24 nov 16, 07:43:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 286 287 [288] 289 290 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 930082 alkalommal)
0 Felhasználó és 74 vendég van a témában
Loah
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #4305 Dátum: 11 jún 22, 18:51:14 »

Mert tört játékkal játszol és szar a cracked.
Naplózva
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #4306 Dátum: 11 jún 23, 10:37:12 »

Nemtudjátok,hogy lehet Nintendo DS Lite-hoz gépről játékokat rakni? USB-t nem adtak hozzá,csak tőltőt meg fülhallgatót.
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
CsiziDani
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Plüsscica karbantartó

« Válasz #4307 Dátum: 11 jún 24, 22:12:38 »

Youtube-on lehet valahogy felhasználókra rákeresni? Akarok csinálni egy fiókot, de a CsiziDani név foglalt és nem emlékszek, hogy még én csináltam egyszer az ősidőkben, vagy valaki más és le kell rúgnom a veséjét. E-mail cím alapján meg tudnám mondani, lehet egy olyannal regeltem, amit csak az idők kezdetén használtam és már nincs meg.
Naplózva

Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4308 Dátum: 11 jún 25, 11:17:38 »

Sziasztok!
Vki nem tudja, hogy friss memo.kártyára (2 gigás) hogy került pc Suite, ami alapból egy csomót foglal, mikor nem is tettem rá semmit?
és játék telepítésnél mit jelent, hogy "Fálj hiba (mmc1/Games & Applications/Installed/t.p) "
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4309 Dátum: 11 jún 25, 11:28:26 »

Valszeg eredetileg rajta volt az a cucc amikor megvetted. Én is jártam így, új pendrive, csomagolva. Amikor betettem a gépbe volt rajta valami program.

A másodikra meg az lehet a válasz, hogy a telefonod nem támogatja a játékok telepítését, vagy csak azért a fájlét amit fel akarsz tenni, vagy hibás amit letöltöttél. Pl. az én telefonom alapból nem támogatja a játéktelepítést (kivéve a mobillal letöltött fizetősöket.) De a neten van leírás, hogyan lehet átverni.
Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #4310 Dátum: 11 jún 25, 11:30:12 »

Dani: Én az oldal keresőjébe írtam be a felhasználót, és a találatok között ott is volt, akit kerestem. Legfeljebb nem az első oldalon lesz. Gondolkozik

DA-n mire jók a lámák? (valakitől kaptam egyet, most meg piszkálja a csőröm...) ikszdé
Mindent tudó Zer0-sama? Te biztos értesz ehhez... Mosolyog
Naplózva

CsiziDani
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Plüsscica karbantartó

« Válasz #4311 Dátum: 11 jún 25, 11:34:01 »

Én is rákerestem úgy a nevemre, de csak 1 videót dob ki, amihez ráadásul semmi közöm.
Naplózva

Zer0
*

« Válasz #4312 Dátum: 11 jún 25, 11:34:59 »

De az mit jelent? Letörölhetem? 1389 megát foglal, és az elég sok egy 2gigás memokártyára Nevet Ha letörlöm, attól ugye még működni fog a kártya, hisz, mikor gépbe dugom, az ikon is nokia ovi lesz...  Nem akarom elrontani, mert ehhez nem értek. Pls segítsen, aki tud.
___

A-chan: Amolyan státusszimbólum. Adhatsz lámát meg tortát másnak, és asszem minél több lámát kaptál, annál jobbakat kaphatsz.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4313 Dátum: 11 jún 25, 11:37:15 »

Szerintem csinálj egy mentést róla a gépedre, aztán telóról formázd meg. Kell a francnak 1300 mega hülyeség. ikszdé Ha meg mégis kell, akkor másold vissza. Ha meg elromlik, oltsd szét a boltost akitől vetted. Bár nem hiszem, hogy ettől baja lenne. Én is megformáztam a pendriveomat, és semmi gondja nem volt vele.
Naplózva
Zer0
*

« Válasz #4314 Dátum: 11 jún 25, 11:42:15 »

Én is biztonsági mentésen gondolkoztam, csak ha anélkül nem szuperál a kártya, akkor visszamásolni is nehézkes lenne. De az is lehet, hogy felhívom a boltost, mert olyan gyanús volt a képe, hogy a végén én leszek a hibás, hogy töröltem. Nem egy egetrengető dolog egy 2500 forintos memokártya, de akkor is amiért fizettem, azt teljes egészében akarom, nem csak vagy 500 megát Nevet Am tesóm kártyáján is rajta volt, bár neki am is nokiája van.
És egyáltalán mire is jó ez az OVI PC Suite?
Aes, PÜben le tod írni, hogy pontosan mire keressek rá? Előre is kösz
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 25, 11:43:24 írta Zer0 » Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #4315 Dátum: 11 jún 25, 11:47:22 »

Szerintem ezért nem adott ki egy csatornát sem, akkor azt viszont nem tudom, hogy miért írta korábban, hogy már van olyan felhasználó. Nekem két videó jött ki: Ballagási videó Radnóti Miklós 2008 part1 és part2. Ezeknél van a címkék között a Csizi Dani név.
Bocsi... Eddig tartott a tudományom. Szomorú

Köszi Zer0! ^^ Akkor boldog lehetek láma lámatulajdonosként... ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 25, 12:41:34 írta A-chan » Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4316 Dátum: 11 jún 25, 12:11:28 »

Aes, PÜben le tod írni, hogy pontosan mire keressek rá? Előre is kösz

Ebben nincs semmi titok. Csak beírod a telefonod pontos nevét, típusszámát hasonlót, és azt hogy "játékok telepítése" vagy "install games" ha megy az angol. Nevet Ebben nincs semmi illegális, hiszen csak elolvasol egy leírást arról, hogyan "kéne" játékokat telepíteni, ha olyan gonosz maffiózó lennél aki ilyen csúnya dolgokat csinál.. ikszdé Ami illegál, az az hogy mindenféle gyűjtőoldalakról ingyen szedsz le fizetős játékokat és felteszed őket. Szóval ilyet ne csinálj, mert ez illegális tilos bűnös lopás és emiatt virgácsot kapsz a Mikulástól a Jézuskától meg vazelint. ikszdé
Naplózva
Zer0
*

« Válasz #4317 Dátum: 11 jún 25, 13:30:26 »

Jah értem... Jézuskától vazelint? Mégegyszer neeeeeeeeee Technikai KO Am már iskerült is néhánnyal, és rájöttem, hogy csak olyat ok telepíteni, ami mellé vna egy .gm file is ha jól emlékszem. Bár azokat nem eljes képernyőn játsza, hiába úgy szedtem le, ahogy mondtad, de ez gondolom a játék hibája ^^
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4318 Dátum: 11 jún 25, 14:58:25 »

Jah nekem is ilyesféle bajaim voltak. De itt a játék hibája lehet. Nálam is volt, hogy ugyanonnan több játékot leszedtem, aztán volt ami ment volt ami nem. :S

Amúgy ha már itt tartunk egy kis segítség kéne nekem is. Eddig mobilról simán eb tudtam lépni msn-re, a windows live-on. (mim.live.com vagy vmi hasonló) most viszont mindig a hotmail jön be. És ha ott a menüben rámegyek a messengerre, akkor is visszadob a hotmailhez. Nem tudja valaki mitől lehet ez, és hogyan lehetne visszacsinálni? Elég bosszantó. (ebuddyt ne ajánljátok alternatívának, valamiért azt a telóm utálja. -.- Alig akar betölteni meg állandóan le is dob utána.)
Naplózva
Zer0
*

« Válasz #4319 Dátum: 11 jún 25, 17:13:16 »

Minden gondom megoldódott, leformáztam a kártyát Nevet De sebaj, megvolt minden zeném, képem, játékom külön, uh csak a suite ment le, és már a teló is sokkal gyorsabb, és minden játékot fel tok tenni.
Sajnos aes, én nem tom, mi lehet a gond. Vmi beállítást nem nézegettél mostanában, és elállítottál véletlen vmit?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 286 287 [288] 289 290 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins