samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5340 Dátum: 13 feb 12, 15:48:50 » |
|
"No IDE Master H.D.D. Detected" "Press F1 to resume" Kivettem a jumpert és úgyse működött. 160 gigás western digital belső winchesterről van szó. Ilyenkor mi a teendő?
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5341 Dátum: 13 feb 12, 16:27:38 » |
|
Ha tudod, akkor próbáld ki másik ide kábellel is. Illetve másik géppel a vinyót is. Lehet, hogy az alaplapi foglalat szállt el. Az is lehet, hogy csak porszem került a gépezetbe. Bár mivel írtad, hogy most lett felújítva a gép, így a koszt kizárnám.
Ha alaplappal van a baj, akkor lehet belőle csinálni egy külső vinyót, egy tok kb. 4000-ből megvan. Ha meg a vinyóval, akkor a westernekre bőven van garancia, általában.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #5342 Dátum: 13 feb 16, 16:59:52 » |
|
Sziasztok. Egy elég hülye kérdésem lenne. Suliba készítenem kell egy "Legyen ön is milliomos" játékot (szar téma, ennyire futotta az én szerencsém), ahol a kérdések egy txt fájlba vanna betéve. Nem ismertek valami oldalt, ahol e fajta kérdések vannak? Honfoglalón hamarabb letelik az idő, mintsem kimásoljam a kérdéseket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5343 Dátum: 13 feb 16, 17:09:23 » |
|
Találtam egy online milliomos játékot: http://www.hezekiah.hu/jatek/index2.php?id=25Még nehézség is választható. Itt is van pár, válaszokkal: http://www.origo.hu/techbazis/internet/20050331kvizkerdesekre.htmlItt meg kategória szerint lehet válogatni: www.kvizkerdesek.hu/Ennyi csak elég lesz.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #5344 Dátum: 13 feb 16, 18:10:38 » |
|
Ennyi elég is lesz, amúgy is csak 40 kérdés kell. Köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #5345 Dátum: 13 feb 23, 18:10:49 » |
|
Valaki tud mondani egy olyan ingyenes programot amivel videókat lehet iPodhoz való(MP4 videó) formátumba konvertálni? Ha tudtok ilyen, jó honlapot, az még jobb lenne.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5346 Dátum: 13 feb 23, 18:14:56 » |
|
Ismerek egy "Super" nevű konvertálót amivel elvileg lehet mp4-be konvertálni, de már nem emlékszek hogy honnan lett leszedve. Lehet hogy megpróbálkozhatnál a szoftverbázissal hátha ott van.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #5347 Dátum: 13 feb 23, 18:45:03 » |
|
A szándékot nagyra értékelem, de ez így önmagában nem sokat segített.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5348 Dátum: 13 feb 23, 18:49:13 » |
|
Xilisoft iPod Video Converter Videora Ipod converter
Ha már csak annyit írsz be hogy ipod converter, rengeteg találat fog születni. (csodásan fogalmazok tudom)
Kifejezett tapasztalatom nincs, de van akinél rá tudok kérdezni.. tud e olyat ami hatékony.. bár szerintem fölösleges.
Egyébként mit szeretnél pontosan?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #5349 Dátum: 13 feb 23, 18:58:38 » |
|
Gugliban próbálkoztam először. Találtam is pár honlapot, de azok meg néha működnek, néha nem, és az iPodom néha nem is érzékeli Ezért is írtam hgy lehetőleg személyesen kitapasztalt programot írjatok. Most találtam vmi jónak tűnőt, de ha mégse jön be majd megnézem amit tettél, köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5350 Dátum: 13 feb 23, 20:08:58 » |
|
Kicsit megkésve, de hátha segíthetek még: http://www.pazera-software.com/products/video-to-ipod-converter/Nem próbáltam, de régen rengeteget használtam a 3GP konvertálóját. A Pazera egy nagyon jó kis cucc. Egyrészt gyorsan konvertál, másrészt pedig a többi konvertálóhoz képest jobb minőségbe teszi. De, mint írtam csak a 3GP-s verzióját használtam. Remélem tudtam segíteni... Hacsak időközben nem vált be az ajánlottak közül valami
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #5351 Dátum: 13 feb 23, 23:53:17 » |
|
Köszi szépen, a linkjét lementettem, bár közben bejött az amit előbb nézegettem De csak 90 napos próbaverziójú a cucc, szal ha utána nem tudom megint feltenni rá, majd azt fogom használni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5352 Dátum: 13 feb 24, 15:55:26 » |
|
Windows 7-hez melyik a legjobb ingyenes, kisméretű videóvágó program, amit kezelni is egyszerű? Freestudio-t szedtem le nemrég, de nekem egy bug miatt valamiért nem működött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #5353 Dátum: 13 márc 07, 07:47:01 » |
|
Az indavideot eddig iPhoneról megnyitotta,de most ipadrol nem ,azt írja,hogy flashplayer kell.Van vmi ingyenes megoldás a flash lejatszashoz?Egyelore az is elég lenne ha one piecet tudnám nézni . Köszi .
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
georgee12
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5354 Dátum: 13 márc 08, 21:40:35 » |
|
Sziasztok. Egyes oldalakon a letöltés helyett a VLC egyből megnyitja a videót és lejátszása letöltés nélkül. + Hivatkozás más néven opció meg nincsen jobb klikknél. Tudja vki hogy ez miért van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|