Bencu
|
|
« Válasz #4920 Dátum: 12 máj 02, 19:53:52 » |
|
Elvileg ez az, csak vedd ki a fullscreent.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 02, 20:04:20 írta Bencu »
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #4921 Dátum: 12 máj 02, 19:58:04 » |
|
Akárhogy próbálom nem működik.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4922 Dátum: 12 máj 02, 20:03:19 » |
|
Szg, úgy szeretnéd, amilyen a például a Kushinás rajzomnál is volt? Mert akkor a YouTube-s ikonra kattintva kell beillesztened a videóra mutató linket. A betűvastagság alatt van, a második sorban az első ikon, felismerhető. Én legalábbis ezt a technikát alkalmazom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bencu
|
|
« Válasz #4923 Dátum: 12 máj 02, 20:05:36 » |
|
Na 56 szerkesztés után rájöttem, hogy igen. Nikuccia jól mondja, a YouTube gombbal simán el lehet intézni! (Én meg szenvedek itt embed meg iframes parancsokkal... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #4924 Dátum: 12 máj 02, 20:10:45 » |
|
Köszönöm igen úgy szeretném mint te Nikuccia és pont oda Na megpróbálom: Siker!!!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 02, 20:11:21 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4925 Dátum: 12 máj 02, 20:13:46 » |
|
Nagyon szívesen! A tudásom az informatikai vagy gépi dolgokban kimerül annyiban, hogy valamit addig nyomkodok, vagy addig ütök, míg úgy nem táncol, ahogy én fütyülök. xP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4926 Dátum: 12 máj 07, 08:15:51 » |
|
Nincs meg valakinek véletlenül a francia Rómeó és Júlia musical magyar felirattal? Nagyon kellene
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4927 Dátum: 12 máj 08, 06:22:40 » |
|
Egy kis segítség kéne: régi, gyenge gépre milyen böngészőt tudnátok ajánlani? Főleg olyan kéne, ami memóriával takarékosan bánik..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4928 Dátum: 12 máj 08, 06:25:16 » |
|
Lynx-nél takarékosabbat nem nagyon fogsz találni
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4929 Dátum: 12 máj 08, 06:36:36 » |
|
----------------------- Egyéb ötlet? Valami kicsit azért modernebb?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 08, 06:39:52 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #4930 Dátum: 12 máj 08, 07:08:49 » |
|
Én a régi laptopomon Palemoon-t (Pale Moon) használtam. Többnyire olyan mint a Firefox, csak jobban optimalizált (Win-hez) és kivettek belőle felesleges kiegészítőket. Egy próbát szerintem megér, a 3.6-os verziótól pedig nem is kell jobb.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 08, 07:09:34 írta CsukiIce »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4931 Dátum: 12 máj 08, 07:16:36 » |
|
Ennek utána fogok nézni. Köszi a tippet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #4932 Dátum: 12 máj 08, 12:28:17 » |
|
Én Safarit használok és nem lassítja be a gépem egy kicsit sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4933 Dátum: 12 máj 08, 12:37:03 » |
|
Kipróbáltam a Pale Moon-t, elég jónak tűnik. Még lehet nézek majd mást is, ennél mondjuk nagy előny az is, hogy Firefox alapú, azt meg ismerem, évekig használtam. A 3.6osat tettem fel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #4934 Dátum: 12 máj 08, 12:48:47 » |
|
Kis konfighoz amúgy a firefox sem rossz, ha nem a legújabb verziót teszed rá. Húgomnak múltkor összeraktam egy PIII-as gépet cpu 550mhz-val meg 256 sd rammal, és shimmán fut rajta a firefox, még a gta 3 is. A Godzilla (feladatkezelő alapján) 100megánál több ramot nem zabál több lapnál sem, a chrome viszont amennyit talál, főleg 3 lap felett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|