Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #5355 Dátum: 13 márc 10, 01:53:21 » |
|
Üdv! Olyan problémába ütköztem, hogy már elég régen (Okt-Dec között) véletlenül kitöröltem egy txt file-t, amire szükségem volna. A gond az, hogy nem töltöttem fel Mediafire-re. Hallottam olyan programokról, amik bármit képesek visszahozni akár rendszer újrarakás után is. Nos az a kérdésem, hogy milyen programmal tudnám visszahozni azt a file-t? 3 programmal próbálkoztam eddig eredménytelenül: -Recuva -Active@File Recovery -ReclaiMe File Recovery Remélem tudtok segíteni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #5356 Dátum: 13 márc 11, 10:47:11 » |
|
nem fogod tudni visszaállítani. A winchesteren törléskor valóban nem törlődik ténylegesen az adat, csak megjelöli, hogy újra lehet oda írni. Jó eséllyel azt a részt már rég fellül írtad más fájlokkal.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #5357 Dátum: 13 márc 11, 18:34:06 » |
|
A fórumon hol kérhetem a nevem megváltoztatását?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5358 Dátum: 13 márc 11, 18:45:43 » |
|
Ha minden igaz Cart megcsinálja neked... ha van hozzá kedve ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stig0
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5359 Dátum: 13 ápr 05, 15:58:24 » |
|
"Égetett feliratos" videót szeretnék feltölteni telefonomra de az általam használt program (Sony Vegas 10) nem hajlandó felismerni de az .srt-t se a .ass fájlt (ez tartalmazza a szöveget időre időzítve). Tudtok olyan programot amivel össze tudom vágni a videót és a feliratot hogy feltudjam tölteni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #5360 Dátum: 13 ápr 05, 16:06:14 » |
|
Android: bs player kezel srt feliratokat. Nem kell égetni. Valszeg .ass is.fut de.ebben nem vagyok biztos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #5361 Dátum: 13 ápr 05, 17:40:25 » |
|
Ha Androidon szeretnél filmet/sorozatot/videót/bármit nézni, anélkül, hogy égetni kelljen, én az MX Player-t javaslom. Automatikusan kezeli az SRT file-okat, (ass-ben nem vagyok biztos, de szerintem azt is) csupán egy mappába kell tenni a videót a felirattal, ahogy alapból tennéd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #5362 Dátum: 13 ápr 05, 18:46:03 » |
|
Ha Androidon szeretnél filmet/sorozatot/videót/bármit nézni, anélkül, hogy égetni kelljen, én az MX Player-t javaslom. [...]
Ezt én is kipróbálom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz92
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5363 Dátum: 13 ápr 12, 09:49:59 » |
|
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy melyik 5 jel látható Jiraya kezén mikor feloldja Orochimaru pecsét jutsuját ( Gogyou Kaiin ) esetleg valami olyan képet is linkelhetnétek amin látszik rendesen mert amiket eddig találtam azok használhatatlanok , mivel fel akarom varratni ... Válaszokat előre is köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #5364 Dátum: 13 ápr 12, 12:31:23 » |
|
Az öt elemes antibéllyegző Nem Narutos, hanem fengshui elemek. Hüvelykujjtól -ig 水 víz 金 arany, fém 土 föld 火 tűz 木 fa (az lenne az utolsó ami nem látszik) Kép a fengshuishoz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 12, 12:31:56 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz92
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5365 Dátum: 13 ápr 12, 16:51:48 » |
|
1000 köszönet így már simán fel tudom varratni ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5366 Dátum: 13 ápr 14, 18:15:03 » |
|
Valaki esetleg tudna segíteni. Bár a téma nagyon nem animés illetve megszokott, de hátha. Adiabatikus, tökéletesen kevert, folyamatos tartályreaktort kell terveznünk. 2 reakció megy egymás mellett és a reakciósebesség függ a hőmérséklettől és a parciális nyomásoktól. Nah már most, addig eljutottunk, hogy nekünk munkapontot kell meghatároznunk. Azonban a parciális nyomás meghatározása nem megy. Ha esetleg valaki jártas a témában akkor segítsen nekem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5367 Dátum: 13 ápr 14, 19:54:13 » |
|
Édes lányom, nem hiszem hogy a valószínűségi görbe valamelyest is pozitív irányba mozdulna el arra nézve, hogy itt megkapod kérdésedre az áhított választ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5368 Dátum: 13 ápr 14, 19:56:07 » |
|
Tudom idösapám hogy itt jobban dívik a php-hez érteni, de próba cseresznye.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5369 Dátum: 13 ápr 14, 20:18:54 » |
|
Ha tudsz várni néhány évet, akkor lehet megkapod a választ tőlem. (1. éves gépészmérnők a DE-MK-n )
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
|