Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #4905 Dátum: 12 ápr 21, 23:12:27 » |
|
Ami a linken le van írva, abból próbálj ki mindent(reinstall, beálítások, ésatöbbi...) Ha ezek után is fent áll a probléma, akkor esetleg rendszertakarítást is végezhetsz, bár szerintem annak nem sok köze lesz a bajodhoz. Mindenesetre, próba-cseresznye. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4906 Dátum: 12 ápr 22, 13:51:12 » |
|
A reinstall segített, köszi szépen. ^-^ Akkor itt egy másik probléma... Miért nincs hangja egy fényképezőgéppel készített videómnak sem, ha a laposon akarom őket lejátszani? Sem KMPlayernél, sem Winampnál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4907 Dátum: 12 ápr 22, 13:53:43 » |
|
Milyen fényképezőgéped van? Lehet, hogy tudok segíteni, ha az a gond amire tippelek.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4908 Dátum: 12 ápr 22, 13:59:48 » |
|
Nikon L120. Remélem, tudsz... Amíg nem teszem át a laposra a videókat, addig semmi gond, csak utána lázadnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4909 Dátum: 12 ápr 22, 14:23:45 » |
|
Mindig is így volt vagy csak mostanában nem hallod a hangot?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4910 Dátum: 12 ápr 22, 14:37:07 » |
|
Azt hiszem, az első próbálkozásnál még oké volt, csak utána kezdte, de nem vagyok benne biztos. Nem sűrűn csináltam felvételeket, amikor meg nem játszotta le a hangot, többször meg sem próbáltam, csak nemrég egyszer és azóta bosszant a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4911 Dátum: 12 ápr 22, 14:44:58 » |
|
Gondolom a hivatalos "segítséget" már olvastad, de, ha mégsem, akkor íme, ezeken kívül amúgy én sem tudok mást elképzelni. Hirtelen kodek probléma lehetne még ami eszembe jut, de lehet, hogy a fentiek már megoldják mire eljutsz oda.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4912 Dátum: 12 ápr 22, 15:05:25 » |
|
Nekem is a kodek baj jutott eszembe először, arra meg csak a GomPlayer letöltését ismerem megoldásként. Még nem olvastam, amit linkeltél, de nem lettem vele okosabb. Ahogy átnéztem, minden támogatja a video formátumot, amit a fényképezőgép készít, és a lapos is elviszi, bőven nem gyenge hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4913 Dátum: 12 ápr 23, 04:04:10 » |
|
EZzel kapcsolatban tettem egy fura felfedezést. Ha kicsit nagyítgatod-kicsinyítgeted a "képet", úgy már egyből működnek a dolgok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #4914 Dátum: 12 ápr 23, 18:03:15 » |
|
Levegővel próbáltad már lejátszani? Ablakokkal?
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4915 Dátum: 12 ápr 29, 00:11:12 » |
|
Szeretnék egy pici segítséget kérni. 3D képeket keresek, elsősorban lakásbelső részekről - terített konyhaasztal meg ilyesmi. Hatterkepek.hu-n már átnyálaztam az összes 3D galériát, de ott javarészt csak tájképek vannak. Nagyon boldog lennék, ha valaki tudna segíteni pár oldal címével, nyugodtan jöhet levélben. Előre is köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #4916 Dátum: 12 máj 02, 19:38:01 » |
|
Ecklair: Privátba írni fogok.
Én kérdésem:
Hogy lehet egy videót berakni a fórumba úgy, hogy az ne link legyen hanem megjelenjen?(bocs ha már volt)
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4917 Dátum: 12 máj 02, 19:42:14 » |
|
Én úgy tudom, hogy azt csak youtube videókkal lehet.
Ahhoz itt van a megfelelő forma, avagy tag: #rvnytelen YouTube Link#
Ha másra gondoltál, akkor talán Dancsa vagy az egyik admin esetleg moderátor tud segíteni még.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 02, 19:58:49 írta heo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bencu
|
|
« Válasz #4918 Dátum: 12 máj 02, 19:48:28 » |
|
YouTube-on például videó alatt van egy olyan, hogy Beágyazás. Arra kattints, kiadja a linket és azt tudod bemásolni hozzászólásba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #4919 Dátum: 12 máj 02, 19:51:55 » |
|
Köszi ki is próbálom. <iframe width="640" height="360" src=" https://www.youtube.com/embed/f8kl4M9yxBA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 02, 19:57:25 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
|