A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4650 Dátum: 11 dec 26, 19:27:01 » |
|
Ha van itt valaki, aki ért valamennyire a fényképezőgépekhez, akkor örülnék ha segítene. :3 Tanácsot szeretnék kérni, hogy milyet vegyek. Addig oké, hogy Canon vagy Nikon. (inkább az utóbbi) Kb közép kezdő szinten vagyok. Ebbig egy 3,2 megapixeles, ki tudja hány éves géppel vagy a mobilommal szerencsétlenkedtem, de szeretnék beszerezni valami "komolyabbat". A sulihoz is elég gyakran kell fotodokumentációt csinálni, úgyhogy arra is használnám. Minél nagyobb az optikai zoomja, annál jobb! Kb 250 eurot szeretnék rászánni. Remélem, kaphatok valami támpontot. ^^ Köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4651 Dátum: 11 dec 26, 20:42:28 » |
|
250 eur az 75ezer.. azért tükörreflexes gépet újjonnan nem kapsz.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4652 Dátum: 11 dec 26, 20:47:44 » |
|
Akkor most fordítsd le nekem, hogy milyen az a tükörreflexes gép... Közben gugliztam egy kicsit, és ráfutottam egy Nikon Coolpix L120-asra. Szimpi, de azért egy nálam okosabb véleményére is kíváncsi vagyok. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4653 Dátum: 11 dec 26, 21:06:52 » |
|
Én valami NIKON COOLPIX S9100-hoz hasonlót ajánlanék, de ha beírtál elém ez is jó.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 26, 21:10:12 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #4654 Dátum: 11 dec 26, 21:11:57 » |
|
Ha jól rémlik Sevanna ilyet vett nem rég: Fuji FinePix S3300HD és teljesen meg van elégedve vele. De a FujiFilm FinePix S4000 HD már valamivel minőségibb és az optikai zoom is jobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4655 Dátum: 11 dec 26, 21:39:38 » |
|
Az S9100-asnak elég jó a zoomja ilyen "kicsi" géphez képest , de nincs akkora, mint az L120-asnak, nekem viszont majdnem, hogy az a legfontosabb. Ez a Fuji is elég jó, és az ára sem rossz, csak nem tudom, hogy mennyire hosszúéletű a Nikonokhoz képest. Majd megkérdezem Sevat, ha előkerül. :3 Köszi szépen a segítséget!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #4656 Dátum: 11 dec 27, 13:51:37 » |
|
Nekem BS Playernél van annyi gondom, hogyha egyszerre 2 felirat van a képernyőn, akkor a kép elsötétül arra az időre, míg egyszerre megy a 2 felirat. Hang van, a videó sem akad meg, a feliratok is látszanak, egyszerűen fekete lesz a kép. Hogy tudnám orvosolni?:) Köszi előre is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4657 Dátum: 11 dec 27, 19:53:50 » |
|
Hát nekem is kellene egy kis help...
Végre beüzemeltem az Avira új verzióját és meg akartam szabadulni az avasttól. Ekkor jött a fekete leves: Semmit sem csináltam vele, de nem enged belépni, törölni, eltánt a vezérlőpult uninstal részlegéből, a regcleaner nem látja. A program uninstal gomjára kattintva egy "failed to load language dll" felirat fogad és el sem indul, holott eddig magyarul volt és semmit se piszkáltam. Nem akarom csak úgy kitörölni, mert a google chromehoz csatlakozik egy netfigyelő alkalmazása. Nincs valami tuti csodaszer erre?? T___T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #4658 Dátum: 11 dec 28, 18:15:01 » |
|
Próbáld meg a Your Uninstaller, esetleg az Unlocker programmal eltávolítani. Ezek nekem általában szoktak segíteni, ha valami egyszerüen nem akarja elhagyni a bázisomat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Diedworm
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4659 Dátum: 11 dec 30, 20:21:24 » |
|
Valaki tudna nekem segíteni,többen ajánlotáttok a Format Factory-t nevű konvertáló programot mely feliratot is tud égetni.Viszont olyan problémám lenne hogy az ékezetes betűkkel nem boldogul,tud e vki másik programot,vagy épp az NKTW milyen feliratégetőt használ ha szabad kérdezni.Előre is köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #4660 Dátum: 11 dec 30, 20:24:06 » |
|
az NWKT úgytudom subtitle workshop-pal dolgozik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4661 Dátum: 11 dec 30, 20:29:44 » |
|
Ééés kettőből nulla az NKWT helyes leírásában.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #4662 Dátum: 11 dec 30, 20:32:14 » |
|
paff.. észre se vettem .. csak elírtam..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4663 Dátum: 11 dec 31, 19:08:35 » |
|
Dawe: köszi, hamarosan ráizzítom magam, de még kell egy kis generál előtte. Died: Hát lehet, hogy én vagyok a suta, de nekem szinkronos égetésre Virtual Dub (és Virtual Dub Mod) volt. Úgy rémlik, mintha feliratot is tudna. Ha tévednék, úgy elnézést, valaki korrigáljon, kérem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #4664 Dátum: 12 jan 01, 14:53:33 » |
|
Az előzőnél kicsivel több segítség reményében ismételten nyafognék egy kicsit. A problémám az lenne, hogy van a számítógépen egy mappa, amely filmeket tartalmaz. Amint ezt a mappát megnyitom, hibajelentés, leáll az explorer.exe, a mappa "nem válaszol". Ez a jelenség a mappa megnyitása után egy olyan 3-4 másodperccel jelentkezik, minden alkalommal, és csak ennél a mappánál. Vírust nem találtam. A probléma kb. egy hete áll fenn. Köszi az esetleges segítséget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|