batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #4485 Dátum: 11 szep 10, 12:53:03 » |
|
Sziasztok, x360 ra kellene nekem egy oblivion leöltés, de sehol sem találom.HA valaki tudnak, p.übe írjon.Köszi előre is:)
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #4486 Dátum: 11 szep 10, 15:06:00 » |
|
a videókártyának a drivere, vagy maga a kártya dögölhetett meg, ugyanis a CS-ben nemtudtam semmit kezdeni vele.
ezt nemvágom... mi a gond? mit nem tudtál csinálni? mozogni? nem volt kép? ..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #4487 Dátum: 11 szep 10, 16:03:19 » |
|
Hát elsönek is lassabban töltödött be a dolog mint kellett volna, vagyis a frissítés gomb használatára eléggé gyérül jött be a cucc, cs-be ez meg úgy nézett ki, hogy beléptem, botok, csinálta a "szerót", és az utcsó 2 csíknál indulás helyett úgymaradt, majd kaptam egy hibajelentést. Ezek után ahogy próbáltam más drivereket feltenni (ami nem segített semmit) Arra jutottam, hogy belépjek megint a cs-be, és nemtudtam belépni csak nagy nehezen, közben elment a kép, fekete képernyö pár mp-ig és visszaált. Majd mikor valahogyan sikerült belépnem, kép nem volt, hang meg igen, aztán a gép elkezdett kicsit zúgni, tehát restartoltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4488 Dátum: 11 szep 10, 18:08:59 » |
|
Én a helyedben először is kitakarítanám a gépet..ha rég volt takarítva.. a rárakódott por csodákra képes. Lecsekkolnám a számítógép hőmérsékletét is, mert esélyes hogy túlmelegszenek a hardvereid.
Mindenesetre olyan nincs hogy eddig jó volt és hirtelen nem jó, ez általában hardver hibára ad gyanút (vagy valamit elállítottál).
Más játékkal működik? Egy hasonló igényűvel letesztelhetnéd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #4490 Dátum: 11 szep 11, 05:41:29 » |
|
Hmm. A Yu-Gi-Oh-val megy, de viszont amikor belépek a CS-be az van hogy nem tudok semmit csinálni, elsötétül a kép, majd bejön megint, és egy idő után azt kapom a VPU Recovery szerint hogy az illesztöprogram nem válaszolt a mittudomén milyen parancsra, és hogy küldjek hibajelentést, ha akarok. Magyarán az illesztő egyik pillanatról a másikra káputtolt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4491 Dátum: 11 szep 11, 09:15:50 » |
|
Akkor telepítsd újra a CS-t, (uninstaláld és utána újra tedd fel, vagy simán reinstall). Esetleg egy driver frissítés segíthet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 11, 09:16:29 írta Ejfel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #4492 Dátum: 11 szep 11, 14:37:36 » |
|
Hát, a driver frissítés megvolt most, a hivatalos oldalról leszedtem, felpakoltam, de még mindig leáll az illesztöprogram. Megpróbálkozok egy reinstallal, aztán meglássuk' mi lessz, hogy lessz, esetleg valami más mód nincs arra, hogy "kijavítsa" az illesztöprogit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
geryke5
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4493 Dátum: 11 szep 16, 18:21:47 » |
|
Sziasztok, egy jól ismert videóvágó szoftverről szeretnék kérdezni, (ki gondolta volna?) a Sony Vegas-ról. Első kérdés: Ingyenes? 2. kérdés: honnan vehetem/tölthetem le? Illetve, ha valaki tud jó ingyenes videó vágó-szerkesztő szoftvert azt kérem irjon. A válaszokat előre is köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
PSN név: gerykelf
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #4494 Dátum: 11 szep 18, 07:49:40 » |
|
Kérdéseidre a válasz : 1. Nem, nem ingyenes 2. Torrenten keresgélhetsz, Unlead Video Studio még ami van olyan jó, mint a Vegas. De az sem ingyenes, de ha egy kicsit is ügyes vagy, simán megtalálod!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4495 Dátum: 11 szep 21, 23:29:23 » |
|
Hello. Valaki tud nekem mondani egy jó INGYENES vpn programot/oldalt ahol USA ip-k vannak? Mert most ezt használom: http://bestfreevpn.com/ van amikor egy óráig is jó, de sokszor 10 percenként kifagy .. Előre is kösz ha valaki tud egy normálisat ami nem áll le!
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #4496 Dátum: 11 szep 23, 16:46:19 » |
|
már bocs de mi a francnak kell az ip-det lefedni?...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4497 Dátum: 11 szep 24, 17:09:56 » |
|
Én arra gondolok, hogy olyan tartalmat akar elérni, amit csak amerikára engedélyeztek, pl videómegosztón
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Kroli94
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4498 Dátum: 11 szep 24, 20:28:16 » |
|
.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 06, 00:03:10 írta Kroli94 »
|
Naplózva
|
"Rosszabb dolgokat is művelhet az ember a szeretteivel annál, hogy megöli őket." Chuck Palahniuk
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4499 Dátum: 11 szep 25, 14:16:05 » |
|
már bocs de mi a francnak kell az ip-det lefedni?...
Közel jártok az igazsághoz, egy olyan játékkal szeretnék játszani, amit csak amerikai ip-vel lehet elérni.
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
|