24 nov 16, 15:24:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 337 338 [339] 340 341 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 931339 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
SzG
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

TARDIS lovagja

« Válasz #5070 Dátum: 12 aug 06, 19:54:03 »

Én a Turbo.264...Converter-t ajánlom. Minden formátummá át tud alakítani.
Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5071 Dátum: 12 aug 06, 20:00:19 »

Milyne operációs rendszered van? Amit én talátam, az Machez jó.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
SzG
Osztag Vezető
*

TARDIS lovagja

« Válasz #5072 Dátum: 12 aug 06, 20:31:43 »

Mac-em van de van belőle Window-zos is.
Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5073 Dátum: 12 aug 06, 21:11:35 »

De azt amit találtam, vírusos. Tudsz adni jó linket? Én műszaki analfabéta vagyok xD
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5074 Dátum: 12 aug 12, 04:07:26 »

Egy olyan jellegű kérdésem lenne, hogy a Bud Spencer és Philip Michael Thomas nevével fémjelzett Őrangyalok végén elhangzó záró zenének a címét tudja valaki, ha igen azt megköszönném, vagy pedig annak idején nem is lett kiadva, mint a film soundtrackje.
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5075 Dátum: 12 aug 12, 13:09:50 »

Tippem van csak. Philip Michael Thomas - A new way A gond az, hogy nem találom a számot, szóval nem tudok róla meggyőződni. Azért sok sikert!
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #5076 Dátum: 12 aug 13, 06:56:18 »

Ez zene kell, mi evvideón van alájátszódva?
http://www.youtube.com/watch?v=kvGMZe9QUIo
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 13, 06:56:51 írta Shiro » Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5077 Dátum: 12 aug 13, 18:40:13 »

Pontosan ez a szám ütött szöget a fejemben, de ez kimondottan, így fedezhető fel, vagy esetleg megtalálom valamilyen soundtrackként.
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #5078 Dátum: 12 aug 14, 10:10:34 »

Nem akartam szemetelni fölöslegesen a grafikás topicba ezért így inkább itten kérdem meg amit szeretnék tudnije. Cowboy
Na sz'al azt szeretném tudni hogy egy photoshoppal miként kéne bánni, mert először veszek a kezem alá ilyen programot úgy mint aki szeretné is használni, mert találkoztam vele de a rengeteg funkció és angol nyelv láttán hagytam a francba az egészet. Most meg újra megpróbálkozom mert találkoztam a 2011-es kiadással amit torrentről töltök le, név szerint: Adobe Photoshop CS6 Extended HUN.
Gondolom ebből az is lejött hogy magyar nyelvű így talán könyebb lesz megtanulnom, de ha ehhez vki vmi leírást tudna adni szerezni vagy videó trainert azt megköszönném.
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5079 Dátum: 12 aug 14, 10:14:43 »

Nyugodtan írhattad volna oda is, de kicsit szűkítheted a kört. Ez kb olyan, hogy hogyan kell rajzolni? Nevet

Pl. színezni akarsz, rajzolni, festeni, retusálni?

Egyébként mint mindenkinek neked is a GIMP-et ajánlom, az is magyar, asszem vmi 30 mega, ingyenes, és nem sokkal tud kevesebbet a PSnél. Főleg nem olyan szinten, amin használnád.
Bónuszként a GIMPhasználóknak bármikor szívesen segítek, ha elakadtak...

Szal először azt találd ki mit akarsz csinálni.
Egyébként a youtube és a videosmart (!) tele van tutorialokkal.
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #5080 Dátum: 12 aug 14, 10:19:18 »

Oké igaz leszűkítem mert elfelejtettem hogy kicsit túlságosan sokoldalú, egyelőre csak színezni szeretnék meg rajzolni. A retusálással nem foglalkoznék mert még nincs rá szükség csak szeretném fejleszteni a tudásom, mert az sosem árt.
Naplózva
Zer0
*

« Válasz #5081 Dátum: 12 aug 14, 10:45:33 »

Gondolom te is manga irányban.
Először is (függetlenül attól, milyen programot használsz) kell egy Lineart, a vonalrajz amit ki akarsz szinezni. Ezt elkészítheted te is, ha érdekel, majd kifejtem, de legtöbben kezdetben más lineartját színezik.
Ezek a rajzprogramok rétegekkel dolgoznak, minden réteget egy-egy fóliaként képzelj el. Ha felülről nézed adják ki a képet, és a lineart van legfelül, a háttér legalul.
Igazából leírni eléggé nehézkes lenne, hogy milyen lehetőségeid vannak, inkább azt tanácsolnám, hogy nézd végig az eszközöket, melyik mit csinál, aztán deviantarton keress egy egyszerűbb lineartot http://hughfreeman.deviantart.com/gallery/27610048#/d34bija pl ez. Ezt színezd ki, az általad ismert legjobb módszerrel, és ha kész, látom majd a hibákat, és ahhoz képest tudok tanácsot adni.
https://www.youtube.com/watch?v=VpsGIMQTq9g ez a videó nem a legjobb, de innen jobb oldalt elindulhatsz, magyar videók között... Igazából ha jól értem problémád van az angollal, ami baj, mert magyarul általában a 12éves éretlenek csinálnak videókat a semmiről, nem könnyű gyöngyszemeket találni.
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #5082 Dátum: 12 aug 14, 10:51:52 »

Ez igaz, az angol elég rafinált dolog számomra de már azon is lassan dolgozom hogy azért menjen.
A tanácsot kész így már van elképzelésem a működéséről, mert akkor gondolom úgy lehet színezni vele hogy mindig amikor festek és réteget csinálok akkor az egy külön lapnak számít nem igaz? Mondjuk mint a power paint-be egymás után jönnek a képek, itt a réteg olyan mintha egy külön kép lenne igaz?
Naplózva
Zer0
*

« Válasz #5083 Dátum: 12 aug 14, 10:57:12 »

Végülis igen, külön képek. Szerencsére a rétegek  menü direkt egymás felé helyezi, szóval ha látod, már sokkal egyértelműbb, mint így elmondva.
Ajánlom a kijelölőeszközök, az ecset/festékszóró, és az útvonal eszköz (PSben asszem pen tool) részletes megismerését, beállításait. Egy alap színezéshez ezek kellenek. Az útvonallal körbejelölöd amit ki akarsz színezni, és alakíthatod kijelöléssé, vagy egyből ki is töltheted a kiválasztott színnel stb.

A lényeg, hogy mindig a lineart alá tedd a szín rétegeket, és az olyan lineartoknál mint ez, hogy fehér a háttere, nem átlátszó, ajánott overlayra állítani a réteg módot. Magyarul asszem rávetítésnek van fordítva.
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #5084 Dátum: 12 aug 14, 13:16:10 »

Azt hiszem inkább átváltok arra a gimp nevű programra mert a hackeléssel akadtak némi gondok a ps-nél és várom az instrukciót rá, bár lehet ha ezt a GIMP-et sikerül betanulnom nem is fogom azt használni, mert ha neked megy vele akkor talán nekem. (gondolom te is ezt használod azért ajánlottad)
Naplózva
Oldalak: 1 ... 337 338 [339] 340 341 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins