24 nov 16, 05:40:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 316 317 [318] 319 320 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 929369 alkalommal)
0 Felhasználó és 107 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4755 Dátum: 12 jan 26, 23:31:09 »

Passz, igazábol az én gépem ősrégi,  így tapasztalatom nincs, csak adatok és felejtett ismeretek alapján tudok mit mondani.

de szerintem nézz körül itt:
http://www.arukereso.hu/szamitogep-haz-c3085/ 
A termék nevére kattintva, új oldalon Termékleírás , ott meg tudod nézni az adatait, hogy mit tud mit támogat mit eszek, mennyit alszik, hogyan horkol...stb
Naplózva

naru05
ANBU újonc
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #4756 Dátum: 12 jan 27, 12:45:47 »

már megint összezavarodtam  Hmm? mint irtam már az ATI CrossfireX-nél
olvastam,ezt  :
 Is ATI CrossFireX™ technology compatible with Windows® XP?
A: ATI CrossFireX™ (Using more than 2 GPU's) is only available to Windows Vista® with ATI Catalyst™ 8.3 and above.

Tehát akkor az ati crossfire sem XP-n, sem Windows 7en sem jó?
erről az alaplaprol beszélek
http://asrock.alaplap.pcvasar.hu/ASRock-M3A770DE-AMD770-SAM3-ATX-alaplap-10334
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 27, 13:43:25 írta naru05 » Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #4757 Dátum: 12 jan 27, 14:25:08 »

Te jó ég! Ne szenvedj már ennyit, ha ennyire tanácstalan vagy, menj be egy számtekboltba, ahol az eladó érti is a dolgát, és rakass össze egy gépet! Mondd azt hogy van ennyi meg ennyi zséd, meg hogy kb milyen gépet akarsz összerakatni, és a szervizes összedobja neked a megfelelő alkatrészeket, úgy hogy az jó is legyen... 1 óra alatt összedobják, meg telepítenek rá egy XP-t, kipróbálják hogy műkszik-e rendesen, te hazaviszed, és használod...
Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #4758 Dátum: 12 jan 27, 15:53:53 »

Kizártnak tartom, hogy ne legyen jó Win7-en.  Az Ati xfireX csak akkor számít neked, ha veszel két egyforma jobb videókártyát, akkor össze lehet őket kötni, hogy két kártya együtt dolgozzon.

Gabesznak igaza van, számtechboltban pillanatok alatt összeraknak neked egy configurációt. A Win XP-t nem fogják rátenni neked, mert a legtöbb számtechbolt megpróbál jogtiszta maradni. (Amúgy WinXP egy 11 éves operációs rendszer!!!  Egyre kevesebb hardware támogatja, minél újabb géped van, annál kisebb az esélye, hogy van hozzá driver.
Számtechboltba akkor fognak neked windowst feltenni, ha azt ott meg is veszed, a Win XP-t meg már ki vonták az árúsítás alol)
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #4759 Dátum: 12 jan 27, 16:17:25 »

Van ahol feltelepítik rá a windowst... Csak fű alatt, és ha valaki kérdi, nem ők voltak... kacsint
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4760 Dátum: 12 jan 27, 19:02:07 »

nem azért de mennyiből tart letölteni egy windowst és feltelepíteni? Nyelvesít én pl windowsért elvből nem fizetek mert ha fizetek akkor kérem a minőséget érte és nem mondhatnám hogy ezt megadja.
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 27, 19:03:23 írta Lilus » Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #4761 Dátum: 12 jan 27, 19:07:47 »

Lilus, te ingyen letöltheted, és telepítheted a Windows 7 professionalt legálisan, de ő nemXD    Csak gondoltam, ha nem akar törvényt sérteni, akkor ne tegyeXD  De a legtöbb számtechboltba nem telepítenek csak úgy fel.
Naplózva

Animeplanet
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4762 Dátum: 12 jan 27, 20:10:20 »

Az ok de én pl még soha nem telepíttettem számtekboltosokkal Nevet mindig mi oldottuk meg  smirksweat (megvallom nem is értettem hogy minek kell azért pénzt kiadni ...)
Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #4763 Dátum: 12 jan 27, 20:31:41 »

