POSITIVE. STAY FIGHTING. STAY BRAVE. STAY AMBITIOUS. STAY FOCUSED. STAY STRONG.
...MENTALITY IS EVERYTHING." -Device
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5372 Dátum: 13 ápr 16, 15:33:17 » |
|
Sig-re gondolsz? Vagy mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
@nime-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Shinigami
|
|
« Válasz #5373 Dátum: 13 ápr 16, 15:36:39 » |
|
Hm,újra beillesztettem a képet,és már működik...mostmár csak azt szeretném tudni,hogy kell középre illeszteni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 16, 15:39:02 írta @nime-kun »
|
Naplózva
|
"STAY POSITIVE. STAY FIGHTING. STAY BRAVE. STAY AMBITIOUS. STAY FOCUSED. STAY STRONG.
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5374 Dátum: 13 ápr 16, 15:38:08 » |
|
[ center] kép [img]-el együtt [ /center] Am én nem látom a siget...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 16, 15:39:15 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
@nime-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Shinigami
|
|
« Válasz #5375 Dátum: 13 ápr 16, 15:41:45 » |
|
Pedig az előbb már megjelent...nem értem:/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5376 Dátum: 13 ápr 16, 15:45:16 » |
|
Szerintem rosszfajta képet raktál ki .Elmondom ,olyan 500 x 200-as a legjobb méret ,de ne legyen kva nagy,gif is lehet. Pl berakod hogy [ center] [ img] www.photoanime.hu/aowmkfpic93 [ /img] [/center] , de helyet ne hagyjál ki a zárókapocs és a per jel között.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
@nime-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Shinigami
|
|
« Válasz #5377 Dátum: 13 ápr 16, 16:11:22 » |
|
Megcsináltam a képet 500x200ra,de még mindig nem jó,hiába próbálom,nem megy. Azért köszi a segítséget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #5378 Dátum: 13 ápr 17, 23:31:27 » |
|
Aszem sejtem a probléma okát... Simán a képet tudnád linkelni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5379 Dátum: 13 ápr 27, 15:55:26 » |
|
Nekem egy játékkal kapcsolatos segítség kéne, akik ismerik a Street Figther 4-et, meg játszottak vele, azok előnyben vannak. Szóval annyi kérdésem lenne, hogy amikor felraktam tökéletes működik a játék, meg játszok vele rendesen, csak miért mindig ugyanolyan a háttér? Mindegyik pályán ugyanolyan fekete és ilyen fehér csíkok vannak benne, mintha valami alap lebutított pályán lennék. Nincs baj a videókártyával, nem olyan fekete háttérre gondoltam, amit a videókártya okozna, egyszerűen nincs semmi környezet, semmi. Ez mitől lehet?
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #5380 Dátum: 13 ápr 28, 22:05:57 » |
|
Ki tudná esetleg megmondani, hogy hol nézhetem meg a pokémon összes részét? Olyan sok évad van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5381 Dátum: 13 máj 03, 14:01:15 » |
|
Sziasztok
A gépem egy újraindítás után azt vágta a fejemhez, hogy kevés a kiterjesztett memória. Minden újraindítás után ez fogadott. Gondoltam akkor újrahúzom az xp-t. Igen ám, de ez se megy... Bebootol CD-ről, de már nem rakja ki a választási lehetőségeket (winfos javítás, telepítés, meg még egy harmadik dolgot). Szóval ott vagyok egy szép kék háttérrel... Ilyenkor mit tudok csinálni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #5382 Dátum: 13 máj 03, 15:19:34 » |
|
növeld meg a virtuális memória méretét. A virt. mem. mérete= fizikai mem. + lapozófájl. Utóbbit tudod növelni, ha van hely a gépeden... Sajátgép tulajdonságokon bellül van valahol.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5383 Dátum: 13 máj 03, 15:35:10 » |
|
Most már be se bootol a gép... Ki írja, hogy milyen módon akarom indítani (normál mód és társa), de bármelyikre megyek mindig újraindul a gép. Természetesen a rendszer még mindig nem akar újra felmenni rá... Esetleg a memória szállt el? Szerk.: Előkapartam egy másik RAM-ot, most ezzel tökéletesen működik... Köszönöm a segítséget
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 03, 15:52:35 írta laci1005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #5384 Dátum: 13 máj 03, 17:57:12 » |
|
Üdv! Valaki tudna valami hasonlóan működő videószerkeztőt, mint a Movie Maker? Egy bizonyos sötét helyről szerváltam az XP-t, ezért mivel buherált, Movie Maker nincs benne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|