Dancsa
|
|
« Válasz #4665 Dátum: 12 jan 01, 15:06:16 » |
|
próbáld megnyitni total commanderből... töröld ki a mappából a thumbs.db-t (rejtett file) ha ez nem megy, jobb klikk a mappára és tulajdonságoknál állítsd át azt, hogy milyen fajta cuccok vannak benne "egyéb"-re
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #4666 Dátum: 12 jan 01, 17:37:43 » |
|
"A hiba áttételes. Nézd meg egy másik filekezelővel (Pl Total Commanderrel), milyen fileokat tartalmaz az ominózus mappa. Egyesével, vagy csoportosan pakold át a fileokat egy másik mappába. Majd teszteld Explorerrel a mappát. Amelyik file átpakolásakor megszűnik a hiba, annak kezelésekor omlik össze egy függvénytár, ami magával viszi a shellt is." Én ezt találtam interneten ha nem megy úgy ahogy Dancsa javasolta próbáld meg így.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #4667 Dátum: 12 jan 01, 19:39:53 » |
|
Habár erre magamtól is rájöhettem volna, nem jöttem, de megoldotta a problémát, köszi. :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #4668 Dátum: 12 jan 01, 19:47:33 » |
|
Esetleg total commanderrel próbáltad már megnyitni? csinálj egy lemez ellenőrzést+ töredezetség mentesítést is, hátha rendbe jön, nekem segített.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #4669 Dátum: 12 jan 01, 19:55:02 » |
|
Nos, ez nem biztos hogy ide illő, de azért bepötyögöm. Olyan téren kérném a segítségeteket, hogy feltudnátok-e sorolni esetleg pár játékot, ami mondjuk az OpenGL mellett, még software módú futtatást is megenged? Mert rossz a videókártyám, és megy a cs1.6, de szükségem lenne még pár játékra, ami fut rossz vga-val is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #4670 Dátum: 12 jan 01, 19:58:23 » |
|
Supaplex, GTA3, Elasto Mania, Half Life, Diablo 1-2, Heroes 3, Age of Empires 2 Ezek elfutnak nagyon alacsony konfiggal is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #4671 Dátum: 12 jan 01, 20:00:22 » |
|
Heroes3, age of empires 2 bár gondolom ezeket ismered. Akkor még talán a Diablo2 (bár ez nem biztos) quake 3,worms armageddon szerintem ezekhez nem kell vga. u.i.: szanisz a felét felsorolta..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #4672 Dátum: 12 jan 01, 20:01:33 » |
|
Amiket én soroltam azok cpu 550mhz 128ram és geforce mx440 64mb -vel is futnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #4673 Dátum: 12 jan 02, 00:57:09 » |
|
Nem tudom hova forduljak ezzel a kérdéssel de érdekelne hogy manga oldalt hogyan tudok beszínezni? Fontos lenne.....ha programmal kell vagy ilyesmi leírnátok privibe?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #4674 Dátum: 12 jan 02, 01:19:11 » |
|
Photoshoppal meg lehet csinálni. Sajnos nem tudom hogyan, De ha nézel pár tutorialt, biztosan megtalálod. A programok, amikkel próbálkozz szerintem : -PS -Corel Paint Shop Pro X -Gimp Ezekhez nagyon sok tutorial van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #4675 Dátum: 12 jan 02, 15:22:26 » |
|
A GIMP 2.0 ráadásul teljesen ingyenes.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #4676 Dátum: 12 jan 02, 15:25:01 » |
|
Photoshoppal meg lehet csinálni, viszont elég nagy tapasztalat kell hozzá, hogy körülbelül egy ilyet készíts.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4677 Dátum: 12 jan 02, 15:36:55 » |
|
Ehhez már tablet is kell szanisz. De nem nagy ördöngösség vmivel gyengébbet készíteni. Szedd le a Gimpet origoról, lehetőleg magyarul. Azután sem kell zseninek lenni http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&q=gimp+manga+coloring+tutorialannyit írtam be hogy gimp manga coloring tutoial, és jött rengeteg. Sok szerencsét. Szükség lesz rá, ha azt sem tod, hogy kezdj hozzá ^^" Ha vmi nem jó, kérdezz még.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 02, 15:38:09 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
samat
Vendég
|
|
« Válasz #4678 Dátum: 12 jan 03, 17:07:54 » |
|
Remélem jó helyre írok (máshova nemtudom) az a bajom hogy leszedtem egy videót (hymym S7 E13) és hozzá a feliratot és nem tudom összerakni a kettőt a felirat srt és próbálom a divx koverterbe belerakni de nem megy valaki tud ebben segíteni előre is előre is köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #4679 Dátum: 12 jan 03, 17:20:25 » |
|
Tedd közös mappàba, a nevük pedig uyanaz legyen a vidinek meg a feliratnak. Ha úgy sem megy nyisd meg a lejàtszóvl.. Tipp: ne media playert hasznàlj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|