cunyi7
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4560 Dátum: 11 nov 19, 19:27:50 » |
|
Sziasztok! Nemrég kezdtem el nézni a Guilty Crown-t, és az első résznél nem is volt semmi gáz minden frankón ment, de a másodiknál a kép egyre jobban késik a hangtól..a végére már kb. 10 másodperces késés volt köztük..media player classiccal tolom, codec-pack is van fent, és eddig nem volt ilyen probléma se shippuudennel se bleachel se mással...mit tehetnék? előre is köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #4561 Dátum: 11 nov 19, 19:35:05 » |
|
nekem is lenne egy problémám. egy csaj megkért hogy égessek ki neki DVD-re egy filmet. ez eddig OK. DE ő dvd formátumban szeretné. és a film *.avi egy haverom Ashampoo burning studiot ajánlotta de nemvágom hogy oldhatnám meg (akár más porgrammal is) thx
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4562 Dátum: 11 nov 19, 19:47:30 » |
|
Használd az Avi2DVD nevű programot. Ingyenes, magyar nyelvű és könnyű használni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4563 Dátum: 11 nov 19, 20:31:46 » |
|
Sziasztok! Nemrég kezdtem el nézni a Guilty Crown-t, és az első résznél nem is volt semmi gáz minden frankón ment, de a másodiknál a kép egyre jobban késik a hangtól..a végére már kb. 10 másodperces késés volt köztük..media player classiccal tolom, codec-pack is van fent, és eddig nem volt ilyen probléma se shippuudennel se bleachel se mással...mit tehetnék? előre is köszi.
Próbáld ezzel lejátszani: http://usite.hu/prg/DaumElőnyök: gyengébb gépen is tudsz vele nagy felbontású videót nézni (Persze csak határokon belűl vagyis egy amiga 280-sal nem fog összejönni egy 1080p-s blu-ray film megnézése) Hátrány: néha elmosódott lehet a kép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4564 Dátum: 11 nov 19, 22:28:32 » |
|
Srácok wifi router gondom van! szóval adott egy 5 megás enternet(lehet e miatt)internet. a probléma az, ami régebben is fenn ált, hogy routerrel meg volt osztva az internet, de kva lassú volt, erre én csak simán ösze dugtam a tárcsázós modemmel, és ment normálisan. Most vettünk egy wifi routert a laptophoz, de ha csak laptopvan csatlakozva akkor is lassú, közelbe nincs az 5 megának, és akkor is ilyen ha rá van kapcsolódva a másik gép. ..... de simán csak modemmel ösze kapcsolva normális. a wifi route zsír új, de a régi is akkor jó, mert mostmár tuti nem az okozza a gondot. ötlet ? a net kapcsolat is szakadozik... 2 dologra tudok gondolni, a szar enternetre, vagy pedig a adsl modem hibája okozza
Mekkora távolságot akarsz áthidalni wifivel? épület? vasbeton? Vasbeton (L) Wifi... meg is zabálja rendesen. A nemméregdrága (801.11g) wifi névleges sebessége 54Mbaud ebböl 30-35 ami ténylegesen használható, ha a bolygók együttálnak, és a router és a kliens között 10 centi a távolság mi épp most húztunk ki egy utp kábelt a szobámig, mert meguntam a wifit. csak sokszoros lett a sebesség.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #4565 Dátum: 11 nov 20, 08:31:45 » |
|
50 centi van a wifi a és a laptop között.... othol odahaza meg normálisan megy, és 2 szoba van a gépem a router kozöt... barátnőmnek meg 50 centi se... és sima routerrel is rettentő lassú, wifivel is, de ha csak a mmodemmel megy a net(tárcsázós ) akkor jó -.-"
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #4566 Dátum: 11 nov 21, 18:39:52 » |
|
Nos...a Photoshoppot szépen letöltöttem, futtattam meg lementettem, és megnyitottam, betettem egy képet és elkezdtem tanulmányozni, hogy miket tud, és el akartam menteni a képecskét, de akkor kiírta hogy ez meg ez nem található és bazárult...fasza megin megnyitom, beállítottam egy méretet, hogy legyen 200*750-es, és beakartam tenni egy nem jpg állományú képet, a méret sem egyezett (amit be akartam tenni az kisebb volt) és nem engedte, megint kiírta, hogy ez meg ez nincs a gépen és huss bezárta. pár dologra gondoltam :valami rajtmaradt a pendrive-on (ezt kétlem) :az a baj hogy nem jpg volt a kép :nem egyezett a méret a 3-nak együtt az esély 20% és a többi 80% az...valami más amit nem tudok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #4567 Dátum: 11 nov 21, 19:44:44 » |
|
Több mint valószínű, hogy valami programhiba/telepítési hiba. Ha gondolod, elküldhetek neked egy teljes Photoshop CS 5.1 extendedet magyarul Ha érdekel, írj PÜ-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4568 Dátum: 11 nov 22, 16:43:38 » |
|
Sziasztok. Egyik ismerősöm lakótársat keres és próbálok neki segíteni. 3 lány közé kéne még 1 negyedik. Hova tehetném ki a dolgot (közösségi oldalak megvoltak) Esetleg a Fórumon Csajtopicba be tudná írni egy lány a dolgot? Előre is köszönöm mindenkinek
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4569 Dátum: 11 nov 22, 17:10:31 » |
|
A korodból kiindulva egyetemisták lehetnek szóval ott is érdemes megpróbálni, Miskolcon tele van ilyen hirdetésekkel az egyetem, gondolom nálatok sincs másképpen.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4570 Dátum: 11 nov 22, 17:25:49 » |
|
Sziasztok. Egyik ismerősöm lakótársat keres és próbálok neki segíteni. 3 lány közé kéne még 1 negyedik. Hova tehetném ki a dolgot (közösségi oldalak megvoltak) Esetleg a Fórumon Csajtopicba be tudná írni egy lány a dolgot? Előre is köszönöm mindenkinek ÍRd be oda. Én meg beírom a hszedbe kékkel, hogy megengedtem. Én szívesen beszállok negyediknekxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #4571 Dátum: 11 nov 24, 10:33:19 » |
|
sziasztok nekem olyan jellegű problémám lenne hogy van 1 pdf-em amit nem lehet nyomtatni le van tiltva jelszval namost hogy vagy mivel tudom átkonvertálni valami használható formátumba hogy ki tudjam nyomtatni ty th
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4572 Dátum: 11 nov 24, 11:34:17 » |
|
... a kép egyre jobban késik a hangtól..a végére már kb. 10 másodperces késés volt köztük..media player classiccal tolom, codec-pack is van fent, és eddig nem volt ilyen probléma ...
... Előnyök: gyengébb gépen is tudsz vele nagy felbontású videót nézni (Persze csak határokon belűl vagyis egy amiga 280-sal nem fog összejönni egy 1080p-s blu-ray film megnézése) Hátrány: néha elmosódott lehet a kép. Nekem is ugyanaz a gondom... Gondoltam kipróbálom én is... Halottnak a csók a lejátszó... Elindítom a videót 100%-on megy a proci... Elkezd csúszni a hang, befagy... Nem bírja a gép... 2.13-as 1 magos celeron proci, 512 mega RAM GeForce 6200-as 256 megás videókari... Ha a gép gyenge, akkor ott már nem tesz csodát semmilyen szoftver...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4573 Dátum: 11 nov 24, 14:13:41 » |
|
512 rammal ne is akarj semmit csinálni. Nekem annyit eszik a mozzila. A mai világban az már nem mennyiség.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4574 Dátum: 11 nov 25, 00:12:29 » |
|
sziasztok nekem olyan jellegű problémám lenne hogy van 1 pdf-em amit nem lehet nyomtatni le van tiltva jelszval namost hogy vagy mivel tudom átkonvertálni valami használható formátumba hogy ki tudjam nyomtatni ty th
próbáld meg megnyitni openoffice-szal, vagy küdd el nekem
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
|