Látod, ez a különbség egy IK-s és egy leendő BTK-s között:D
Naplózva

Animeplanet
--
naru05
ANBU újonc
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #4764 Dátum: 12 jan 27, 22:44:45 »

sry a sok kérdezgetésért, csak szeretek alapos lenni az ilyen dolgokkal
nem akarom elverni  vmi rossz minőségő cuccra a pénzemet,ha ugyanannyiért kapok jobbat smirksweat de igazatok van
de még egy kérdés ezzel kapcsolatban kiváncsiságbol, hogy ha 2 videókártyát kötsz össze (Sli vagy crossfire támogatással persze) akkor az értétek összeadódnak vagy mégis hogy van az?
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4765 Dátum: 12 jan 27, 22:54:58 »

Te jó ég! Ne szenvedj már ennyit, ha ennyire tanácstalan vagy, menj be egy számtekboltba, ahol az eladó érti is a dolgát, és rakass össze egy gépet!

Nincs igazad Gabesz, jobb ha itt kérdezi meg, bár összeszedhetné egybe is a kérdéseit, nem feltétlen kéne ezt alkatrészenként. De egy számtech boltban simán átb*sszák a hozzá nem értő júzert. Érteni értenek hozzá, de ha tehetik, lehúzzák az embert. Tapasztalatból mondom. (Nem velem történt persze, az hiábavaló próbálkozás lett volna, annál azért jobban értek hozzá. ikszdé)

A crossfire meg sli cuccokhoz viszont nem értek, ennyi pénzem nekem sose volt. Nevet De felteszem valahogy összeadódik a dolog, mindenesetre biztos, hogy ütősebb lesz a gép, mintha csak egy kari lenne benne.

naru05, Windowst telepíteni meg nem nehéz. Főleg Win7et. Leszedni bárhonnan le tudod, ezer helyen fent van, még magyarul is megtalálhatod, nem meghívós torrentoldalakon is. Vagy ha megveszed eredetibe akkor is fel tudod tenni. Ahhoz nem kell kockának lenni, ha tudsz magyarul, érted mit akar a telepítő tőled. Legfeljebb a merevlemez particionálásnál lehet némi zavar az Erőben, de mivel új bringát akarsz, ezért az se nehéz. (Nem állítasz be semmit, csak mondod neki, hogy oda tegye, ahová akarja. Mivel még nincsenek rajta adatok, ezért tuti nem csesz el semmit. xD)

Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #4766 Dátum: 12 feb 03, 15:22:13 »

Lenne egy kissebb MSN-es gondom. Helyzet annyi, hogy be akarok lépni MSN-be, beírom email-t, PW-t, viszont mikor a bejelentkezés gombra nyomok, visszaugrik az msn ablakba. Explorer-t is ha megnyitom, kilép magától. Mi lehet a gond? És hogy kéne megjavítanom? Köszi a segítséget előre is!
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #4767 Dátum: 12 feb 03, 17:13:35 »

Hali!
Nekem egy olyan gondom lenne,h : feltelepitettem egy játékot gépre,csak amint elinditom,a kép fekete  és tom,h a felbontással van a gond (gépem,mivel tv is ezért csak 800x600ast bir el) és tom,h vhogy át lehet állitani a játék felbontását csak nemtom,h hogyan s miként   vki tudja h hogyan lehet?
elöre is köszi a választ

u.i.:bocs ha rosszul fogalmaztam Nevet
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #4768 Dátum: 12 feb 03, 19:18:58 »

Nekem egyszer történt ilyen, kérdem én, milyen VGA-d van? Mert lehet, hogy nem megfelelő a játékhoz, és azért fekeete a kép.
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #4769 Dátum: 12 feb 04, 12:07:27 »

Na, lehet, hogy kicsit furcsa problémával állok most elő, de fogalmam nincs mit kéne csinálni.

Szóval, nekem van egy AMILO Mini Ui 3520 notebookom, nem tudom hány éves, de elég régóta megvan már, 2 (talán 3) évet saccolok. Most rájött az, hogy ha játszok akkor egy rövid idő után fogja magát és leáll. Ugyan ez van akkor, ha egy videót (pontosabban animét) nézek úgy, hogy letöltöm, és úgy is, ha Indavideo-ón nézem (pedig ugye egy rész általában 24 perc, Youtube-on pedig egy 1 órás videót is simán kibír). Régen egyik probléma sem volt jelen, szóval nem értem, hogy miért kezdte most el. Valakinek nincs ötlete, hogy mit lehetne csinálni ez ellen?
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Oldalak: 1 ... 316 317 [318] 319 320 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins